tenpenny je napisao/la:
Ovo je najace sto imamo valjda ce se mesa oporaviti pa ovo uigravati ovaj satav je bas jak
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
tenpenny je napisao/la:

Da ako bi Mesa bio onaj Mesa iz Dinama a on jos nija ni pola te forme pokazao. Samo zamjeni pozicije Duljevica i Okica. I mozda da se vrati Kouadio kao alternativa na krilu.tenpenny je napisao/la:tenpenny je napisao/la:
Ovo je najace sto imamo valjda ce se mesa oporaviti pa ovo uigravati ovaj satav je bas jak

Duljevic umjesto Bekica na lijevom krilu i nebi bilo lose. Gdje ces njega zaboraviti.Besic je napisao/la:
Neki moji mokri snovi . Ovo se neće nikad desit al hajd .
Ma Duljevića bih ja zavalio na desetku pa nek se snalazi .Ajax je napisao/la:Duljevic umjesto Bekica na lijevom krilu i nebi bilo lose. Gdje ces njega zaboraviti.Besic je napisao/la:
Neki moji mokri snovi . Ovo se neće nikad desit al hajd .
TOTALNI FUDBAL. Napad je najbolj odbrana.![]()
Ajax je napisao/la:Da ako bi Mesa bio onaj Mesa iz Dinama a on jos nija ni pola te forme pokazao. Samo zamjeni pozicije Duljevica i Okica. I mozda da se vrati Kouadio kao alternativa na krilu.tenpenny je napisao/la:tenpenny je napisao/la:
Da, samo sto su puzigaca i hebibovic bili na njihovoj polovini kad smo napadali, a Rustemovic se vracao po loptu.hilmo je napisao/la:@zip
Jel ti ovako zamisljas da je bilo
Volio bih kada bi mi neko rekao da li postoji slicna stvar da se mogu ubaciti obje ekipe, ja ovdje pokusao ali mi svi nose TA dres i svi bordo
Ima itekako, samo je bitno da nam se ovi povrijedjeni sto prije oporave. I gledaj cinjeci da na derbiju u rezervama nismo imali ofanzivca osim Bekica. Mozda se tu mogao ubaciti Heric iz juniora da bude na klupi, ali eto bilo pa proslo.Ajax je napisao/la:@tenpenny i @Besic.
Jesic ima finih igraca kako god se okrene. Nadam se da ce dokazati trenerski kvalitet koji su mnogi spominjali ovdje i jos da ce se nastaviti dovoditi ovako dobri igraci kao sto je to bilo u ovoj zadnjoj godini. Onda ne bi trebao uspijeh izostati.

Pocelo jeMortemHz je napisao/la:Izgleda da Jesic nece tolerisati ni najmanje stvari..Ostrakovic je suspendovan zbog psovanja na treningu
Samo kad vidis jedini Delac i Benko u sastavu protiv VelezaFrancescoTotti je napisao/la:Pocelo jeMortemHz je napisao/la:Izgleda da Jesic nece tolerisati ni najmanje stvari..Ostrakovic je suspendovan zbog psovanja na treningu