Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Što se mene tiče OK je da Velež ide u cvaju [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES] možda im bude i bolje jer se u cvaji riješiš uhljupa iz kluba i ostane samo prava raja.
-
viteski33velezovac
- Kontakt:
Druže rpc81, nije samo najdugovjecniji, nego najveći BH derbi.
Po broju organizovanih sergija najjaci derbi evrope!!!viteski33velezovac je napisao/la:Druže rpc81, nije samo najdugovjecniji, nego najveći BH derbi.
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHHAHAH WIN !!!viteski33velezovac je napisao/la:Druže rpc81, nije samo najdugovjecniji, nego najveći BH derbi.
GASI INTERNET !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zaronit će stari opet, pa će biti derbija sa Braniteljom
E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.
Das Ist Walter
Mislim da ti šala baš i nije primjerena.Gator je napisao/la:Zaronit će stari opet, pa će biti derbija sa Braniteljom
Inače, ova sergija mi je bezveze, ali se nadam da će Velež ipak ostati u ligi.
Ne okreći na rat i bit ce sve OK.KLIS je napisao/la:Mislim da ti šala baš i nije primjerena.Gator je napisao/la:Zaronit će stari opet, pa će biti derbija sa Braniteljom
Zaglibio je velez debelo.inace fina gesta sarajeva
Svaka im cast.
Koliko god para da bude,velezu ce dobro doci.
Svaka im cast.
Koliko god para da bude,velezu ce dobro doci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kad ti se pročita post, nemoguće je ne okrenuti na rat i to nije OK.Gator je napisao/la:Ne okreći na rat i bit ce sve OK.KLIS je napisao/la:Mislim da ti šala baš i nije primjerena.Gator je napisao/la:Zaronit će stari opet, pa će biti derbija sa Braniteljom
Onda okreni i opali sa protestom. Ima moralista pun forum
- katakomba2
- Kontakt:
Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na golmiden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Jedno kratko pitanje imam ,znali se već kako će sljedece sesone biti sa 12 ekipa koliko utakmica će biti , hoceli biti samo 22 utakmice ili ce biti neki sistem poput austrije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Po nekoj vašoj statistici...katakomba2 je napisao/la:Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na golmiden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.![]()
Das Ist Walter
- katakomba2
- Kontakt:
A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OKmiden je napisao/la:Po nekoj vašoj statistici...katakomba2 je napisao/la:Po meni nije OK da tako pricas o ljudima kojim nista osutali na golmiden je napisao/la:E stvarno su bezobrazni ovi iz uprave FKS, nije im to OK. Umjesto da organizuju na Grbavici da željana konacno plati vodu, oni odoše u Mostar.![]()
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Čini mi se 22 kola a nakon toga prvih 6 ligu za prvaka a od sedmog mjesta prema dole liga za opstanak.AnelMid je napisao/la:Jedno kratko pitanje imam ,znali se već kako će sljedece sesone biti sa 12 ekipa koliko utakmica će biti , hoceli biti samo 22 utakmice ili ce biti neki sistem poput austrije
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mogli smo i mi s foruma skupiti neki prilog za Velez....
Bez zajebancije sada,prije par mjeseci rekao sam da ce Velez potonuti..Dok je @pastrmka sanjao o europi u vrapcicima.. jbg droga je **** stvar.. dugo vremena ih kradu,uprava im je neambiciozna,otisli najbolji igraci... Godinama onu kutiju sibica od stadiona nisu uredili i makeli se s mrtve tocke,ukratko marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj... mozda im je i bolje da ispadnu i naprave reorganizaciju,nego ostati i dogodine opet ajmo jovo na novo patit se kao i sada..
Bez zajebancije sada,prije par mjeseci rekao sam da ce Velez potonuti..Dok je @pastrmka sanjao o europi u vrapcicima.. jbg droga je **** stvar.. dugo vremena ih kradu,uprava im je neambiciozna,otisli najbolji igraci... Godinama onu kutiju sibica od stadiona nisu uredili i makeli se s mrtve tocke,ukratko marketinski i organizacijski su na razini nizeligasa tipa Blagaj... mozda im je i bolje da ispadnu i naprave reorganizaciju,nego ostati i dogodine opet ajmo jovo na novo patit se kao i sada..
Mitomanska 1/1katakomba2 je napisao/la: A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OK
Das Ist Walter
- katakomba2
- Kontakt:
Jeste vala lažovi ili mitomani kako vi to volite reći, od nastanka pa do dana današnjeg. Drago mi je što to priznaješ. Ok hvalamiden je napisao/la:Mitomanska 1/1katakomba2 je napisao/la: A po vasoj ste vi pobijedili, i to nije OK
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.