Drzi se i zapamti da ce jednom i ovo proci ..

Pazi brate ako mu je 50 godina kako reče, onda je definitivno imao odlično djetinjstvo. Čovjek se nagledao velikih utakmica Veleža.slana_krv je napisao/la:Ne znam zasto vrijedjate i napadate ovog covjeka, jer nikad se ne zna kakve on problema ima i kakvu muku muci ili kakvo je imao djetinstvo, sve to uzmite u obzir kada nekog napadate..druze moj ja sam uz tebe i Velez i tebe...Iskreno se nadam a i zelim da ove odlucujuce utakmice rjesite u vasu korist...
FaraonTM je napisao/la:Pazi brate ako mu je 50 godina kako reče, onda je definitivno imao odlično djetinjstvo. Čovjek se nagledao velikih utakmica Veleža.slana_krv je napisao/la:Ne znam zasto vrijedjate i napadate ovog covjeka, jer nikad se ne zna kakve on problema ima i kakvu muku muci ili kakvo je imao djetinstvo, sve to uzmite u obzir kada nekog napadate..druze moj ja sam uz tebe i Velez i tebe...Iskreno se nadam a i zelim da ove odlucujuce utakmice rjesite u vasu korist...
Nego, sta bi sa onim pompezno najavljivanim padom Slobode na tabeli od prije nekoliko sedmica? Nije valjda da si drzao tabelu naopacke zalijepljenu na zidu pa se zayebo?FaraonTM je napisao/la:rpc81 je napisao/la:Mislim tužno je gledati vas kojima je prioritet neuspjeh Veleža veci nego uspjeh Slobode. Kompleks brato na najvecem levelu
Ma jok kakav kompleks, izmišljamo mi![]()
Vaš čopor na ovog jednog Veležovca i frajer vas propisno bruka
Brat si moj i radi tog prvog a posebno radi drugog dijela recenice. Velež je simbol otpora protiv fašizma. Klub cijih je igraca i navijača toliko života izgubilo suprotstavljajuci se goloruki okupatoru. Velež je dva rata preživio,preživit če i ovu sitnu bitku pod nazivom skračenje lige. Velež smo mi svi i on ce nestati tek onda kada nestane nas a ima nas bogami mašala i ne damo na njegaDerdiyok je napisao/la:Ja se nadam da ce Velez isplivati iz ove krize, sto zbog sportske historije, sto zbog ratne.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
rpc81 je napisao/la:Brat si moj i radi tog prvog a posebno radi drugog dijela recenice. Velež je simbol otpora protiv fašizma. Klub cijih je igraca i navijača toliko života izgubilo suprotstavljajuci se goloruki okupatoru. Velež je dva rata preživio,preživit če i ovu sitnu bitku pod nazivom skračenje lige. Velež smo mi svi i on ce nestati tek onda kada nestane nas a ima nas bogami mašala i ne damo na njegaDerdiyok je napisao/la:Ja se nadam da ce Velez isplivati iz ove krize, sto zbog sportske historije, sto zbog ratne.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
NYKnicks Fan je napisao/la:Pitanje za navijace veleza, koliko bodova ocekujete u sljedece cetiri utakmice?
"Ako" a sta ako je ....slazem se sa tobom i vjerovatno mu je tesko gledati ovakvog Veleza, a u djetinstvu gledao nesto drugo. Ko ce znati sta je uzrok , mi trenutno mozemo vidjeti samo posljediceFaraonTM je napisao/la:Pazi brate ako mu je 50 godina kako reče, onda je definitivno imao odlično djetinjstvo. Čovjek se nagledao velikih utakmica Veleža.slana_krv je napisao/la:Ne znam zasto vrijedjate i napadate ovog covjeka, jer nikad se ne zna kakve on problema ima i kakvu muku muci ili kakvo je imao djetinstvo, sve to uzmite u obzir kada nekog napadate..druze moj ja sam uz tebe i Velez i tebe...Iskreno se nadam a i zelim da ove odlucujuce utakmice rjesite u vasu korist...
Ako na polusezoni Sloboda bude među prva tri možemo govoriti o mom promašaju.tuzlak1987 je napisao/la:Da si imao neke valjane argumente niko ti nista ne bi rekao. Ovako rekao si prije par kola, a Sloboda 11 utakmcia bez poraza..
Argumenti?
Druze i ti si presto osjecat ima 25 godina,a kako vam stvari stoje daj Boze da vam sadasnji najmladji narastaj dozivi radost i sa 50rpc81 je napisao/la:Ne spominji djetinjstva ako ima starijih navijaca Slobode. Ljudi nemaju nista u svojoj memoriji interesantno. Tuzno je da su sa 50 ili 60 godina i tek sada poceli osjecati neku radost![]()
Slavija nikada nije dala pare za taj kup, ko zna kome su ga oni prodali, ako su ga i prodali.fukara87 je napisao/la:Sloboda nikad nista nije osvojila kako je nastala Premijer liga i to je ono sto je istina, imali smo 7 finala kupa i nismo nijedan osvojili iz mnogih razloga(jedan kup smo prodali Slaviji i neko je uzeo dobre pare mislim na Sabovica i ostale), nase vrijeme tek dolazi momci samo polako ba.
Dobro nije vazno proci ce, to ti se zove nebodnosljiva lahkoca primanja, samo se opusti. Imas moju prodrsku, uz tebe sam i tvoj Velez.rpc81 je napisao/la:Ne spominji djetinjstva ako ima starijih navijaca Slobode. Ljudi nemaju nista u svojoj memoriji interesantno. Tuzno je da su sa 50 ili 60 godina i tek sada poceli osjecati neku radost![]()
Hvala ti brate puno mi je lahše kad znam da imam tvoju podrškuslana_krv je napisao/la:Dobro nije vazno proci ce, to ti se zove nebodnosljiva lahkoca primanja, samo se opusti. Imas moju prodrsku, uz tebe sam i tvoj Velez.rpc81 je napisao/la:Ne spominji djetinjstva ako ima starijih navijaca Slobode. Ljudi nemaju nista u svojoj memoriji interesantno. Tuzno je da su sa 50 ili 60 godina i tek sada poceli osjecati neku radost![]()
ma kup je prodan od strane nase uprave sad ko je dao pare (dal Slavija ili neko drugi) pojma nemamoPappy je napisao/la:Slavija nikada nije dala pare za taj kup, ko zna kome su ga oni prodali, ako su ga i prodali.fukara87 je napisao/la:Sloboda nikad nista nije osvojila kako je nastala Premijer liga i to je ono sto je istina, imali smo 7 finala kupa i nismo nijedan osvojili iz mnogih razloga(jedan kup smo prodali Slaviji i neko je uzeo dobre pare mislim na Sabovica i ostale), nase vrijeme tek dolazi momci samo polako ba.![]()
Slavija je dogovorila kup sa Sirokim Brijegom, i to ne radi interesa kluba, nego radi interesa pojedinih mangupa, koji su sebi sve uzeli, a u saradnji sa Rofiksom, koji je kasnije postao naš dugogodišnji "sponzor", a ništa u klub nije dao, osim što je nešto malo radova na stadionu izvršio, ali i to je velikim dijelom plaćeno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.