Neka bola guzit cu ja vas i iduce godine mada necemo ispast. S vama vazda materijala i inspiracijepinoglavi je napisao/la:Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga
ma radi šta hoćeš boli me **** nego mi smiješno što se opet prijavi na forumrpc81 je napisao/la:Neka bola guzit cu ja vas i iduce godine mada necemo ispast. S vama vazda materijala i inspiracijepinoglavi je napisao/la:Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga![]()
Citamo se brato naravno. Drago mi je sto nas mnogi otpisuju.pinoglavi je napisao/la:ma radi šta hoćeš boli me **** nego mi smiješno što se opet dodje na forumrpc81 je napisao/la:Neka bola guzit cu ja vas i iduce godine mada necemo ispast. S vama vazda materijala i inspiracijepinoglavi je napisao/la:Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga![]()
a ovo mada necemo ispast citiram par kola prije kraja kad vec matematicki budete u federalnoj
Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisliTuzlak04 je napisao/la:Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub
rpc81 je napisao/la:Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisliTuzlak04 je napisao/la:Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub
Svi u Zvornik u crnom![]()
Los pokusaj provokacije. Možeš ti bolje bratoTuzlak04 je napisao/la:Predlažem da promijeniš boje i počneš navijati za Zrinjerpc81 je napisao/la:Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisliTuzlak04 je napisao/la:Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub
. . .
(jedini klub iz Grada Mostara)
Djeca Zvezdasa i Partizanovaca nam govore. Vidis, nismo tako odgojeni. Ko zna za koga ce tvoje dijete sutra navijati, dok ja znam koga ce voljeti moje. Isti klub sto vole dedo i otac.Tuzlak04 je napisao/la:rpc81 je napisao/la:Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisliTuzlak04 je napisao/la:Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub
Predlažem da promijeniš boje i počneš navijati za Zrinje. . .
Čuj. Velež ne postoji odavno112233445566778899 je napisao/la:Djeca Zvezdasa i Partizanovaca nam govore. Vidis, nismo tako odgojeni. Ko zna za koga ce tvoje dijete sutra navijati, dok ja znam koga ce voljeti moje. Isti klub sto vole dedo i otac.Tuzlak04 je napisao/la:rpc81 je napisao/la: Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisli
Predlažem da promijeniš boje i počneš navijati za Zrinje. . .
Ma okrecu se i Sula Rebac,Zeko Selimotić,Dada Matijević i ostali kad vide ko igra na njihovomProbisvjet je napisao/la:Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
cuj nece ispastirpc81 je napisao/la:Neka bola guzit cu ja vas i iduce godine mada necemo ispast. S vama vazda materijala i inspiracijepinoglavi je napisao/la:Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga![]()
Mozemo se mi zahebavati i sve, al' ti ovu ne mogu osporiti.rpc81 je napisao/la:Ma okrecu se i Sula Rebac,Zeko Selimotić,Dada Matijević i ostali kad vide ko igra na njihovomProbisvjet je napisao/la:Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
Ma ko vas yebe vazda ste seljacki klub biliProbisvjet je napisao/la:Mozemo se mi zahebavati i sve, al' ti ovu ne mogu osporiti.rpc81 je napisao/la:Ma okrecu se i Sula Rebac,Zeko Selimotić,Dada Matijević i ostali kad vide ko igra na njihovomProbisvjet je napisao/la:Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
Steta sto se prodaste Gosku, u stvari Nerko trenerka i Bijedic su jedva docekali da nas bace u cvajtaru.