FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 07 okt 2015, 11:43

slika
OK :lol:

slika

Tiago u izjavi za pink: To više nisu hiljade i hiljade notifikacija, sad prave milione i milione pa ulaze u te milijarde..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 okt 2015, 11:55

zaboljisportuBiH je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
mavi je napisao/la:Osmanković i Mujagič bi se uskoro trebali priključiti prvotimcima, ako već nisu. Kažu, Edis na ju jučerašnjem treningu umalo dvojicu nije odstranio s treninga. Valjda momci kontali da se mogu malo opustiti :D
Odakle ti informacija za ovu dvojicu, sutra je tekma juniora moram da gledam.
Gledao sam derbije omladinaca. Moram priznati da u juniorima ja ne vidim pored njih dvojice i Ćubare (od 97 godišta) igrača koji bi mogao u budućnosti biti u prvom timu. Naravno tu isključujem Žeru, Amira i Ćutahiju koji su već tu. Vezni red nam je samo borben i ništa više. Igrali smo 3-5-2. Duraković je isto dobar i bio je središnji stoper, a Kemo i Ćubara sa strana. Od ostalih samo me dojmio Šehić, ali on je godinu mladji i mislim da mu ne odgovara ova formacija. Mnogo je opasniji kad su četiri igrača nazad a on igra klasično krilo. Bili smo bolji od pitara. Osjetio se umor u drugom poluvremenu, ali nam opet nisu stvorili šanse. Mujagić mora popraviti ponašanje. Odličan je ali glava je problem. Ako bude u glavi dobar može biti novi Džeko. U jednom momentu prodje i golman ai prazan gol fuli. Toliko je prepotentno šutirao da je morao fuliti. Priča stalno sudijama, baca se ko Kokot itd itd.
Kadeti su izgubili 4:1 ali što bi rekao Amar dali su nam iz tri šanse četiri gola, ali i to je kvalitet. Mislim da u kadetima ima interesantnih igrača i igra je bila bare bare. Pogodili smo i stativu i prečku. dali su nam golove u prvom kad smo bili sa igračem manje. KAd bi znao po pozicijama gdje je ko igrao možda bi i rekao nešto više o pojedincima. Golman nam je prenizak. Mislim da je svaka preciznija lopta, a da je visočija siguran gol.
Nije mi jasan ni Adzem ni ovaj novi Serbo ili kako vec, pa ak oprvi tim igra 4-4-2 ili 4-5-1 koja ide u 4-3-3 nekada, sta se ti imas pravi pametan i igrati sa trojicom u zadnjoj liniji. To je radio u Austriji i to radi i na derbiju. Drag mi je Ado, ali mu neko treba skrenuti paznju na ovakve propuste. Durakovica treba iskoristi kao stopera a ne kao libera.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 okt 2015, 11:58

slika
Tiago je ManijOK :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 okt 2015, 12:03

Jos da se pojavi majca u fan shopu sa likom Tiago Faria OK

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2015, 12:03

pa smo došli do faze kada fejsbuk više i ne reaguje na notifikacije... :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 okt 2015, 12:04

ChWilla je napisao/la:pa smo došli do faze kada fejsbuk više i ne reaguje na notifikacije... :mrgreen:
dobar :lol:
TMmanija2012 je napisao/la:Jos da se pojavi majca u fan shopu sa likom Tiago Faria OK
Prodaja bi bila i više nego OK..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 07 okt 2015, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 okt 2015, 12:05

slika

:kafa:
=\_1921_/=

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 07 okt 2015, 12:07

ChWilla je napisao/la:pa smo došli do faze kada fejsbuk više i ne reaguje na notifikacije... :mrgreen:
:opaopa:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2015, 12:09

to treba kroz nos i beogradskim naglaskom, ovako nije to to... :mrgreen:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 okt 2015, 12:13

invincible1921 je napisao/la:slika

:kafa:
Hahaha najjaca slika
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 okt 2015, 12:30

bhsport je napisao/la: Nije mi jasan ni Adzem ni ovaj novi Serbo ili kako vec, pa ak oprvi tim igra 4-4-2 ili 4-5-1 koja ide u 4-3-3 nekada, sta se ti imas pravi pametan i igrati sa trojicom u zadnjoj liniji. To je radio u Austriji i to radi i na derbiju. Drag mi je Ado, ali mu neko treba skrenuti paznju na ovakve propuste. Durakovica treba iskoristi kao stopera a ne kao libera.
I meni je to malo čudno jer je neko nepisano pravilo da juniori ili rezervni tim igra u formaciji u kojoj igra prvi tim.
Mada ni to što igra ne mora biti loše, samo je malo neobično.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 07 okt 2015, 12:40

Moze li mi neko reci kad bi mali Kjosevski mogao poceti braniti ?
Sinoc sam ponovo gledao utakmicu dvije velike greske je imao antolovic sreca pa nismo kaznjeni i samo da pohvalim igru beganovica momak je grizao kapa do poda

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 okt 2015, 12:43

Ma mogao bi on u drugom dijelu sezone
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 okt 2015, 12:50

ceze je napisao/la:
bhsport je napisao/la: Nije mi jasan ni Adzem ni ovaj novi Serbo ili kako vec, pa ak oprvi tim igra 4-4-2 ili 4-5-1 koja ide u 4-3-3 nekada, sta se ti imas pravi pametan i igrati sa trojicom u zadnjoj liniji. To je radio u Austriji i to radi i na derbiju. Drag mi je Ado, ali mu neko treba skrenuti paznju na ovakve propuste. Durakovica treba iskoristi kao stopera a ne kao libera.
I meni je to malo čudno jer je neko nepisano pravilo da juniori ili rezervni tim igra u formaciji u kojoj igra prvi tim.
Mada ni to što igra ne mora biti loše, samo je malo neobično.
Vidiš meni to nije logično da omladinci igraju kao prvi tim. Što? Evo npr meni se čini da trojac Kemo, Duraković i Ćubara ima potencijal za prvi tim. Uz njih još samo Mujagić i Šehić (mislim iz prvih 11). Na ovaj način igraju sva trojica iz odbrane a jedan bi morao na klupu u drugoj formaciji osim ako neko od njih mož eigrati zadnjeg veznog ili beka, a ne čini mi se da mogu. Isto tako Šehiću se na ovaj način uvodi navika vraćanja nazad, što mu možda nije bila odlika u formaciji 4-5-1. Vidjeli smo za vrijeme Adžema da su neki i provtimci imali sa tim problem i još uvijek ga imaju na tekmama kad smo favoriti. Jednostavno je možda čovjek uveo formaciju kojom ispravlja nedostatke pojedinaca koji su zanimljivi za prvi tim. Na samom kraju je uveo lijevog beka i čini mi se da je Kemo ušao u sredinu, ali to je veoma kratko bilo da bih mogao nešto zaključiti niti sam u tom momentu i gledao sa tolikom pažnjom tekmu pa ne mogu reći šta i kako. SA druge strane prvi tim može već sutra promijeniti formaciju i šta ćemo onda?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 okt 2015, 12:53

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 07 okt 2015, 13:00

Sa Zrinjskim u subotu,17.10. vjerovatno u 18.sati.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 okt 2015, 13:02

zar nije nedjelja, 15.30 ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 07 okt 2015, 13:06

ma ne zna se još sigurno kad je tekma, al vjerovatno će bit večernji termin,jer oni skroz slabo po dani igraju najprije će bit 18.10 u 18 h.
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 okt 2015, 13:06

zaboljisportuBiH je napisao/la: Vidiš meni to nije logično da omladinci igraju kao prvi tim. Što? Evo npr meni se čini da trojac Kemo, Duraković i Ćubara ima potencijal za prvi tim. Uz njih još samo Mujagić i Šehić (mislim iz prvih 11). Na ovaj način igraju sva trojica iz odbrane a jedan bi morao na klupu u drugoj formaciji osim ako neko od njih mož eigrati zadnjeg veznog ili beka, a ne čini mi se da mogu. Isto tako Šehiću se na ovaj način uvodi navika vraćanja nazad, što mu možda nije bila odlika u formaciji 4-5-1. Vidjeli smo za vrijeme Adžema da su neki i provtimci imali sa tim problem i još uvijek ga imaju na tekmama kad smo favoriti. Jednostavno je možda čovjek uveo formaciju kojom ispravlja nedostatke pojedinaca koji su zanimljivi za prvi tim. Na samom kraju je uveo lijevog beka i čini mi se da je Kemo ušao u sredinu, ali to je veoma kratko bilo da bih mogao nešto zaključiti niti sam u tom momentu i gledao sa tolikom pažnjom tekmu pa ne mogu reći šta i kako. SA druge strane prvi tim može već sutra promijeniti formaciju i šta ćemo onda?
Da li je logično ili nije, o tome se može raspravljati, ja kažem da je to praksa u ostalim timovima.
A onako na prvu, teže će se biti uklopiti i stvoriti nove radne i taktičke navike nekom od ta tri stopera kad (i ako) dođu do prvog tima, nego li Šehiću.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 okt 2015, 13:08

Prelazak iz 3 u 2 stopera nije belaj pogotovo kad cijeli život igraš normalno ovo je sad dobro cak im i naučiti ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 59 gostiju.