[youtube][/youtube]
Nedaj se brate, nikom te nedamo!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Po TM ima ugovor do nove godine i ne bi bilo loše ga dovesti...ali ne samo njega, Borac ima još nekoliko zanimljivih igrača, a imaju ugovore do juna.sajo10 je napisao/la:Sadikovic kapiten za mladu reprezentaciju protiv Svicarske. Memija takodjer starter dok Amir pocinje na klupi, umjesto njega Redzic.
Neznam kakva je situacija s njim u Borci ali kako bi bilo dobro dovesti ovog mladog momka na Grbavicu!
Bitna je linija. Mrsaviji=brzi, bolje startaHadzijalagic je napisao/la:Sudeci prema derbiju linija nije bitna jer su njih dvojica pretrcali ubjedljivo najvise sto je sasvim OK..Gator je napisao/la:Treba Kokota i Dzenisa prije treninga na 30 krugova. Da poprave malo liniju
Bosnjacki ekstremista...Okolele je napisao/la:Memija pjevao himnu uz jos par njih
Po meni je Dado sasvim OK odigrao utakmicu. Dosta lijepih lopti, jedan fin prodor i dupli pas sa Prevljakom kada je šutirao malo iznad gola..sajo10 je napisao/la:Sadikovic katastrofalan protiv Svicarske, i to kao kapiten... Nije on zasluzio traku, kao sto ni ovaj selektor nije zasluzijo svoje mjesto na klupi. Memija solidan, imao nekoliko fini prodora ali vrlo tanko, kao i vecina reprezentativaca. Amir premalo igrao da bi se mogao steci neki dojam. Strijelac za nas Armin Cerimagic.
ChWilla je napisao/la:baš zanimljivo koliko portalima nije zanimljivo kad zlatni sponzor sa dresa nekog fudbalskog kluba bude priveden pod sumnjom na organizovani kriminal u vezi sa poreznom utajom u vezi sa navođenjem na prostituciju. a kad je potpisivao ugovor takmičili su se ko će prije i više napisati.
ko je uhapšenChWilla je napisao/la:baš zanimljivo koliko portalima nije zanimljivo kad zlatni sponzor sa dresa nekog fudbalskog kluba bude priveden pod sumnjom na organizovani kriminal u vezi sa poreznom utajom u vezi sa navođenjem na prostituciju. a kad je potpisivao ugovor takmičili su se ko će prije i više napisati.
vlasnik parka prinčevastruja je napisao/la:ko je uhapšenChWilla je napisao/la:baš zanimljivo koliko portalima nije zanimljivo kad zlatni sponzor sa dresa nekog fudbalskog kluba bude priveden pod sumnjom na organizovani kriminal u vezi sa poreznom utajom u vezi sa navođenjem na prostituciju. a kad je potpisivao ugovor takmičili su se ko će prije i više napisati.
E stvarno me zanima sta je tvoj motiv da izdvojis Dadu i konstatujes da je bio katastrofalan. A posebno da napises da nije zasluzio traku.sajo10 je napisao/la:Sadikovic katastrofalan protiv Svicarske, i to kao kapiten... Nije on zasluzio traku, kao sto ni ovaj selektor nije zasluzijo svoje mjesto na klupi. Memija solidan, imao nekoliko fini prodora ali vrlo tanko, kao i vecina reprezentativaca. Amir premalo igrao da bi se mogao steci neki dojam. Strijelac za nas Armin Cerimagic.
Pa yebiga kako mozes reci ako si gledao utakmicu da je bio imalo dobar? Razumijem ja da je on nas, i ja cu uvjek njega da branim kad ima razloga za to, ali ovo veceras je bilo ispod svakog nivoa. A to kazem posebno jer je bio kapiten i kao takav ocekivao sam vise. Imao je jedan (!) lijep prodor i sut za cijeli mec. Nikako da smiri loptu i da uzme kontrolu na sredini. Nista nije mogao protiv dosta hrabriji i jaci kvazi svicaraca. U defanzivi lose stojao. Iscrpljen vrlo brzo jer nemogu se porediti ovi mecevi i utskmice srednji ekipa u nasoj ligi.FKZ1921 je napisao/la:E stvarno me zanima sta je tvoj motiv da izdvojis Dadu i konstatujes da je bio katastrofalan. A posebno da napises da nije zasluzio traku.sajo10 je napisao/la:Sadikovic katastrofalan protiv Svicarske, i to kao kapiten... Nije on zasluzio traku, kao sto ni ovaj selektor nije zasluzijo svoje mjesto na klupi. Memija solidan, imao nekoliko fini prodora ali vrlo tanko, kao i vecina reprezentativaca. Amir premalo igrao da bi se mogao steci neki dojam. Strijelac za nas Armin Cerimagic.
Po kojim to kriterijima? Ne mogu ovo skontati nikako. Odigrao je solidnu utakmicu,puno trcao,malo grijesio...,bio na nivou cijele ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.