PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ja nepismena lika braco mila ja nista nisam skontao
U afektu je vidim pisao pa je to ispalo kao da je pisalo neko dijete s posebnim potrebama. Haj ti sjedi udahni pa opet pokusaj
koji šošon yebote 
Maldini, 7c makedonac sta bola

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Lafo ne konta, a crce od muke 
Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga
Nad tobom sunce najljepše sja
Neka bola guzit cu ja vas i iduce godine mada necemo ispast. S vama vazda materijala i inspiracijepinoglavi je napisao/la:Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga
ma radi šta hoćeš boli me **** nego mi smiješno što se opet prijavi na forumrpc81 je napisao/la:Neka bola guzit cu ja vas i iduce godine mada necemo ispast. S vama vazda materijala i inspiracijepinoglavi je napisao/la:Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga![]()
a ovo mada necemo ispast citiram par kola prije kraja kad vec matematicki budete u federalnoj
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 okt 2015, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Citamo se brato naravno. Drago mi je sto nas mnogi otpisuju.pinoglavi je napisao/la:ma radi šta hoćeš boli me **** nego mi smiješno što se opet dodje na forumrpc81 je napisao/la:Neka bola guzit cu ja vas i iduce godine mada necemo ispast. S vama vazda materijala i inspiracijepinoglavi je napisao/la:Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga![]()
a ovo mada necemo ispast citiram par kola prije kraja kad vec matematicki budete u federalnoj
Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub 
Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisliTuzlak04 je napisao/la:Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub
Svi u Zvornik u crnom
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakve ste vi legende

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
rpc81 je napisao/la:Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisliTuzlak04 je napisao/la:Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub
Svi u Zvornik u crnom![]()
Predlažem da promijeniš boje i počneš navijati za Zrinje
(jedini klub iz Grada Mostara)
Los pokusaj provokacije. Možeš ti bolje bratoTuzlak04 je napisao/la:Predlažem da promijeniš boje i počneš navijati za Zrinjerpc81 je napisao/la:Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisliTuzlak04 je napisao/la:Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub
. . .
-
112233445566778899
- Kontakt:
Djeca Zvezdasa i Partizanovaca nam govore. Vidis, nismo tako odgojeni. Ko zna za koga ce tvoje dijete sutra navijati, dok ja znam koga ce voljeti moje. Isti klub sto vole dedo i otac.Tuzlak04 je napisao/la:rpc81 je napisao/la:Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisliTuzlak04 je napisao/la:Pastrmka više nije zanimljiv. Ispuho je on ko i njegov klub
Predlažem da promijeniš boje i počneš navijati za Zrinje. . .
- Probisvjet
- Kontakt:
Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čuj. Velež ne postoji odavno112233445566778899 je napisao/la:Djeca Zvezdasa i Partizanovaca nam govore. Vidis, nismo tako odgojeni. Ko zna za koga ce tvoje dijete sutra navijati, dok ja znam koga ce voljeti moje. Isti klub sto vole dedo i otac.Tuzlak04 je napisao/la:rpc81 je napisao/la: Siroki je prosao,vec su svi zaboravili da nismo otisli
Predlažem da promijeniš boje i počneš navijati za Zrinje. . .
Ma okrecu se i Sula Rebac,Zeko Selimotić,Dada Matijević i ostali kad vide ko igra na njihovomProbisvjet je napisao/la:Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
cuj nece ispastirpc81 je napisao/la:Neka bola guzit cu ja vas i iduce godine mada necemo ispast. S vama vazda materijala i inspiracijepinoglavi je napisao/la:Vidi pastrmke, hoće da oćejfi dok smo još ista liga![]()
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozemo se mi zahebavati i sve, al' ti ovu ne mogu osporiti.rpc81 je napisao/la:Ma okrecu se i Sula Rebac,Zeko Selimotić,Dada Matijević i ostali kad vide ko igra na njihovomProbisvjet je napisao/la:Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
Steta sto se prodaste Gosku, u stvari Nerko trenerka i Bijedic su jedva docekali da nas bace u cvajtaru.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma ko vas yebe vazda ste seljacki klub biliProbisvjet je napisao/la:Mozemo se mi zahebavati i sve, al' ti ovu ne mogu osporiti.rpc81 je napisao/la:Ma okrecu se i Sula Rebac,Zeko Selimotić,Dada Matijević i ostali kad vide ko igra na njihovomProbisvjet je napisao/la:Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
Steta sto se prodaste Gosku, u stvari Nerko trenerka i Bijedic su jedva docekali da nas bace u cvajtaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.