OK

Tiago u izjavi za pink: To više nisu hiljade i hiljade notifikacija, sad prave milione i milione pa ulaze u te milijarde..
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nije mi jasan ni Adzem ni ovaj novi Serbo ili kako vec, pa ak oprvi tim igra 4-4-2 ili 4-5-1 koja ide u 4-3-3 nekada, sta se ti imas pravi pametan i igrati sa trojicom u zadnjoj liniji. To je radio u Austriji i to radi i na derbiju. Drag mi je Ado, ali mu neko treba skrenuti paznju na ovakve propuste. Durakovica treba iskoristi kao stopera a ne kao libera.zaboljisportuBiH je napisao/la:Gledao sam derbije omladinaca. Moram priznati da u juniorima ja ne vidim pored njih dvojice i Ćubare (od 97 godišta) igrača koji bi mogao u budućnosti biti u prvom timu. Naravno tu isključujem Žeru, Amira i Ćutahiju koji su već tu. Vezni red nam je samo borben i ništa više. Igrali smo 3-5-2. Duraković je isto dobar i bio je središnji stoper, a Kemo i Ćubara sa strana. Od ostalih samo me dojmio Šehić, ali on je godinu mladji i mislim da mu ne odgovara ova formacija. Mnogo je opasniji kad su četiri igrača nazad a on igra klasično krilo. Bili smo bolji od pitara. Osjetio se umor u drugom poluvremenu, ali nam opet nisu stvorili šanse. Mujagić mora popraviti ponašanje. Odličan je ali glava je problem. Ako bude u glavi dobar može biti novi Džeko. U jednom momentu prodje i golman ai prazan gol fuli. Toliko je prepotentno šutirao da je morao fuliti. Priča stalno sudijama, baca se ko Kokot itd itd.CARSON je napisao/la:Odakle ti informacija za ovu dvojicu, sutra je tekma juniora moram da gledam.mavi je napisao/la:Osmanković i Mujagič bi se uskoro trebali priključiti prvotimcima, ako već nisu. Kažu, Edis na ju jučerašnjem treningu umalo dvojicu nije odstranio s treninga. Valjda momci kontali da se mogu malo opustiti
Kadeti su izgubili 4:1 ali što bi rekao Amar dali su nam iz tri šanse četiri gola, ali i to je kvalitet. Mislim da u kadetima ima interesantnih igrača i igra je bila bare bare. Pogodili smo i stativu i prečku. dali su nam golove u prvom kad smo bili sa igračem manje. KAd bi znao po pozicijama gdje je ko igrao možda bi i rekao nešto više o pojedincima. Golman nam je prenizak. Mislim da je svaka preciznija lopta, a da je visočija siguran gol.

dobarChWilla je napisao/la:pa smo došli do faze kada fejsbuk više i ne reaguje na notifikacije...
Prodaja bi bila i više nego OK..TMmanija2012 je napisao/la:Jos da se pojavi majca u fan shopu sa likom Tiago Faria OK
ChWilla je napisao/la:pa smo došli do faze kada fejsbuk više i ne reaguje na notifikacije...
Hahaha najjaca slikainvincible1921 je napisao/la:
I meni je to malo čudno jer je neko nepisano pravilo da juniori ili rezervni tim igra u formaciji u kojoj igra prvi tim.bhsport je napisao/la: Nije mi jasan ni Adzem ni ovaj novi Serbo ili kako vec, pa ak oprvi tim igra 4-4-2 ili 4-5-1 koja ide u 4-3-3 nekada, sta se ti imas pravi pametan i igrati sa trojicom u zadnjoj liniji. To je radio u Austriji i to radi i na derbiju. Drag mi je Ado, ali mu neko treba skrenuti paznju na ovakve propuste. Durakovica treba iskoristi kao stopera a ne kao libera.
Vidiš meni to nije logično da omladinci igraju kao prvi tim. Što? Evo npr meni se čini da trojac Kemo, Duraković i Ćubara ima potencijal za prvi tim. Uz njih još samo Mujagić i Šehić (mislim iz prvih 11). Na ovaj način igraju sva trojica iz odbrane a jedan bi morao na klupu u drugoj formaciji osim ako neko od njih mož eigrati zadnjeg veznog ili beka, a ne čini mi se da mogu. Isto tako Šehiću se na ovaj način uvodi navika vraćanja nazad, što mu možda nije bila odlika u formaciji 4-5-1. Vidjeli smo za vrijeme Adžema da su neki i provtimci imali sa tim problem i još uvijek ga imaju na tekmama kad smo favoriti. Jednostavno je možda čovjek uveo formaciju kojom ispravlja nedostatke pojedinaca koji su zanimljivi za prvi tim. Na samom kraju je uveo lijevog beka i čini mi se da je Kemo ušao u sredinu, ali to je veoma kratko bilo da bih mogao nešto zaključiti niti sam u tom momentu i gledao sa tolikom pažnjom tekmu pa ne mogu reći šta i kako. SA druge strane prvi tim može već sutra promijeniti formaciju i šta ćemo onda?ceze je napisao/la:I meni je to malo čudno jer je neko nepisano pravilo da juniori ili rezervni tim igra u formaciji u kojoj igra prvi tim.bhsport je napisao/la: Nije mi jasan ni Adzem ni ovaj novi Serbo ili kako vec, pa ak oprvi tim igra 4-4-2 ili 4-5-1 koja ide u 4-3-3 nekada, sta se ti imas pravi pametan i igrati sa trojicom u zadnjoj liniji. To je radio u Austriji i to radi i na derbiju. Drag mi je Ado, ali mu neko treba skrenuti paznju na ovakve propuste. Durakovica treba iskoristi kao stopera a ne kao libera.
Mada ni to što igra ne mora biti loše, samo je malo neobično.
Da li je logično ili nije, o tome se može raspravljati, ja kažem da je to praksa u ostalim timovima.zaboljisportuBiH je napisao/la: Vidiš meni to nije logično da omladinci igraju kao prvi tim. Što? Evo npr meni se čini da trojac Kemo, Duraković i Ćubara ima potencijal za prvi tim. Uz njih još samo Mujagić i Šehić (mislim iz prvih 11). Na ovaj način igraju sva trojica iz odbrane a jedan bi morao na klupu u drugoj formaciji osim ako neko od njih mož eigrati zadnjeg veznog ili beka, a ne čini mi se da mogu. Isto tako Šehiću se na ovaj način uvodi navika vraćanja nazad, što mu možda nije bila odlika u formaciji 4-5-1. Vidjeli smo za vrijeme Adžema da su neki i provtimci imali sa tim problem i još uvijek ga imaju na tekmama kad smo favoriti. Jednostavno je možda čovjek uveo formaciju kojom ispravlja nedostatke pojedinaca koji su zanimljivi za prvi tim. Na samom kraju je uveo lijevog beka i čini mi se da je Kemo ušao u sredinu, ali to je veoma kratko bilo da bih mogao nešto zaključiti niti sam u tom momentu i gledao sa tolikom pažnjom tekmu pa ne mogu reći šta i kako. SA druge strane prvi tim može već sutra promijeniti formaciju i šta ćemo onda?