Centre forward je napisao/la:Puče staklo jbt. Srbi će vjerovatno u svoje istorije stavit' da se radilo o genocidu nad njihovim autobusom. No dobro, valjda ne bude još problema.
Ovo nisu navijaci u autobusu pa da se moze staviti pod 'normalno', vec fudbaleri, dosli da odigraju fudbalsku utakmicu i da idu kuci! Albanci samo sebi mogu nastetiti ovakvim glupostima, a imam osjecaj da ce Srbija napokon odigrati kako bi i trebala na terenu. Bas me zanima reakcija navijaca na, recimo 0:2 Srbije
I ja kontam da ce ih Srbi uzet e sad hoce li se ta tekma kad budu Srbi vodili završiti ili ne vidjeti ćemo
Mal prije kolega pita oces gledati Albaniju, rek druze ne znam sta tu ima zanimljivo sem eventualnog sukoba. Msm pored Svaba, pa Portugala, Poljaka, trazi mec za zlatni ananas.
Ova UEFA mora podhitno primijeniti sistem kvalifikacija kao u kosarci...ove manje reprezentacije neka se nadigravaju u nekakvoj B-diviziji i to je to...bar ce se medjusobno pobjedjivati, bodove osvajati i sl...
hurem je napisao/la:Ova UEFA mora podhitno primijeniti sistem kvalifikacija kao u kosarci...ove manje reprezentacije neka se nadigravaju u nekakvoj B-diviziji i to je to...bar ce se medjusobno pobjedjivati, bodove osvajati i sl...
hurem je napisao/la:Ova UEFA mora podhitno primijeniti sistem kvalifikacija kao u kosarci...ove manje reprezentacije neka se nadigravaju u nekakvoj B-diviziji i to je to...bar ce se medjusobno pobjedjivati, bodove osvajati i sl...
Nadam se da ce Srbija veceras pobijediti.
Srbija zabija = prekid
Moze i tako, za zelenim stolom, volio bih da Albanija izgubi i ostane na 3.poziciji, lakse nam je s njima u eventualnom barazu nego s Danskom.
NJIH 11 HRABRIH PROTIV 15 000 ONI SAMI PROTIV SVIH ZA PONOS I OBRAZ DRZAVE ZA SPAS GENERCAIJE OTPISANI I OSTAVLJENI DA SE SAMI BORE
Ko da je bitka na neretvi jbt
Hahaha fakat. Ocekivao sam neki americki film sa Bruce Willisom poslije najave...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.