FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zrinjski kad spusti loptu teško je igrati s njima, imaju radilice u veznom redu i vjerujem sličnoj taktičoj postavci kao protiv Sarajeva.
Ja vjerujem da je nasa kriza igara i rezultata prosla. Pet bodova zaostatka za vodecim nije nista strasno. Uz partiju ko na derbiju, pobijedit cemo abd i u Mostaru.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Jedna dobra stara Zeljina himna
[youtube][/youtube]
Nedaj se brate, nikom te nedamo!
[youtube][/youtube]
Nedaj se brate, nikom te nedamo!
Da onaj idiot od sudije nije digao zastavicu Tiagu te mu na taj način poništio i čist gol, nama oduzeo pobjedu i 2 boda a Tiagu prvijenac u dresu Zelje, mi bi već sada bili na 3 boda od Slobode koja drzi prvo mjesto, što bi bilo fantastično s obzirom kakvu smo igru pruzali i koliko smo se zalagali za te bodove.. Izuzev derbija naravno 
Mislio sam da ću prezaliti ta 2 boda ali kako vrijeme odmiče meni sve teze i teze padaju
Do Zrinjskog ima još dosta ali ja ne sumnjam da će rezultat izostati ako na teren izađemo na način da smo već shvatili što smo došli i po šta smo došli
Mislio sam da ću prezaliti ta 2 boda ali kako vrijeme odmiče meni sve teze i teze padaju
Do Zrinjskog ima još dosta ali ja ne sumnjam da će rezultat izostati ako na teren izađemo na način da smo već shvatili što smo došli i po šta smo došli
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sadikovic kapiten za mladu reprezentaciju protiv Svicarske. Memija takodjer starter dok Amir pocinje na klupi, umjesto njega Redzic.
Neznam kakva je situacija s njim u Borci ali kako bi bilo dobro dovesti ovog mladog momka na Grbavicu!
Neznam kakva je situacija s njim u Borci ali kako bi bilo dobro dovesti ovog mladog momka na Grbavicu!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Po TM ima ugovor do nove godine i ne bi bilo loše ga dovesti...ali ne samo njega, Borac ima još nekoliko zanimljivih igrača, a imaju ugovore do juna.sajo10 je napisao/la:Sadikovic kapiten za mladu reprezentaciju protiv Svicarske. Memija takodjer starter dok Amir pocinje na klupi, umjesto njega Redzic.
baš zanimljivo koliko portalima nije zanimljivo kad zlatni sponzor sa dresa nekog fudbalskog kluba bude priveden pod sumnjom na organizovani kriminal u vezi sa poreznom utajom u vezi sa navođenjem na prostituciju. a kad je potpisivao ugovor takmičili su se ko će prije i više napisati.
Memija pjevao himnu uz jos par njih 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Bitna je linija. Mrsaviji=brzi, bolje startaHadzijalagic je napisao/la:Sudeci prema derbiju linija nije bitna jer su njih dvojica pretrcali ubjedljivo najvise sto je sasvim OK..Gator je napisao/la:Treba Kokota i Dzenisa prije treninga na 30 krugova. Da poprave malo liniju
Jovic, Redzic i Becelic ta 3 igraca bi volio vidjeti kod nas
ne može dženis postati startan taman smršao na 50 kg. to se ne uči. ali ima druge kvalitete.
znam, zato smajli na kraju
Koliko su suspendovali Edisa? Boli njih racku za nasom ligom oni samo misle o reprezentaciji.
Sigurno ce biti masna kazna
Sigurno ce biti masna kazna
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- bistrikboy
- Kontakt:
Bosnjacki ekstremista...Okolele je napisao/la:Memija pjevao himnu uz jos par njih
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sadikovic katastrofalan protiv Svicarske, i to kao kapiten... Nije on zasluzio traku, kao sto ni ovaj selektor nije zasluzijo svoje mjesto na klupi. Memija solidan, imao nekoliko fini prodora ali vrlo tanko, kao i vecina reprezentativaca. Amir premalo igrao da bi se mogao steci neki dojam. Strijelac za nas Armin Cerimagic.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Po meni je Dado sasvim OK odigrao utakmicu. Dosta lijepih lopti, jedan fin prodor i dupli pas sa Prevljakom kada je šutirao malo iznad gola..sajo10 je napisao/la:Sadikovic katastrofalan protiv Svicarske, i to kao kapiten... Nije on zasluzio traku, kao sto ni ovaj selektor nije zasluzijo svoje mjesto na klupi. Memija solidan, imao nekoliko fini prodora ali vrlo tanko, kao i vecina reprezentativaca. Amir premalo igrao da bi se mogao steci neki dojam. Strijelac za nas Armin Cerimagic.
ChWilla je napisao/la:baš zanimljivo koliko portalima nije zanimljivo kad zlatni sponzor sa dresa nekog fudbalskog kluba bude priveden pod sumnjom na organizovani kriminal u vezi sa poreznom utajom u vezi sa navođenjem na prostituciju. a kad je potpisivao ugovor takmičili su se ko će prije i više napisati.
eeeeeeeeee, naši novinari
DRUG NEBI TI PUNCA
ko je uhapšenChWilla je napisao/la:baš zanimljivo koliko portalima nije zanimljivo kad zlatni sponzor sa dresa nekog fudbalskog kluba bude priveden pod sumnjom na organizovani kriminal u vezi sa poreznom utajom u vezi sa navođenjem na prostituciju. a kad je potpisivao ugovor takmičili su se ko će prije i više napisati.
Zna li neko šta bi od onog da ćemo dobiti brendirani autobus?
Radi se na tome ili su odustali?
Radi se na tome ili su odustali?
vlasnik parka prinčevastruja je napisao/la:ko je uhapšenChWilla je napisao/la:baš zanimljivo koliko portalima nije zanimljivo kad zlatni sponzor sa dresa nekog fudbalskog kluba bude priveden pod sumnjom na organizovani kriminal u vezi sa poreznom utajom u vezi sa navođenjem na prostituciju. a kad je potpisivao ugovor takmičili su se ko će prije i više napisati.
park prinčeva, a ranije lažni holiday inn...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, DinGospo21, Ferroviere1987, GrbavicaHrammm, KrajinaTm87, lakilone, Plavamamba, Zhustri i 83 gosta.