Casillas@ IFFHS je najvece sranje sto postoji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
PS. Iako se racuna da je i Atletico uspio doci do finala LP i na kraju na neposten nacin izgubit od Bayerna.Chologol je napisao/la:hahahahahha sin3x jesi ti bistarko miljacka u martu
![]()
Gledaj ovo sad: Atletico Madrid odrastao je u sjeni dva najbolja nogometna kluba u povijesti nogometa (Real i Barce) i uspio im je parirati na pravi nacin osvojivsi 9 liga te jedan Interkontinentalni kup (najvisi klupski trofej). Imao svoje legende i trostruko manje para nego oni. A Arsenal je imao prilike osvajati i dok su Manchester i Liverpool ispadali iz lige (Real i Barca nikada nisu ispali iz lige!), dalje Premier liga je bar 30 godina starija od Primere. A i po tim uspjesima mogu zakljucit da je Atletico veci. Arsenal nema nijednog medjunarodnog trofeja (sem tog pisljivog kupa kupova koji imamo i mi). A tih Kupova imaju 3 puta vise nego Spanjolci koji imaju sam Copa del Rey. Eto toliko o tome ko je veci.
ti zakljucuj sta hoces.. ukucas na wikipedia.com ne hrvatska IFFHS i vidis ko je tu ispred koga ... ti nemas ni jedan a ako imas hoces mi donijeti da vidim na sto lici taj UEFA trofej??? zaboravljas da je at. mad. klub rezima??? jel tako ?? i isto tako ne znas da arsenal od 1919 stalno u ligi i isto tako ti ne znas da se engleska liga nije igrala za vrijeme drugog svjetskog rata??? a kako bi to ti znao ti se ne informises gori si od paje ... on bar namjerno radi ove gluposti a ti cini mi se nesvjesno ... svoju prvu titulu at. mad. osvojio 39/40 a drugu 40/41 sta ti to govori??? ko je kriv sto u spaniji imas samo dva odlicna kluba i ukupno 9 klubova koji su osvojili ligu??? svima je poznato kako arsenal igra u evropi a ti kupovi pa imas jos i ovaj kup u spaniji tj bio je Copa Presidente de la RFEF .. tako da i arsenal i at. mad imaju isti broj kupova tj imali su a sad sto je arsenal vise osvojio mora da je zbog toga sto su slabija ekipa i sto ih je veci VELIKI ATLETICO mora da je ....Chologol je napisao/la:hahahahahha sin3x jesi ti bistarko miljacka u martu
![]()
Gledaj ovo sad: Atletico Madrid odrastao je u sjeni dva najbolja nogometna kluba u povijesti nogometa (Real i Barce) i uspio im je parirati na pravi nacin osvojivsi 9 liga te jedan Interkontinentalni kup (najvisi klupski trofej). Imao svoje legende i trostruko manje para nego oni. A Arsenal je imao prilike osvajati i dok su Manchester i Liverpool ispadali iz lige (Real i Barca nikada nisu ispali iz lige!), dalje Premier liga je bar 30 godina starija od Primere. A i po tim uspjesima mogu zakljucit da je Atletico veci. Arsenal nema nijednog medjunarodnog trofeja (sem tog pisljivog kupa kupova koji imamo i mi). A tih Kupova imaju 3 puta vise nego Spanjolci koji imaju sam Copa del Rey. Eto toliko o tome ko je veci.
ali smijesno mi napises mu normalno sta je sta i opet nije tako... historija svoje govori a ja kako vidim (a znam citati) uveliko na strani arsenala jos + nikad nije bio rezimski klub...CollegeGunner je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj neka neko zakljuca ovu temu. Hem sto su @chologol i @juznjak(bivsi juzni vjetar) najvjerovatnije isti lik, hem sto nije postojala nikakava normalna rasprava na svih ovih 7 stranica.
jadnice bolesni nisu isti lik vidim sto si jadan gledaj ti potpisa od koga si to pokupio? krivo ti sto je velikan dobio svoju temu !! arsenal ima 4 titule vise iz domaceg takmicenja a atletico 3 medjunarodna trofeja tako da su tu negdje a retardi razgulite sa temeCollegeGunner je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj neka neko zakljuca ovu temu. Hem sto su @chologol i @juznjak(bivsi juzni vjetar) najvjerovatnije isti lik, hem sto nije postojala nikakava normalna rasprava na svih ovih 7 stranica.
Juznjak jos nesto. Onaj nas Interkontinentalni kup vrijedi ko njihovih 5 ligajuznjak> je napisao/la:jadnice bolesni nisu isti lik vidim ko je jadan gledaj ti potpisa od koga si to pokupio? krivo ti sto je velikan dobio svoju temu !! arsenal ima 4 titule vise iz domaceg takmicenja a atletico 3 medjunarodna trofeja tako da su tu negdje a retardi razgulite sa temeCollegeGunner je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj neka neko zakljuca ovu temu. Hem sto su @chologol i @juznjak(bivsi juzni vjetar) najvjerovatnije isti lik, hem sto nije postojala nikakava normalna rasprava na svih ovih 7 stranica.sad sam se uvjerio da nema normalnog navijaca arsenala cast onom guneru
juznjak> je napisao/la:niko nije rekao da je najveci klub nego ga vi omalovazavate non stop a mi koji volimo taj klub vam samo kontriramojos jedan usmjeh nismo spomenuli a nije mal pobjeda nad Barcom
![]()
Cekaj, ti osvajanje Interkontinentalnog kupa svodis na pobjede nad Raidom i Steuom, upravu si, ljudska glupost je neogranicenasin3x je napisao/la:da tako je najveci klub na svijetu.. sve ok XD ... cuj 3 evropska kupa vrijednija od 5 engleskih ma naravno sto da ne .. lakse pobjediti mud ili chelski nego rapid, steau-u, pa cak je teze i pobjediti aek nego l'pool ... sve 5 dobri ste vi XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.