ma drug ja sam dosta blizak klubu kod nas se znalo desetak kola prije kraja da smo donjibrile je napisao/la:fukaratz iz iskustva

ma drug ja sam dosta blizak klubu kod nas se znalo desetak kola prije kraja da smo donjibrile je napisao/la:fukaratz iz iskustva
Boli njih briga, oni su navikli na livadi igrati i trenirati.fukaratz je napisao/la:ma drug ja sam dosta blizak klubu kod nas se znalo desetak kola prije kraja da smo donjibrile je napisao/la:fukaratz iz iskustvato ti moze potvrditi jos par likova s nase teme, onog dana kad je Vojvoda otisao tad je bio kraj
al prodjosmo mi sve livade i vukoyebine, sad smo tu gdje jesmo
Nije ni to problem ali bar imamo dostojanstvo i nikad nismo cvilili kao vi. Ono brato znas gospodski manir. Ma ta ćeš ti znat kundoProbisvjet je napisao/la:Boli njih briga, oni su navikli na livadi igrati i trenirati.fukaratz je napisao/la:ma drug ja sam dosta blizak klubu kod nas se znalo desetak kola prije kraja da smo donjibrile je napisao/la:fukaratz iz iskustvato ti moze potvrditi jos par likova s nase teme, onog dana kad je Vojvoda otisao tad je bio kraj
al prodjosmo mi sve livade i vukoyebine, sad smo tu gdje jesmo
Objasnile vam nase federalne komsije koji su vas umalo zive zapalili ?Tuzlak04 je napisao/la:Čuj. Velež ne postoji odavno112233445566778899 je napisao/la: Djeca Zvezdasa i Partizanovaca nam govore. Vidis, nismo tako odgojeni. Ko zna za koga ce tvoje dijete sutra navijati, dok ja znam koga ce voljeti moje. Isti klub sto vole dedo i otac.. . .
Dobro ima tu jos. Linčovanja po rodoču,potjere sa utokama preko kupresa za njima. Ovi im opet ližu čmar. Jadno112233445566778899 je napisao/la:Objasnile vam nase federalne komsije koji su vas umalo zive zapalili ?Tuzlak04 je napisao/la:Čuj. Velež ne postoji odavno112233445566778899 je napisao/la: Djeca Zvezdasa i Partizanovaca nam govore. Vidis, nismo tako odgojeni. Ko zna za koga ce tvoje dijete sutra navijati, dok ja znam koga ce voljeti moje. Isti klub sto vole dedo i otac.. . .
Gdje pocinje Bosna, tu prestaje logika.
Nego gdje ti vidiš lizanjerpc81 je napisao/la:Dobro ima tu jos. Linčovanja po rodoču,potjere sa utokama preko kupresa za njima. Ovi im opet ližu čmar. Jadno112233445566778899 je napisao/la:Objasnile vam nase federalne komsije koji su vas umalo zive zapalili ?Tuzlak04 je napisao/la:
Čuj. Velež ne postoji odavno. . .
a tek kad vide kako im klub stojirpc81 je napisao/la:Ma okrecu se i Sula Rebac,Zeko Selimotić,Dada Matijević i ostali kad vide ko igra na njihovomProbisvjet je napisao/la:Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
To si u pravu ali nisu oni krivi. Rahmetli Sula Rebac bi ih nakon Travnika išamarao i natjerao da gledaju u Veležov grb jedno osam sati. Imali bi psihicko zlostavljanje i kondicioni trening dok nebi krv pišalirigotina je napisao/la:a tek kad vide kako im klub stojirpc81 je napisao/la:Ma okrecu se i Sula Rebac,Zeko Selimotić,Dada Matijević i ostali kad vide ko igra na njihovomProbisvjet je napisao/la:Djuro Salaj se okrece u grobu kada skonta kakve levatine igraju na njegovom stadionu.
112233445566778899 je napisao/la:Dobro ima tu jos. Linčovanja po rodoču,potjere sa utokama preko kupresa za njima. Ovi im opet ližu čmar. JadnoTuzlak04 je napisao/la:Objasnile vam nase federalne komsije koji su vas umalo zive zapalili ?112233445566778899 je napisao/la:
Čuj. Velež ne postoji odavno. . .
Ko o cemu klijencina o lizanju.vSta vas briga, uskoro humanitarna utakmica na Vrapcicima. Sandje za raju!
![]()
Golemo ne znas da su vas gonjali s utokama po kupresu. Za rodoc znam sta je bilo otresli vas ljudi sto posto. Jest da ih je bilo vise ali opet ste dobili po lobanji. Nego zasto se niste pojavili u širokom i zašto izbjegavate hercegovinu i ostala zajebanija gostovanja. Zasto niste bili u širokomsolinas je napisao/la:Opet vam ovaj prodaje mitove i loj pod bubrege.kakvo ganjanje po kupresu covjece,i lincovanje po rodocu.zapalili ljudi bus i to je sve,i prije toga,i nakon toga,dobili po pizdani,koliko je bilo tuzlaka u rodocu...10 momak,deset...na 40-tak ultrasa.bacaju kamenje a cim sake sijevaju tabani trans.
I sta se raspravljate sa njim.za njega je samo
Druga liga
Pa da ih UM ne poćera.. Počeo si me zabrinjavatirpc81 je napisao/la:Golemo ne znas da su vas gonjali s utokama po kupresu. Za rodoc znam sta je bilo otresli vas ljudi sto posto. Jest da ih je bilo vise ali opet ste dobili po lobanji. Nego zasto se niste pojavili u širokom i zašto izbjegavate hercegovinu i ostala zajebanija gostovanja. Zasto niste bili u širokomsolinas je napisao/la:Opet vam ovaj prodaje mitove i loj pod bubrege.kakvo ganjanje po kupresu covjece,i lincovanje po rodocu.zapalili ljudi bus i to je sve,i prije toga,i nakon toga,dobili po pizdani,koliko je bilo tuzlaka u rodocu...10 momak,deset...na 40-tak ultrasa.bacaju kamenje a cim sake sijevaju tabani trans.
Druga liga
Znas ti moj ****.ja Jos ne vidjoh ultrasa da pise o tome,ili bilo kojem incidentu.ono znarpc81 je napisao/la:Golemo ne znas da su vas gonjali s utokama po kupresu. Za rodoc znam sta je bilo otresli vas ljudi sto posto. Jest da ih je bilo vise ali opet ste dobili po lobanji. Nego zasto se niste pojavili u širokom i zašto izbjegavate hercegovinu i ostala zajebanija gostovanja. Zasto niste bili u širokomsolinas je napisao/la:Opet vam ovaj prodaje mitove i loj pod bubrege.kakvo ganjanje po kupresu covjece,i lincovanje po rodocu.zapalili ljudi bus i to je sve,i prije toga,i nakon toga,dobili po pizdani,koliko je bilo tuzlaka u rodocu...10 momak,deset...na 40-tak ultrasa.bacaju kamenje a cim sake sijevaju tabani trans.
Druga liga
Rodoc, Capljina, Gabela, Ljubuski... ide vam na ruku. Sve blizu, vidjecemo cifru red armi-red tribne.rpc81 je napisao/la:Golemo ne znas da su vas gonjali s utokama po kupresu. Za rodoc znam sta je bilo otresli vas ljudi sto posto. Jest da ih je bilo vise ali opet ste dobili po lobanji. Nego zasto se niste pojavili u širokom i zašto izbjegavate hercegovinu i ostala zajebanija gostovanja. Zasto niste bili u širokomsolinas je napisao/la:Opet vam ovaj prodaje mitove i loj pod bubrege.kakvo ganjanje po kupresu covjece,i lincovanje po rodocu.zapalili ljudi bus i to je sve,i prije toga,i nakon toga,dobili po pizdani,koliko je bilo tuzlaka u rodocu...10 momak,deset...na 40-tak ultrasa.bacaju kamenje a cim sake sijevaju tabani trans.
Druga liga
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, delko, mnon46, supervizor i 26 gostiju.