Nikad ni jednog igrača nisam uzdizao niti ću, jednostavno pričam činjenicama.ZeroStyle je napisao/la: Jao moje logike, a cuj tvoje nisi ga gledao prosle sezone.Ti si malo previse opsjednut Samirom, citam stalno tvoje postove i vazda ga uzdizes vise nego sto on to zasluzuje.Nece od njega biti nista, vidjet ces i sam.
Samir je prošle sezone bio jedan od boljih igrača, sad nije u formi i prvi sam ga kritikovao, i slažem se da treba malo odmoriti. Ali ne dam da se o nekom igrači sudi na osnovu par utakmica. Pogotovo ne o mladom igraču. Evo i Tatomirović nije najbolji proteklih sedmica, i mi se njega trebamo riješiti, ne zato što je on nekvalitetan nego što smo mi prerasli taj njegov kvalitet i nama trebaju stoper tipa Barbe i Stepa ili oni koji će to postati u budućnosti kao Kova i Miha.
Duljević je isto bio van forme ali an njemu je u protekle dvije tri utakmice vidljiv napredak.
Samir je počeo da pada posle utakmice sa širokobiriježanima ostalo je historija.
Ja nisam Svemogući da bih znao šta će biti od njegove karijere, a nisam ni neki stručnjak da bih to prepoznao kod igrača, čisto sumnjam da si to i ti. Ja se nadam da će on prevazići svoje probleme u glavi, ako ih ima, i popraviti svoju formu za 100% jer nam jedino tako može biti od pomoći.
Ne kažem ja da si ti mislio nešto pogrešno, ali iz tvog prvog posta sam shvatio da o Radovcu pričaš kao o nekom antitalentu koji je zalutao u fudbal.
btw: Ja koliko maloprije čuh Milan je bivši definitivno.