Bio je on prije na OBNu, prenosio NBA zajedno sa Vilićem i Hadžićem. Ja bih se usudio reći da je najbolji košaraški komentator ikad. BH naravno.newton_heath_lyr je napisao/la:E vala Edin Avdic,momak koji je na Areni prenosio zavrsnicu NLB Lige je mogu reci jedno veliko osvjezenje u pogledu Sportskih Komentatora.Momak ima i glas a bogami ima i veliko kosarkasko znanje.Kapa dolje.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Aha,aha.Ma covjek "razvaljuje".tanzla je napisao/la:Bio je on prije na OBNu, prenosio NBA zajedno sa Vilićem i Hadžićem. Ja bih se usudio reći da je najbolji košaraški komentator ikad. BH naravno.newton_heath_lyr je napisao/la:E vala Edin Avdic,momak koji je na Areni prenosio zavrsnicu NLB Lige je mogu reci jedno veliko osvjezenje u pogledu Sportskih Komentatora.Momak ima i glas a bogami ima i veliko kosarkasko znanje.Kapa dolje.
BosnaE
Trebao si čuti njegovo komentarisanje NBA lige na OBN-u. Na njegovu nesreću imao je uz sebe onog papana Vugdaliće, dok je kolega Hadžić tu i tamo pristojno radio svoj posao. U svakom slučaju Avdic - košarka, Radončić - rukomet, a za fudbal trenutno meni Marijan, ali za ovu prvu dvojicu će se svakako svi složiti.newton_heath_lyr je napisao/la:E vala Edin Avdic,momak koji je na Areni prenosio zavrsnicu NLB Lige je mogu reci jedno veliko osvjezenje u pogledu Sportskih Komentatora.Momak ima i glas a bogami ima i veliko kosarkasko znanje.Kapa dolje.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije Vugdalić prenosio NBA, već Vulić/Vilić. Onaj ćelo s cvikama. On, Hadžić i Avdič.Genghis je napisao/la:Trebao si čuti njegovo komentarisanje NBA lige na OBN-u. Na njegovu nesreću imao je uz sebe onog papana Vugdaliće, dok je kolega Hadžić tu i tamo pristojno radio svoj posao. U svakom slučaju Avdic - košarka, Radončić - rukomet, a za fudbal trenutno meni Marijan, ali za ovu prvu dvojicu će se svakako svi složiti.newton_heath_lyr je napisao/la:E vala Edin Avdic,momak koji je na Areni prenosio zavrsnicu NLB Lige je mogu reci jedno veliko osvjezenje u pogledu Sportskih Komentatora.Momak ima i glas a bogami ima i veliko kosarkasko znanje.Kapa dolje.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Taman sam mislila pohvalit Spahu, kad izjavi recenicu : Dio strategije je bio pokusaj da se dođe do drugog gola.
Koliko ja znam, cilj ove igre je da se dođe do gola
Mozda za nekoga ovo nije neka greska, ali mislim da komentator pod broj jedan mora razmisljati o onome o cemu govori, a ne samo valjati glupe i besmislene fraze od kojih nas zaboli glava.
Jos kad zamijeni Kaloua (koji je bio van igre) i A. Colea...
Koliko ja znam, cilj ove igre je da se dođe do gola

Jos kad zamijeni Kaloua (koji je bio van igre) i A. Colea...

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
al kad drogba zabi gol i on rece:
sa ovim golom drogba je blizu osvajanja titule prvaka najboljeg strijelca.
Zato ja laganini presaltam na RTL i na miru gledam tekmu.A_d_0 je napisao/la:al kad drogba zabi gol i on rece:

Zola in, Zola passes, Zola scores !
ma laze svako ko kaze da prebaci na drugi kanal "zbog komentatora"
eto bolji su mu njemci od ovih nasih" bolida"
jest da vecina ih nije kompetetna ali jbg vise volim njih slusati nego nekog njemca,kineza da mi laprda kojekakve gluposti
jest da vecina ih nije kompetetna ali jbg vise volim njih slusati nego nekog njemca,kineza da mi laprda kojekakve gluposti
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- majestic24
- Kontakt:
Ili mozda arape...joj kad oni pocnu pricati,haha. Koje su to komedije. Meni je Marjan dosadan. Bas kad pocne pricati tamo o neki tetkama,stricevima i slicnim..ccc. Nikakve veze s nogometom.Hairlija je napisao/la:ma laze svako ko kaze da prebaci na drugi kanal "zbog komentatora"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
MisunderstandingHairlija je napisao/la:ma laze svako ko kaze da prebaci na drugi kanal "zbog komentatora"

Svaki put kad prenose Liverpoolovu utakmicu ja je gledam na rtl-uJohnyx95 je napisao/la: Misunderstanding,prebacio sam na hrvatski RTL.

Onaj Brkic nije los..Bude i Strupar s njim.. naravno imaju lapsusa al' su solidni.. Ugl. bolje njih slusat neko morona Spahu

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Strupar je dobar,zna dosta stvari i prati EPL.Slazem se da su bolji od nasih,ali Struparu ne mogu oprostit sto je rekao da ne bi volio da Chelsea osvoji.Lily je napisao/la:Svaki put kad prenose Liverpoolovu utakmicu ja je gledam na rtl-uJohnyx95 je napisao/la: Misunderstanding,prebacio sam na hrvatski RTL.
Onaj Brkic nije los..Bude i Strupar s njim.. naravno imaju lapsusa al' su solidni.. Ugl. bolje njih slusat neko morona Spahu

Bilic komentarise Formulu 1: "Nevjerovatno KOLIŠNE su to razlike"... pa ovo nema nigdje...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Radi li se o Borisu Biliću, ili? Nisam gledao današnje kvalifikacije, ali zar F1 ne prenosi Ognjen Dujković?Isnar je napisao/la:Bilic komentarise Formulu 1: "Nevjerovatno KOLIŠNE su to razlike"... pa ovo nema nigdje...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma mozda je i taj, sta ja znam, vjerovatno sam ih zamijenio...Monolog je napisao/la:Radi li se o Borisu Biliću, ili? Nisam gledao današnje kvalifikacije, ali zar F1 ne prenosi Ognjen Dujković?Isnar je napisao/la:Bilic komentarise Formulu 1: "Nevjerovatno KOLIŠNE su to razlike"... pa ovo nema nigdje...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
NEDELJA JE UJUTRU
RADOSTAN SE BUDIM
DANAS IGRA IGMAN
A ZA NJIME LUDIM
NAJBOLJI TIM
TO SVAKO ZNA
NAJBOLJA JE EKIPA IGMANA
IGMAN JE SAMPION ALE ALE ALE!!!!!(2X)
NEMA DANA A DA NEMISLIM NA TEBE,BICU S TOBOM CIO ZIVOT SVOJ
JA TE VOLIM,JA TE BODRIM,VOLJECU TE DOK NE UMREM,TI SE BORI,
IGRAJ DO POBJEDE,JA TE VOLIM JA TE BODRIM,VOLJECU TE DOK NE UMREM ;
TI SE BORI ,I IGRAJ DO POBJEDE
MOJ TIM JE PRVAK BIO I BICE OPET
A JA ZELIM SAMO JEDNO
DA IGMAN BUDE SAMPION
Himna kk igmana ako neko ima prijedlog za korekciju nek mi se javi na mail [email protected]
hvala na razumijevanju
RADOSTAN SE BUDIM
DANAS IGRA IGMAN
A ZA NJIME LUDIM
NAJBOLJI TIM
TO SVAKO ZNA
NAJBOLJA JE EKIPA IGMANA
IGMAN JE SAMPION ALE ALE ALE!!!!!(2X)
NEMA DANA A DA NEMISLIM NA TEBE,BICU S TOBOM CIO ZIVOT SVOJ
JA TE VOLIM,JA TE BODRIM,VOLJECU TE DOK NE UMREM,TI SE BORI,
IGRAJ DO POBJEDE,JA TE VOLIM JA TE BODRIM,VOLJECU TE DOK NE UMREM ;
TI SE BORI ,I IGRAJ DO POBJEDE
MOJ TIM JE PRVAK BIO I BICE OPET
A JA ZELIM SAMO JEDNO
DA IGMAN BUDE SAMPION
Himna kk igmana ako neko ima prijedlog za korekciju nek mi se javi na mail [email protected]
hvala na razumijevanju
Ljudi stavljajte klipove..da se covjek najezi...
Meni jedan od najdrazih..drago cosic
http://www.youtube.com/watch?v=HPh0jCkg ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=c7MgWD3W ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=lipZMkR3 ... re=related
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Haha najjače - I dobro je Wenger rekao da ovu utakmicu može odlučiti inspiritivna veče pojedinca ili pogreška odbrane - u isto vrijeme Walcott niže 4-5 igrača (inspiritvna veče pojedinca) , a dvojica igrača liverpoola padaju na guzicu (greška odbrane)MOZAK je napisao/la:Ljudi stavljajte klipove..da se covjek najezi...

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Znaci najbolji komentator je onaj sto prenosi tenis na sportklubu, ne znam mu ime, al fantasticno prenosi svaki mec. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.