Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 30 sep 2015, 23:13

Milošević: Meč sa Albanijom nacionalno pitanje

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije zadužen za A tim Savo Milošević izjavio je da je predstojeći duel sa Albanijom postao nacionalno pitanje.
Milošević je takođe istakao da je uveren u dobar rezultat u Elbasanu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, iako ‘Orlovi’ nemaju šansu za plasman u Francusku.
“Susret sa Albanijom postao je nacionalno pitanje, takmičarski deo reprezentacije za plasman na Evropsko prvenstvo je završen, mi smo bez šanse, ali ovo je najbitnija utakmica u kvalifikacijama. To mora da se prizna i prihvati”, rekao je Milošević novinarima u Jagodini, gde je zajedno sa Mitrom Mrkelom posetio klub i upoznao se sa radom mladjih kategorija.
Milošević je dodao da se u ovom trenutku može drugo pričati o mnogim stvarima, subjektivnim i objektivnim okolnostima koje su dovele do te situacije, ali od toga niko nema ništa.
“Razgovarali smo sa igračima o značaju i važnosti utakmice sa Albanijom, zbog psihološkog pritiska koji će biti na nama, ali i na njima. Iskreno verujem u dobar rezultat, siguran sam da će momci pokazati pravi karakter na ovoj utakmici”, rekao je Milošević.
Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije je konstatovao i da ga raduju pomaci u igri koje je video u prethodne dve utakmice sa Jermenijom i Francuskom.
“Bez obzira na komentare koje čujete od raznih zlonamernih ljudi, ekipa raste i iz utakmice u utakmicu i izgleda sve bolje. Utakmica sa Albanijom može da bude dobra prekretnica kada je u pitanju naš tim sa tog psihološkog aspekta, jer pobeda protiv Albanije bi značila mnogo na tom planu, a to je zasad najbitnije. Očekujem da pokažemo da imamo kapaciteta, moći, snagu i kvalitet i da stvorimo tim do septembra naredne godine koji će nas odvesti na Svetsko prvenstvo”, poručio je Milošević.
Duel Albanije i Srbije igra se 8. oktobra od 20.45 u Elbasanu, a tri dana kasnije u Beogradu gostuje selekcija Portugala predvođena Kristijanom Ronaldom.

Srbija trenutno drži začelje grupe I sa samo jednim bodom iz šest utakmica, dok Albanija ima 11, četiri manje od vodećeg Portugala.

:facepalm: :facepalm:
Savo kravo ne baljezgaj gluposti.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 30 sep 2015, 23:35

Izjava u stilu prosecnog bezmozgasa iz redova Demokratske stranke. Ako nam je utakmica s Albanijom nacionalno pitanje onda sutra trebamo da ugasimo ligu, reprezentaciju i na kolektivnom nivou prestanemo pratiti fudbal.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 okt 2015, 00:13

Kod čitavog niza nerješenih nacionalnih pitanja Srbije i Srba on glupan se našao da truni kako je za nas jedna totalno nebitna utakmica nacionalno pitanje i tako svjesno ili ne, stavlja pritisak na selektora i igrače :facepalm:
Zašto ovako nije razmišljao prije one prve utakmice?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 01 okt 2015, 00:38

alan_kardec je napisao/la: Zašto ovako nije razmišljao prije one prve utakmice?
Zato sto je naknadno pametan. Taj covek je izgubio svaki kredibilitet kad se prikljucio Toletovoj ekipi, a ovo sto zakuvava kao majmun to radi iz prostog razloga jer je majmun.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 02 okt 2015, 22:35

Kakvo je stanje sa Mijailovićem ? Meni je mnogo fino izgledao dok ga je Robi vodio, ima li šta od njega kako je prešao u Kajseri, je li prati neko to ?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 03 okt 2015, 00:37

Nije više ni tamo standardan, kako je Robi otišao tako je i on izgubio mjesto.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 04 okt 2015, 13:12

Mitar probio led. Ali opet su izgubili
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 05 okt 2015, 19:50

Katai pozvan u reprezentaciju zbog toga sto Zivkovic nece igrati.

Kako igra ove sezone, definitivno je zasluzio.. iako cisto sumnjam da ce dobiti sansu kod Curica, jer jelte, trebaju igrati barem trojica zadnjih veznih. I opet se cudim kojim fazonom Petkovic dobija pozive.. pa lik je vjerovatno najgori u prvoj postavi Zvezde. Igra samo zato sto mu je rezerva Cvetkovic.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 okt 2015, 17:37

Od svega što mi se desilo ove sedmice, a desilo se puno toga i stresnog (smrtni slučaj u daljoj familiji) i lepog (postao sam ujak), najfascinantnije i najšokantnije je da sam video spisak selektora fudbalske repke na kome nema Raće Petrovića. :roll:

BTW, ala Šipci prave nacionalistički show od ove utakmice...

:facepalm:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 07 okt 2015, 19:06

MaGiCa je napisao/la:
BTW, ala Šipci prave nacionalistički show od ove utakmice...

:facepalm:
vidla žaba da se konj potkiva pa i onda digla nogu :D tako bih ih nekako opisao...
moraju šiptari (iako ne razumijem zašto oni vele da je ovo uvredljivo kad se njihova država zove Republik Sqiptaria) još pure pojesti da bi došli na rang prekidanja tekmi, upadanja na teren, pravljenja žive i travnate svastike i sličnih bravura... :kafa: al guraju i oni pomalo ka vrhu...

inače, volio bih da ih otresete jedno 3, 4 razlike...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 okt 2015, 19:23

Fejsal Mulić novi Žigara :cool:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 okt 2015, 19:41

Kamenovali nam bus. :facepalm:

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 07 okt 2015, 20:45

Teleća glava rekla da ako se ponovi neće se igrati
Nisu mi ni ovi šiptari jasni,pa oni sa ovim pizdarijama mogu samo izgubiti a nadomak su cilja :facepalm:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 okt 2015, 21:20

dubrava je napisao/la:vidla žaba da se konj potkiva pa i onda digla nogu :D tako bih ih nekako opisao...
To ludilo je kod njih ukorenjeno. Nemaju šta da gledaju i prepisuju ni od koga.

moraju šiptari (iako ne razumijem zašto oni vele da je ovo uvredljivo kad se njihova država zove Republik Sqiptaria) još pure pojesti da bi došli na rang prekidanja tekmi, upadanja na teren, pravljenja žive i travnate svastike i sličnih bravura... :kafa: al guraju i oni pomalo ka vrhu...

Uvredljivo je jer konotira uvredljivost iako sam termin nije problematičan.
Mi kad smo fini prema njima ih zovemo Albancima, a kad nismo - Šiptarima. U tome je caka, kao i sa Ciganima i Romima. ;)

inače, volio bih da ih otresete jedno 3, 4 razlike...
Voleo bih i ja, ali ovo nije 2009. ili 2010. kada smo slične paljevine redovno tresli.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 okt 2015, 21:38

dubrava je napisao/la:moraju šiptari (iako ne razumijem zašto oni vele da je ovo uvredljivo kad se njihova država zove Republik Sqiptaria)

ćuti, ja sam ovdje bio opominjan što ih tako zovem, čak mi je prijećeno i banom. Ipak, pošto si ti jedan od uglednih članova CK (ne crvenog krsta već centralnog komiteta ovog foruma) proći ćeš bez toga. :mrgreen:

dubrava je napisao/la:inače, volio bih da ih otresete jedno 3, 4 razlike...
mnogo je kume, ja bih bio zadovoljan i sa 0:1 samo da im sad vratimo milo za drago za sve ono što se dešavalo za vrijeme i nakon one prve utakmice. Mada ne očekujem ništa specijalno, tvrdo (Šipci to već najavljuju) i zatvoreno sa obje strane, čekaće se greška, 0-2 golova zagarantovano :zzz:
Nadam se da SMS/Živković kreću od starta.

ppppp je napisao/la:Nisu mi ni ovi šiptari jasni,pa oni sa ovim pizdarijama mogu samo izgubiti a nadomak su cilja :facepalm:

E vidiš ni meni to nije jasno. Reprezentacija ti ima istorijsku šansu da ode na veliko takmičenje, pa angažuj pola države ako treba samo da sve prođe u redu. Posebno što smrdalji iz uefa-e sad sigurno na ziceru drže Albaniju zbog ona poklonjena 3 boda.
Međutim oni se, kao i prije one utakmice u Bg-u, služe nekim sitnim, rekao bih, seljačkim igricama i provokacijama. :lolno:
Očito da svugdje na Balkanu fali mozga, pa što bi oni bili izuzetak.

Mlada reprezentacija pobijedila Andoru 5:0. Luković i Ožegović po 2x i Mulić. Sviđa mi se što je selektor u reprezentaciju vratio Lukovića i Pavlovskog. 13.10. u gostima kod Litvanije.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 okt 2015, 22:05

alan_kardec je napisao/la: Nadam se da SMS/Živković kreću od starta.
Ti bajo izgleda slabije pratis A reprezentaciju od mene... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 okt 2015, 22:09

marconato je napisao/la:Ti bajo izgleda slabije pratis A reprezentaciju od mene... :kafa:
Bar ne navijam za Jermeniju :zviz: :mrgreen:

Što bajo? Ćurčić ga zvao za A tim.
Morebit da sam nešto i propustio jer sam par dana bio na terenu tako da me je slabo bilo na netu.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 okt 2015, 22:35

Živković je povredjen, zato je i pozvao Kataia...

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 07 okt 2015, 22:36

Neandertalci kamenovali autobus reprezentacije.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 okt 2015, 00:38

Nista novo , siptari se grupisu...

Magica postao ujak. :thumbup:

Izuvamo arbanaska plemena 0-3.

Civilizovana ( :urnebes: ) Evropa cuti.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.