btw. Damir i Tomo trenutno igraju dubl pa eto link ko želi da prati
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
btw. Damir i Tomo trenutno igraju dubl pa eto link ko želi da prati
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza sljedeće igra kvale za ATP 500 Vienna, i on i Damir su prijavili taj turnir.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svabo je bio bolji al ne nesto drasticno. Neke greske su odnijele vodu na Lenardov mlin i tako je mec i zavrsio. Vrlo tesko je igrati protiv dobrih servera al ovaj danas je servirao bez greske. Nista malo odmora pa idemo jos malo popraviti ranking 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
To i govorim, razlika je pravila serva i mala kriza od par poena u TB koji je mec mogao odvesti u drugom smjeru. Mirza je imao par odlicnih razmjena i passinga koji su me podsjetili na Novaka i zato je nagradjen od publike. U Vienni ocekujem MD jer Mirza iznova pokazuje da je dvoranska tvrda podloga njegov najbolji i najsigurniji izbor.esprit24 je napisao/la:Svabo je bio bolji al ne nesto drasticno. Neke greske su odnijele vodu na Lenardov mlin i tako je mec i zavrsio. Vrlo tesko je igrati protiv dobrih servera al ovaj danas je servirao bez greske. Nista malo odmora pa idemo jos malo popraviti ranking
Dzumhur/brkic 6:2/2:6/10:5 pobjedili druge nositelje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Trece nositeljeAnelMid je napisao/la:Dzumhur/brkic 6:2/2:6/10:5 pobjedili druge nositelje
Greska moja [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]oldtown1990 je napisao/la:Trece nositeljeAnelMid je napisao/la:Dzumhur/brkic 6:2/2:6/10:5 pobjedili druge nositelje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.U polufinalu moguce da se sastanu sa drugim nositeljima (Cervantes/Vervoort) koji trenutno gube 4-2 u 1.setu
Ode Struff po treću vezanu titulu, klasa 
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Nevjerovatno je kako se nasladjujes sa Mirzinim porazimashminka je napisao/la:Ode Struff po treću vezanu titulu, klasa
Kao da radis u HTS-u ili TSS-e
Ne Mirzi, nego likovima koji mu svake sedmice dodijele titulu...pogodili su jednom 
Posto je na ovoj temi nemoguce, a i nepozeljno, realno pratiti karijere nasih tenisera...to vise necu raditi
Posto je na ovoj temi nemoguce, a i nepozeljno, realno pratiti karijere nasih tenisera...to vise necu raditi
To je bilo namijenjeno @Bikiju i @Bhsportu znam jashminka je napisao/la:Ne Mirzi, nego likovima koji mu svake sedmice dodijele titulu...pogodili su jednom
Al jbg nisi tako rijecit kad Damir izgubi trazis opravdanja a Mirza jel izgubi odmah ga ne zasluzujemo i sl.komentari
P.S sta mislis hocel Mirza prestic Damira na ljestvici
Teško bez značajnijeg napretka u igri, Damir ima lakše turnire na podlogama koje mu pašu...turniri koji pašu Mirzi su prepuni kojekakvih Struffova
Ne znam buraz sto mi trpas rijeci koje nisam napisao. Evo citiram ti mogu prognozu za Mons.esprit24 je napisao/la:To je bilo namijenjeno @Bikiju i @Bhsportu znam jashminka je napisao/la:Ne Mirzi, nego likovima koji mu svake sedmice dodijele titulu...pogodili su jednom
Al jbg nisi tako rijecit kad Damir izgubi trazis opravdanja a Mirza jel izgubi odmah ga ne zasluzujemo i sl.komentari
P.S sta mislis hocel Mirza prestic Damira na ljestvici
bhsport je napisao/la:Ne leži mu Rukfas. Sad da je proći 2 kola u Monsu, puna šaka brade
Nije ni Biki najavio titulu, nego treci forumas.bhsport je napisao/la:Moze i ispasti, nije naivan Karatsev.esprit24 je napisao/la:Mirza protiv Aslana Karatseva iz Rusije.. fina uvertira pred Marcela ili Lenarda![]()
![]()
Definitivno sminkos je provaljen, odlican je momak ali preferira puno vise Damira nego Mirzu i Damiru nalazi razna opravdanja za njegove katastrofalne partije. Ne znam razlog, ali nije OK.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Do vas je, različito percipirate iste stvari. Hvaljenje Struffa pred meč sa Damirom bi bilo po vama opravdanje za poraz, a nije u Mirzinom slučaju...sličnih primjera bezbroj
Samo shminka moze reci prave razloge ali cinjenica je da je Damir strumf a Mirza pitar, tako da ....bhsport je napisao/la:Nije ni Biki najavio titulu, nego treci forumas.![]()
Definitivno sminkos je provaljen, odlican je momak ali preferira puno vise Damira nego Mirzu i Damiru nalazi razna opravdanja za njegove katastrofalne partije. Ne znam razlog, ali nije OK.
Mozda je to i koincidencija, ko zna. A i Biki je strumf ali on gotivi obojcu.
Brkic/Dzumhur 6:2/2:6/8:10 izgubili
-
oldtown1990
- Kontakt:
Steta za dubl, imali su veliku sansu za finale.
J.Simic u 1/4 finalu u Tunisu kao i A.Husaric u Antaliji.
J.Simic u 1/4 finalu u Tunisu kao i A.Husaric u Antaliji.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Griješite vezano za @shminku, ja bih rekao da smo bi malo više subjektivni i da na naše gledamo kao na neke super igrače. Svakako i ja spadam u tu grupu, možda malo @shminka pretjeruje kad je u pitanju hvaljenje protivnika ali u dosta situacija je u pravu. Podjednako on navija i za Damiru i za Mirzu i Tomu i Aldina i ostale naše tenisere i pokušava to kroz realnu prizmu gledat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma nije to, i ja sam plavi, ali gotivim vise Mirzu, jbt ga. Damir me svojom bahatoscu odbija.kengur je napisao/la:Samo shminka moze reci prave razloge ali cinjenica je da je Damir strumf a Mirza pitar, tako da ....bhsport je napisao/la:Nije ni Biki najavio titulu, nego treci forumas.![]()
Mozda je to i koincidencija, ko zna. A i Biki je strumf ali on gotivi obojcu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Vrijeme je pokazalo da je uvijek bio u pravu. Pouillea su omalovažavali u poređenju sa Mirzom, pogledaj gdje je sad Pouille a gdje je Mirza. Pa su nam sedmicama servirani loši rezultati Pouillea, protiv Bolellija, Zoppa i šta ja znam sve koga, a sad tajac. Onda je čovjek rekao da je Marti dobar igrač, naravno strijeljan je, a Marti otrese Damira, Struff je najnoviji primjer... itd...Unofficialpage je napisao/la:možda malo @shminka pretjeruje kad je u pitanju hvaljenje protivnika ali u dosta situacija je u pravu
Kad neko zna, ima osjećaj... to je tako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.