Ofo fensi biznismeni od kojih mi se povraćaBesic je napisao/la:
S NJIM NEMA ZAHEBANCIJE !!!
PODRŠKA ZA BRATA BSV
ĐENO VRATI SE IBRAKE NAPOLJE
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ofo fensi biznismeni od kojih mi se povraćaBesic je napisao/la:
S NJIM NEMA ZAHEBANCIJE !!!
Ja ne zn da ga je iko ukivao u zvijezde i nazivao ikonom, cak nisu ni indicije postojale ni od koga. Govorilo se samo da je profesionalac, i odlican igrac. Pravi autoritet i vodja na terenu, i da je bas steta ako nas napusti. Nikakvo ikoniziranje ja tu ne vidim.Alpasinac je napisao/la:Malo me nervira sva ta priča i saga oko Stepanova. Mene samo interesuje čime nas je toliko zadužio te šta je pružio i ostavio klubu da ga ovoliko dižemo i ukivamo u zvijezde kao ikonu Sarajeva ? Nešto se veliko valja iza brda. Vjerovatno ima obostrane krivice zbog prijašnje strukture stručnog štaba, ali nikome se ne dozvoljava i ne daje pravo da bude iznad kluba. Ako je i šef Ješić odlučio da ne računa na njegove usluge znači da ni njegovo maslo nije za ramazana. Igrač kao igrač potrošna roba. Danas je tu, a već sutra u nekoj novoj sredini. Nemam generalno sentiment prema igračima i ne favoriziram niti jednog. Sarajevo je institucija, zakon i država. Sarajevo se živi i voli. Ko to ne razunmije i ne shvata zna gdje su mu vrata ( u igračkom kadru ima nekoliko kandidata zrelih za ispisnicu).
I pogotovo ako su tom odlasku kumovali oni sa kojima imamo problem vec dvije sezone,oni koji su bojkotovali trenere i uticali na njihove smjene pa sada to isto rade i igracima...uNbx je napisao/la:Ja ne zn da ga je iko ukivao u zvijezde i nazivao ikonom, cak nisu ni indicije postojale ni od koga. Govorilo se samo da je profesionalac, i odlican igrac. Pravi autoritet i vodja na terenu, i da je bas steta ako nas napusti. Nikakvo ikoniziranje ja tu ne vidim.Alpasinac je napisao/la:Malo me nervira sva ta priča i saga oko Stepanova. Mene samo interesuje čime nas je toliko zadužio te šta je pružio i ostavio klubu da ga ovoliko dižemo i ukivamo u zvijezde kao ikonu Sarajeva ? Nešto se veliko valja iza brda. Vjerovatno ima obostrane krivice zbog prijašnje strukture stručnog štaba, ali nikome se ne dozvoljava i ne daje pravo da bude iznad kluba. Ako je i šef Ješić odlučio da ne računa na njegove usluge znači da ni njegovo maslo nije za ramazana. Igrač kao igrač potrošna roba. Danas je tu, a već sutra u nekoj novoj sredini. Nemam generalno sentiment prema igračima i ne favoriziram niti jednog. Sarajevo je institucija, zakon i država. Sarajevo se živi i voli. Ko to ne razunmije i ne shvata zna gdje su mu vrata ( u igračkom kadru ima nekoliko kandidata zrelih za ispisnicu).
Koliko su relevantni ti strucnjaci dovoljno govori to da im igra jedan Samir Radovac koji je javno upucivao prijetnje smrcu navijacu.Trebao je u zatvoru zavrsiti a ne na terenu.Ali eto cirkus od kluba, cirkus od drzaveAlpasinac je napisao/la:Pa možda ne sa tvoje strane, ali bezobrazno je reći da nije ukivan u zvijezde. Pa kada je tek potekla priča među raju stranice i stranice su ispisane hvlalospjeva na njegov račun. Koliki je profesionalac pokazuje činjenica da su se tri šefa odrekla njegovih usluga.
Nemam ja nista protiv njega, samo govorim sta je Radovac napravio a sta Stepanov.Jednom jedna utakmica suspenzije a drugom evo mjesec dana.Logike nema da ga hebes.Alpasinac je napisao/la:@ZeroStyle
Da li ti imaš nekih privatnih problema sa Samirom ? Više mi djeluje kao neki lični konflikt nego tvoje mišljenje o njemu. Pa u svakom drugom postu direkno ili indirektno prozivaš Samira. Odradio je svoju suspenziju, kažnjen je novčano i završena priča. Ja mu lično nikad ne halalim šta je rekao, ali tada već idemo u neke druge svere.
A koliko god ti stručnjaci bili irelevantni kako ti kažeš, profesionalna deformacija i dužnost igrača je da ga poštuje i uvažava. Pa bio to Uščuplić, Hurtić ili Ješić.
Nije problem što je Stepanov suspendovan. Problem je da se drugi igrači ne kažnjavaju za slične stvari. Dok god je tako, nema napretka.Alpasinac je napisao/la:@ZeroStyle
Da li ti imaš nekih privatnih problema sa Samirom ? Više mi djeluje kao neki lični konflikt nego tvoje mišljenje o njemu. Pa u svakom drugom postu direkno ili indirektno prozivaš Samira. Odradio je svoju suspenziju, kažnjen je novčano i završena priča. Ja mu lično nikad ne halalim šta je rekao, ali tada već idemo u neke druge svere.
A koliko god ti stručnjaci bili irelevantni kako ti kažeš, profesionalna deformacija i dužnost igrača je da ga poštuje i uvažava. Pa bio to Uščuplić, Hurtić ili Ješić.
Nisu mi nikad bili jasni likovi ko ti @bordo boy!bordoboy2014 je napisao/la:kinosvra je napisao/la:muhamedhulk je napisao/la:Jel ovo trolanje @bsv -a ili mu je neko acc hakovao?
U vezi Stepa ide ona od merlina, ostace istine dvijeMozemo se samo prepucavati, a prava istina je tu negdje izmedju svega ovoga.... Jedino sto zelim je da se vise odluci sta sa njim, otkaz (fino se daa saopstenje) ili ostaje (isto saopstenje), jer je malo poglupo da on bude jos uvijek suspendovan, po meni predugo.
A igraci ce svi proci, a Klub ostaje !!!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Istina je jedna, Jesic je htio vratiti Stepanova ali ovaj nalon toga opet izlazi u medije i pljuje Upravu i Jesic ga tu prekrizi.
Ovo je Jesic rekao u svlacionici svim igracima i ko zna nekog igraca moze provjeriti.
Znaci Stepanov je zavrsio pricu i nema vracanja kao sto @hilmo kaze.
A ovi sto spominju Dzemu i Samira i Puzigacu nek znaju da nema kazni retroaktivno.
Sta je bilo, bilo je...Jesic je sad tu i njegova je prva i posljednja sto se ekipe tice.
Cim je dosao Jesic je postavio pravila kojih se svi moraju pridrzavati.
Posto je cuo da su znali kasniti na trening stavio je cjenovnik koliko ce ih kostati kasnjenje i koristenje mobitela u svlacionici i ostala zezancija.
Almir Hurtic (1971),rodjen i odrastao u grapskoj kod Doboja .Branio za fk "Omladinac "Grapska ,a pred pocetak rata poceo trenirati u Dobojskoj Slogi .
Zavrsio srednju metalsku skolu u Doboju ,prosjecan ucenik.
Gradio autoritet na Stepanovu i na kraju ga otjerao iz kluba. Ne direktno i lično, ali je sve počelo od njega.