Meni je ova tema smjesna a i vasa percepcija ..koji je navijac slobode rekao da ste vi krivi, vi ste samo pomogli da ispadnemo ili malo pogurali. Mi vrlo dobro znamo ko je kriv a to smo mi a poslije 2012 samo su maske pale sad znamo samo ko nam je prijatelj a ko ne.brile je napisao/la:Realno smijesna vam je prica, cuj neko im kriv sto su ispali.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de bolan stipu ih vise...jesu ljudi teski u pm....ne objasnjavaj im sviju ti...navalili da njih neko optuzuje a na 3 stranice se vec pise ko je kriv i ko je POMOGAO da Sloboda ispadne al ono svoje tjera i gotovo...nek oni imaju svoju istinu sa toplom vodom,slomljenim zastavicama i zakljucanim sudijama a mi cemo svoju...sretno,prijatno i dovidzenja....od sad gleda samo kako im zabit noz u ledza i laganoslana_krv je napisao/la:Meni je ova tema smjesna a i vasa percepcija ..koji je navijac slobode rekao da ste vi krivi, vi ste samo pomogli da ispadnemo ili malo pogurali. Mi vrlo dobro znamo ko je kriv a to smo mi a poslije 2012 samo su maske pale sad znamo samo ko nam je prijatelj a ko ne.brile je napisao/la:Realno smijesna vam je prica, cuj neko im kriv sto su ispali.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Posto je ova tema postala "Pozdravi i puste zelje", ovim putem koristim priliku da pozdravim naseg prijatelja Pastrmku i da se Velez sto prije vrati na pozicije stare slave, tako isto zelim Zelji da sto prije promijene statut ne bi li ko ulozio u nas fudbalski gigant i kupio dionice naseg najtrofejnijeg kluba.
- Probisvjet
- Kontakt:
Kad se sjetim onoga zvalje, masnih usta, labrnje mu vise, a on podyebava sa "zastavica, kljuc, voda"
Kad se sjetim Nermina Niksica, Envera Bijedica kako im bi drago sto Sloboda ispade..
Pa de ti budi hajvan pa zaboravi.
Kad se sjetim Nermina Niksica, Envera Bijedica kako im bi drago sto Sloboda ispade..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Kako to, pa zar oni nisu radnički klub, inače ljudskih osobina, Željkan kao najugnjetavaniji klub na svijetu, jači od ratova, režima i partija, utakmica sa FK Sarajevom borba dobra protiv zla, pitari udbaši i pitarsko-udbaški savez = demoni ovog svijeta, Željina djeca, poštenje, pitari udbaški pokušali/pokušavaju/pokušavaće da ih ugase, zar je moguće da su oni arogantni, da oni namještajuProbisvjet je napisao/la:Kad se sjetim onoga zvalje, masnih usta, labrnje mu vise, a on podyebava sa "zastavica, kljuc, voda"![]()
Kad se sjetim Nermina Niksica, Envera Bijedica kako im bi drago sto Sloboda ispade..![]()
Al' dobro, ne namještaju filozofi, nisu oni takvi, jer navijati za Željkana je stvar filozofije, možda je zastavica pukla, možda je nestalo vode, možda je sudija zaključan bio pa nisu imali rezervni ključ, svašta je moglo biti, ali da filozofi nešto takvo učine - nikad. Jer navijati za Želju je stvar filozofije
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Sto puta ispricana prica ali eto, trebali smo pustiti divljake kojima kad dodjes u goste gore nego da si otisao u centar beograda da igras.
Koja tu samo mrznja bude
, hajde sto gadjaju navijece cim stignu nego igrace i trenere ciglama gadjaju
.
I onda neko za njih da igra, dobar vam je diler pravo.
Koja tu samo mrznja bude
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Da, da.... razumijem ja tebe zaista, pokusavas sam sebi opravdati poteze voljenog kluba, pa pocjenu da lazes sam sebe. Vazno je da je tvoj klub u tvojim ocima cist i to je meni sasvim ok I sasvim prirodno, a da li je ljudski to tebi ostavljam da procjeniszeljeznicar1 je napisao/la:Sto puta ispricana prica ali eto, trebali smo pustiti divljake kojima kad dodjes u goste gore nego da si otisao u centar beograda da igras.
Koja tu samo mrznja bude, hajde sto gadjaju navijece cim stignu nego igrace i trenere ciglama gadjaju
.
Ma oni su cvjecke, Fifi i cvjetno drustvo.slana_krv je napisao/la:Da, da.... razumijem ja tebe zaista, pokusavas sam sebi opravdati poteze voljenog kluba, pa pocjenu da lazes sam sebe. Vazno je da je tvoj klub u tvojim ocima cist i to je meni sasvim ok I sasvim prirodno, a da li je ljudski to tebi ostavljam da procjeniszeljeznicar1 je napisao/la:Sto puta ispricana prica ali eto, trebali smo pustiti divljake kojima kad dodjes u goste gore nego da si otisao u centar beograda da igras.
Koja tu samo mrznja bude, hajde sto gadjaju navijece cim stignu nego igrace i trenere ciglama gadjaju
.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Amara za predsjednika, al komisije za REGULARNOST TAKMICENJA.fukaratz je napisao/la:Amara za predsjednika, Lutvu za premijera
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' jos zivi sa Lutvom?fukaratz je napisao/la:Amara za predsjednika, Lutvu za premijera
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
hajd sto zive nego i spavaju zajedno, pa nek zakljuci kako ko hoceProbisvjet je napisao/la:Jel' jos zivi sa Lutvom?fukaratz je napisao/la:Amara za predsjednika, Lutvu za premijera
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Imaju li djece?fukaratz je napisao/la:hajd sto zive nego i spavaju zajedno, pa nek zakljuci kako ko hoceProbisvjet je napisao/la:Jel' jos zivi sa Lutvom?fukaratz je napisao/la:Amara za predsjednika, Lutvu za premijera
ko o cemu - tuzlanski kompleksaši o najtrofejnijem BH treneru
ništa novo na ovoj temi, reklo bi se
I najpostenijem.let3 je napisao/la:ko o cemu - tuzlanski kompleksaši o najtrofejnijem BH treneru![]()
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kakve oziljke je ostavio amar tuzlacima, cim raspravljaju o keru njegovom... komplex je jedna stvar, ovo je zasigurno opsjednutnost likom i djelom amara osima
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Imaju tebeProbisvjet je napisao/la: Imaju li djece?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Joj huligana
na trkaca oteli objesenu zastavu navijacima Velsa
kazu carsija legla od smjeha kad su ukrali.E sto se brukate,jos postavljaju slike po internetu.Edukujte te malo svoje,haj sto sebe brukaju,vec i citavu drzavu
pite su za vas svemirci u svakom pogledu.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.