Danas svi raspoloženi za zezanje.FranckRibery je napisao/la:@Mramor inace doktor dizajna, grafike i popratnih stvari![]()
Ovakav plakat po Tz i Tusanj bi bio ko sibica pun sa kapacitetom 20 milja![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Konkretno sta mi mozemo progurat oko stadiona a da nije na dugom stapu. ...svaku tekmu prozivati faraona I gradske oce da trazimo i zahtjevamo da prate korak budzenja jedne nove Slobode. ...to se moze odradit sto prozivkama sa sjevera sto parolama. ...nece faraonu bit svejedno..ima dosta tekmi sad na tv I to drzavnim kanalima plus sujetan je nas faraon. ...ono, bas....ja, ja i opet ja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
evo opet price iz supljeg u prazno, bolje nista i ne pisati
prvo nije istina da je grad prestao davati pare i dalje daju pare, sta ce koji qurac Kurevic na mjestu predsjednika skupstine ako je grad zavrnuo pipu. drugo sramota je da grad daje tolike pare u klub pored toliko gladnih i socijalno ugrozenih ljudi a vidim neki bi da se izdvaja za Slobodu milion godisnje
koliko ostali gradovi izdvajaju za klubove iz premijer lige na godisnjem nivou
nego pitanje je sta koji qurac ceka Bingo
gdje su Piemonte i Menprom svake godine izvezu hiljade tona mesa u Tursku ovi drugi uz Bajru najjaci na BiH trzistu u podrucju mesne industrije ostale da i ne spominjem
gdje su sponzori
Sarajevo i Siroki necu ni uzimati u razmatranje sto se sponzora tice, ali evo pogledam Zelju tu je Meggle, BSO, Brajlovic, Sa kiseljak, Konzum, Skoda, Sa osiguranje, uni credit bank........ Zrinjski: Mepas, Eronet, Euroherc, uni credit bank, Croatia osiguranje, BSO......... pogledam evo npr rasplaog Veleza opet Sa osiguranje, uni credit bank, Robot, Sparkasse, Triglav, Hifa........ e onda pogledam nas
ma nigdje sponzora kamoli cestitog sponzora: Pilsner tuzlanski koji daje neke bijedne pare, Transturist kompenzacija, i off set evo dvije godine stoji fola neka kompenzacija a Ikina se obogatio na racun Slobode, gdje su nama sponzori
sto ih nema
evo prvi na tabeli nidje sponzora, nema vise ni onih iz BSO.......ova uni credit bank sponzorise Veleza, Zelju, Siroki, Zrinjski.......pola lige sto nas ne sponzorisu? evo ako nece Bingo da bude sponzor sto nas onda Konzum ne sponzorise ako mogu Zelju, Veleza, Siroki mogu onda i nas (zastupljeni su u nasem gradu) kao i Robot
nece sponzori sami dolaziti treba neko da ih dovede, zaposli nekog u klub ko je sposoban privuci sponzora svojim pricom, lafinom bilo cim, kome je to posao i plati covjeku da radi ono sto najbolje zna..... pa ce i Azmir a i grad biti dosta rastereceniji
ovako mozemo samo palamudit i baljezgat a sponzora ni na mapi 
Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro sve to ali nece ni sponzor biti u klubu koji je zaduzen preko 4 mil maraka bez reprograma, gledaju i oni svoju korist. A kod nas je buducnost svake godine neizvjesna..
Berba ima **** od ekipe pa je pun sponzora bas zbog toga jer klub radi bez dugova i stabilno, vraga bi imao u Diti sa onim dugovima.
Generalno nece niko doci i reci mi cemo u vas da ulazemo pare iako vi niti sami ne znate sta vas ceka za pola godine ili godinu. Logicno.
Berba ima **** od ekipe pa je pun sponzora bas zbog toga jer klub radi bez dugova i stabilno, vraga bi imao u Diti sa onim dugovima.
Generalno nece niko doci i reci mi cemo u vas da ulazemo pare iako vi niti sami ne znate sta vas ceka za pola godine ili godinu. Logicno.
mi jedini s dugovima, jel
Zeljo zaduzeniji od nas, plate kasne a imaju 20 sponzora..... Velez ima dugove prema bivsim igracima, plate kasne mjesecima, ugostitelji ih istjeruju iz restorana, apartmana(Mostarci o tome mudro sute) pa opet ima sponzore, npr Celiku koji je zaduzen do guse (dosta vise od nas) Hifa spontor kao i Velezu, sto nije nama
ima 5 pumpi u gradu, vlasnik (jedan od brace) je stalno u Tuzli a ne sponzorise nas koji smo udaljeni sat i po od Tesnja a sponzorise Veleza koji je udaljen svjetlosnu godinu
sponzore uvijek mozes privuci samo treba znati kako.......
Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Tuzla je ovo jbg...ove tuzlanske firme sto drze nasi ne pamtim da su ikad davali nesto znacajnije para za bilo koji od klubova
sve sto je normalno u drugim gradovima, klubovima, ispostavama firmi- ovdje je izvrnutu naopako....mada opet kazem treba suditi tek sad, nakon ove polusezone jer izgleda slabo ko ovdje razumije prvo da smo mi bili mrtav klub i takvom niko ne da pare...Celik, Velez kakvi su takvi su, ali su uvijek bili i to kako "zivi", dok smo mi svakih 6 mjeseci na rubu gasenja..hocel Azmir otic, nece otic?..i dok je tako niko ne da pare, prvi ja ne bi dao svoje pare pa za 3 mjeseca opet "sudbonosna" skupstina i ode frajer, ugasi se klub, ja bacio pare...a kod nas svaka historijska
tek sad kada postoji neka stabilnost treba ocekivati nesto vise
sve sto je normalno u drugim gradovima, klubovima, ispostavama firmi- ovdje je izvrnutu naopako....mada opet kazem treba suditi tek sad, nakon ove polusezone jer izgleda slabo ko ovdje razumije prvo da smo mi bili mrtav klub i takvom niko ne da pare...Celik, Velez kakvi su takvi su, ali su uvijek bili i to kako "zivi", dok smo mi svakih 6 mjeseci na rubu gasenja..hocel Azmir otic, nece otic?..i dok je tako niko ne da pare, prvi ja ne bi dao svoje pare pa za 3 mjeseca opet "sudbonosna" skupstina i ode frajer, ugasi se klub, ja bacio pare...a kod nas svaka historijska
tek sad kada postoji neka stabilnost treba ocekivati nesto vise
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako grad zeli da Sloboda bude gradska onda ima duznost da ulaze. Jasmin bi da se dici Slobodom, sportom, stadionom, Tušnjem, Mejdanom, a to sve propada. Ako gard nije sposoban da to servisira, onda neka to daju u privatne ruke. I nemoj da pricas da grad daje nesto ozbiljno, pratim Slobodu preko cetrdeset godina aktivno, sta je to napravila opstina. Nista osim ono malo betona iza gola. I to je bila kupovina glasova, a ne potreba. Potreba je bila sasvim drugacijeg izgleda i funkcionalnosti. Kada se usvajao idejni projekat i kada je bila prezentacija u Kuci mira, rekoh Faraonu da ovaj peojekat nece nikada zazivjeti i biti realizovan, a Faraon ce ti "to ce se uraditi za cetiri godine". Hoce al' u mosnjama. Opstina je bila maceha Slobodi uvijek, i prije i poslije rata. Prije rata smo imali Antu Raosa, SODA SO, rudnike koji su brinuli o Slobodi, a evo sada Azmira Husica i jos nekim pojedincima koji mu pomazu.fukaratz je napisao/la:evo opet price iz supljeg u prazno, bolje nista i ne pisatiprvo nije istina da je grad prestao davati pare i dalje daju pare, sta ce koji qurac Kurevic na mjestu predsjednika skupstine ako je grad zavrnuo pipu. drugo sramota je da grad daje tolike pare u klub pored toliko gladnih i socijalno ugrozenih ljudi a vidim neki bi da se izdvaja za Slobodu milion godisnje
koliko ostali gradovi izdvajaju za klubove iz premijer lige na godisnjem nivou
nego pitanje je sta koji qurac ceka Bingo
gdje su Piemonte i Menprom svake godine izvezu hiljade tona mesa u Tursku ovi drugi uz Bajru najjaci na BiH trzistu u podrucju mesne industrije ostale da i ne spominjem
gdje su sponzori
Sarajevo i Siroki necu ni uzimati u razmatranje sto se sponzora tice, ali evo pogledam Zelju tu je Meggle, BSO, Brajlovic, Sa kiseljak, Konzum, Skoda, Sa osiguranje, uni credit bank........ Zrinjski: Mepas, Eronet, Euroherc, uni credit bank, Croatia osiguranje, BSO......... pogledam evo npr rasplaog Veleza opet Sa osiguranje, uni credit bank, Robot, Sparkasse, Triglav, Hifa........ e onda pogledam nas
ma nigdje sponzora kamoli cestitog sponzora: Pilsner tuzlanski koji daje neke bijedne pare, Transturist kompenzacija, i off set evo dvije godine stoji fola neka kompenzacija a Ikina se obogatio na racun Slobode, gdje su nama sponzori
sto ih nema
evo prvi na tabeli nidje sponzora, nema vise ni onih iz BSO.......ova uni credit bank sponzorise Veleza, Zelju, Siroki, Zrinjski.......pola lige sto nas ne sponzorisu? evo ako nece Bingo da bude sponzor sto nas onda Konzum ne sponzorise ako mogu Zelju, Veleza, Siroki mogu onda i nas (zastupljeni su u nasem gradu) kao i Robot
nece sponzori sami dolaziti treba neko da ih dovede, zaposli nekog u klub ko je sposoban privuci sponzora svojim pricom, lafinom bilo cim, kome je to posao i plati covjeku da radi ono sto najbolje zna..... pa ce i Azmir a i grad biti dosta rastereceniji
ovako mozemo samo palamudit i baljezgat a sponzora ni na mapi
Kako je samo faraon izgradnjom sjevera shebao svako jednostavnije i jeftinije moguce rjesenje za Tusanj. Sjecam se kada smo pocinjali sa navijackom grupom, odatle nam i ideja da nosimo ime Fukare, jer smo sa infrastrukturom bas bili fukare. Izgleda da je nama u krvi da budemo fukare. Proslost, sadasnjost i buducnost je fukarastinja. Osim ako neko slican Azmiru ne sjede na mjesto nacelnika Tuzle. Moramo poceti davati glas onome, ko ce nam obecano i zapoceto dovrsiti. Yebo lafinu vise!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj nasjedati na tu pricu od Zelje, oni to pricaju da bi privukli jos. A miljama su ispred nas, imaju potpisan reprogram i zna se da tih dugova nece biti za nekoliko godina. A mi nemamo.. Uz to oni su iz glavnog grada, imaju u opticaju 10 puta vise sponzora od nasfukaratz je napisao/la:mi jedini s dugovima, jelZeljo zaduzeniji od nas, plate kasne a imaju 20 sponzora..... Velez ima dugove prema bivsim igracima, plate kasne mjesecima, ugostitelji ih istjeruju iz restorana, apartmana(Mostarci o tome mudro sute) pa opet ima sponzore, npr Celiku koji je zaduzen do guse (dosta vise od nas) Hifa spontor kao i Velezu, sto nije nama
ima 5 pumpi u gradu, vlasnik (jedan od brace) je stalno u Tuzli a ne sponzorise nas koji smo udaljeni sat i po od Tesnja a sponzorise Veleza koji je udaljen svjetlosnu godinu
sponzore uvijek mozes privuci samo treba znati kako.......
A Hifa nije nasa, povezana je sa ZD tako da je logicno da sponzoriraju Celik..
Velez za razliku od nas nema dugova..
Mi smo u najgoroj situaciji od svih jer zavisimo od jednog covjeka, on ako se povuce nama ide gasenje. Ako ne to onda jos vece nabijanje dugova nekih par godina kradje u nizoj ligi pa onda gasenje. I da tu neko ulaze, nemoj biti naivan
Treba prvo napravit tim za marketing.Ljudi koji su skolovani,mladi ljudi koji imaju viziju i koji znaju napravit progrqm koji ce ce prestavit potencijalnim sponzorima.I onda pokucat na vrata sponzora.Daleko smo mi od toga,kod nas se jos uvijek mahalski radi i na prijateljskoj osnovi.Danas moras sponzore vuci za rukav,nece sami doci u klub.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
ko je prviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mnogima koji donose vazne odluke jos uvijek nije doslo iz guzice u glavu da je u Slobodi okrenut novi list i da su na pomolu uspjesna vremena. Plasiranjem u medjunarodna takmicenja ili osvajanjem nekog trofeja to bi jos vece interesovanje probudilo.
Saradnja izmedju FK Sloboda i JU Stadion mislim i da ne postoji i ma terenu se nista nece pozitivno desavati sve dok je tako.
Kurevic je uz blagoslov Husica i Grada postavljen bas iz tih i slicnih razloga zasad ne daje rezultate.
Saradnja izmedju FK Sloboda i JU Stadion mislim i da ne postoji i ma terenu se nista nece pozitivno desavati sve dok je tako.
Kurevic je uz blagoslov Husica i Grada postavljen bas iz tih i slicnih razloga zasad ne daje rezultate.
samo Sloboda
Grad nece da garantuje reprogram bar ne Jos uvjek.azmir nezeli samostalno u tu avanturu jer klub je gradski.
Isto väzi i za Stadion.svjesno pokusavajuci da otjeraju ovu upravu i Sto vise onemoguce napredak.
Valjda izadje na dobro.
I fukara druze gdje si ti vidio da sam napisao da grad nedaje pare reko sam transa nije 300 000...
I da ohladimo malo öd nekih tema.bili smo banovani i za manje pod izgovorom trolanja.konstantno SE pljuje sloboda i sve Sto ima veze SA tuzlom.
Konstruktivna rasprava je davno napustila ovaj forum.admin je zeljovac i dopusta im stosta.
Posvetimo SE nama i onome Sto dolazi...
Vi naravno radite sta hocete,samo kazem
Isto väzi i za Stadion.svjesno pokusavajuci da otjeraju ovu upravu i Sto vise onemoguce napredak.
Valjda izadje na dobro.
I fukara druze gdje si ti vidio da sam napisao da grad nedaje pare reko sam transa nije 300 000...
I da ohladimo malo öd nekih tema.bili smo banovani i za manje pod izgovorom trolanja.konstantno SE pljuje sloboda i sve Sto ima veze SA tuzlom.
Konstruktivna rasprava je davno napustila ovaj forum.admin je zeljovac i dopusta im stosta.
Posvetimo SE nama i onome Sto dolazi...
Vi naravno radite sta hocete,samo kazem
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Evo sada sam bio spremaju se nasi igraci da idu u Stanisice na tri dana. Veseli nasmijani sretni, onaj Saric tek sada sam vidio da je budala velika u razgovoru sa njim.
Malo odem do sefa , do Spahe pozdravim se popricamo kaze mi sada na polusezoni dolazi jos jedan spic, pitam Ahmeta kakvo je to interesovanje Sarajeva za njega ili su mahalske kaze Ahmet jednom sam rekao i stojim iza toga samo za Slobodu u BiH cu igrati i to je to .
Krpic izgleda kao je krenuo u Vivu mada od njega nista me ne cudi. Mehmedagic nabrijan pravo ma svi sretni idu, dodje Miske pozdravi se sa sefom, ovaj ga pozdravi iskulira.
Uglavnom veselo gospodo veselo i optimisticno
Malo odem do sefa , do Spahe pozdravim se popricamo kaze mi sada na polusezoni dolazi jos jedan spic, pitam Ahmeta kakvo je to interesovanje Sarajeva za njega ili su mahalske kaze Ahmet jednom sam rekao i stojim iza toga samo za Slobodu u BiH cu igrati i to je to .
Krpic izgleda kao je krenuo u Vivu mada od njega nista me ne cudi. Mehmedagic nabrijan pravo ma svi sretni idu, dodje Miske pozdravi se sa sefom, ovaj ga pozdravi iskulira.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Kako si mi optimisticanTaRgEt_ je napisao/la:Evo sada sam bio spremaju se nasi igraci da idu u Stanisice na tri dana. Veseli nasmijani sretni, onaj Saric tek sada sam vidio da je budala velika u razgovoru sa njim.
Cudo nisi i ti kreno sa njima da kafenisemo u bijeljini bolan.mogo si navratiti
solinas je napisao/la:Kako si mi optimisticanTaRgEt_ je napisao/la:Evo sada sam bio spremaju se nasi igraci da idu u Stanisice na tri dana. Veseli nasmijani sretni, onaj Saric tek sada sam vidio da je budala velika u razgovoru sa njim.
Uglavnom veselo gospodo veselo i optimisticno![]()
Cudo nisi i ti kreno sa njima da kafenisemo u bijeljini bolan.mogo si navratiti
Mah ja sam uvijek optimistican znas mene, a nisam mogao imam posla u Tuzli nije da nisam imao poziv, ali neka bice bice kazem ti sada ce polusezona samo lagano
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ja cu navratiti gore al kratko Imam nekog posla.
Treba BI i ja dole u tz uskoro pivce more

Zovi drage volje imas broj , da sto bi splicani rekli procakulamo o Slobodisolinas je napisao/la:Ja cu navratiti gore al kratko Imam nekog posla.
![]()
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odose u Bijeljinu izgleda
Efe naprijed prvi..
TaRgEt_ je napisao/la: pitam Ahmeta kakvo je to interesovanje Sarajeva za njega ili su mahalske kaze Ahmet jednom sam rekao i stojim iza toga samo za Slobodu u BiH cu igrati i to je to .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.