Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

slana_krv
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la slana_krv » 08 okt 2015, 13:37

Ne znam zasto vrijedjate i napadate ovog covjeka, jer nikad se ne zna kakve on problema ima i kakvu muku muci ili kakvo je imao djetinstvo, sve to uzmite u obzir kada nekog napadate..druze moj ja sam uz tebe i Velez i tebe...Iskreno se nadam a i zelim da ove odlucujuce utakmice rjesite u vasu korist...

Drzi se i zapamti da ce jednom i ovo proci .. :thumbup:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 okt 2015, 13:47

slana_krv je napisao/la:Ne znam zasto vrijedjate i napadate ovog covjeka, jer nikad se ne zna kakve on problema ima i kakvu muku muci ili kakvo je imao djetinstvo, sve to uzmite u obzir kada nekog napadate..druze moj ja sam uz tebe i Velez i tebe...Iskreno se nadam a i zelim da ove odlucujuce utakmice rjesite u vasu korist...

Pazi brate ako mu je 50 godina kako reče, onda je definitivno imao odlično djetinjstvo. Čovjek se nagledao velikih utakmica Veleža. :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 08 okt 2015, 13:52

FaraonTM je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Ne znam zasto vrijedjate i napadate ovog covjeka, jer nikad se ne zna kakve on problema ima i kakvu muku muci ili kakvo je imao djetinstvo, sve to uzmite u obzir kada nekog napadate..druze moj ja sam uz tebe i Velez i tebe...Iskreno se nadam a i zelim da ove odlucujuce utakmice rjesite u vasu korist...

Pazi brate ako mu je 50 godina kako reče, onda je definitivno imao odlično djetinjstvo. Čovjek se nagledao velikih utakmica Veleža. :)
:D :thumbup:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 okt 2015, 13:55

FaraonTM je napisao/la:
rpc81 je napisao/la:Mislim tužno je gledati vas kojima je prioritet neuspjeh Veleža veci nego uspjeh Slobode. Kompleks brato na najvecem levelu

Ma jok kakav kompleks, izmišljamo mi :urnebes:

Vaš čopor na ovog jednog Veležovca i frajer vas propisno bruka :rol:
Nego, sta bi sa onim pompezno najavljivanim padom Slobode na tabeli od prije nekoliko sedmica? Nije valjda da si drzao tabelu naopacke zalijepljenu na zidu pa se zayebo? :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 08 okt 2015, 14:13

Ja se nadam da ce Velez isplivati iz ove krize, sto zbog sportske historije, sto zbog ratne.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 okt 2015, 14:14

Ja sam rekao u narednom periodu, samo polako ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 okt 2015, 14:22

Da si imao neke valjane argumente niko ti nista ne bi rekao. Ovako rekao si prije par kola, a Sloboda 11 utakmcia bez poraza..

Argumenti?

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 08 okt 2015, 14:24

Derdiyok je napisao/la:Ja se nadam da ce Velez isplivati iz ove krize, sto zbog sportske historije, sto zbog ratne.

Brat si moj i radi tog prvog a posebno radi drugog dijela recenice. Velež je simbol otpora protiv fašizma. Klub cijih je igraca i navijača toliko života izgubilo suprotstavljajuci se goloruki okupatoru. Velež je dva rata preživio,preživit če i ovu sitnu bitku pod nazivom skračenje lige. Velež smo mi svi i on ce nestati tek onda kada nestane nas a ima nas bogami mašala i ne damo na njega

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 okt 2015, 14:28

rpc81 je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Ja se nadam da ce Velez isplivati iz ove krize, sto zbog sportske historije, sto zbog ratne.

Brat si moj i radi tog prvog a posebno radi drugog dijela recenice. Velež je simbol otpora protiv fašizma. Klub cijih je igraca i navijača toliko života izgubilo suprotstavljajuci se goloruki okupatoru. Velež je dva rata preživio,preživit če i ovu sitnu bitku pod nazivom skračenje lige. Velež smo mi svi i on ce nestati tek onda kada nestane nas a ima nas bogami mašala i ne damo na njega

I bolje vam je sad da ispadnete, pa da se poslije vratite, još jači. Koliko god ti nekome ogadio Velež, pa i meni, i situacije koje su se izdešavale, Velež je veliki bh. klub i naravno dazaslužuje da igra naše najelitnije takmičenje. Al vrijeme vam je sad da ispadnete, pa se izdignite iz pepela, kao i Sloboda, nama je to došlo bolje nego što možete zamislit. Živio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 okt 2015, 14:29

NYKnicks Fan je napisao/la:Pitanje za navijace veleza, koliko bodova ocekujete u sljedece cetiri utakmice?

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 okt 2015, 14:29

FaraonTM je napisao/la:

"Ako" a sta ako je ....slazem se sa tobom i vjerovatno mu je tesko gledati ovakvog Veleza, a u djetinstvu gledao nesto drugo. Ko ce znati sta je uzrok , mi trenutno mozemo vidjeti samo posljedice

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 08 okt 2015, 14:35

Ne spominji djetinjstva ako ima starijih navijaca Slobode. Ljudi nemaju nista u svojoj memoriji interesantno. Tuzno je da su sa 50 ili 60 godina i tek sada poceli osjecati neku radost :urnebes: :urnebes:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 08 okt 2015, 14:38

tuzlak1987 je napisao/la:Da si imao neke valjane argumente niko ti nista ne bi rekao. Ovako rekao si prije par kola, a Sloboda 11 utakmcia bez poraza..

Argumenti?
Ako na polusezoni Sloboda bude među prva tri možemo govoriti o mom promašaju.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 08 okt 2015, 14:42

rpc81 je napisao/la:Ne spominji djetinjstva ako ima starijih navijaca Slobode. Ljudi nemaju nista u svojoj memoriji interesantno. Tuzno je da su sa 50 ili 60 godina i tek sada poceli osjecati neku radost :urnebes: :urnebes:
Druze i ti si presto osjecat ima 25 godina,a kako vam stvari stoje daj Boze da vam sadasnji najmladji narastaj dozivi radost i sa 50 ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 okt 2015, 14:42

fukara87 je napisao/la:Sloboda nikad nista nije osvojila kako je nastala Premijer liga i to je ono sto je istina, imali smo 7 finala kupa i nismo nijedan osvojili iz mnogih razloga(jedan kup smo prodali Slaviji i neko je uzeo dobre pare mislim na Sabovica i ostale), nase vrijeme tek dolazi momci samo polako ba. :kafa:
Slavija nikada nije dala pare za taj kup, ko zna kome su ga oni prodali, ako su ga i prodali. :mrgreen: :D Slavija je dogovorila kup sa Sirokim Brijegom, i to ne radi interesa kluba, nego radi interesa pojedinih mangupa, koji su sebi sve uzeli, a u saradnji sa Rofiksom, koji je kasnije postao naš dugogodišnji "sponzor", a ništa u klub nije dao, osim što je nešto malo radova na stadionu izvršio, ali i to je velikim dijelom plaćeno.

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 08 okt 2015, 14:47

Čuj dali kup da im ovi rofixom urade stadion :urnebes: :urnebes: :rol: šta je ovo grob te yebo :rol: :tokralju: :tokralju:

Oca mi prekopirat cu post i poslat ga Platiniju :urnebes: :rol:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 okt 2015, 14:57

rpc81 je napisao/la:Ne spominji djetinjstva ako ima starijih navijaca Slobode. Ljudi nemaju nista u svojoj memoriji interesantno. Tuzno je da su sa 50 ili 60 godina i tek sada poceli osjecati neku radost :urnebes: :urnebes:
Dobro nije vazno proci ce, to ti se zove nebodnosljiva lahkoca primanja, samo se opusti. Imas moju prodrsku, uz tebe sam i tvoj Velez.

rpc81
Kontakt:

Post Postao/la rpc81 » 08 okt 2015, 15:00

slana_krv je napisao/la:
Dobro nije vazno proci ce, to ti se zove nebodnosljiva lahkoca primanja, samo se opusti. Imas moju prodrsku, uz tebe sam i tvoj Velez.
Hvala ti brate puno mi je lahše kad znam da imam tvoju podršku

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 okt 2015, 15:01

Pappy je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Sloboda nikad nista nije osvojila kako je nastala Premijer liga i to je ono sto je istina, imali smo 7 finala kupa i nismo nijedan osvojili iz mnogih razloga(jedan kup smo prodali Slaviji i neko je uzeo dobre pare mislim na Sabovica i ostale), nase vrijeme tek dolazi momci samo polako ba. :kafa:
Slavija nikada nije dala pare za taj kup, ko zna kome su ga oni prodali, ako su ga i prodali. :mrgreen: :D Slavija je dogovorila kup sa Sirokim Brijegom, i to ne radi interesa kluba, nego radi interesa pojedinih mangupa, koji su sebi sve uzeli, a u saradnji sa Rofiksom, koji je kasnije postao naš dugogodišnji "sponzor", a ništa u klub nije dao, osim što je nešto malo radova na stadionu izvršio, ali i to je velikim dijelom plaćeno.
ma kup je prodan od strane nase uprave sad ko je dao pare (dal Slavija ili neko drugi) pojma nemamo :facepalm: da je to barem jedino finale kupa koje su cigani u upravi prodali :!: al kad se sjetim prodaje u Europi protiv Liersa srce me zaboli :oops:
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 okt 2015, 15:03

Stu ne spominji muka mi odmah, ako se takvi slicni jednog dana vrate u Slobodu preselit cu se u Novi Zeland sto dalje.. Hajde sto su trgovali svaku sezonu i u ligi vec su i dugove nabili

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.