PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Jbga konstanto trazite da vas neko zali a zajebavate druge, kad vas ko poklopi odma zovete admina da vas spasava.
Treba se iskljucit s ove teme nek samo pisu pojedinci.
Treba se iskljucit s ove teme nek samo pisu pojedinci.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pa nece Lutvo da se mjesa sa avlijanerimaProbisvjet je napisao/la: Imaju li djece?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Probisvjet
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:Pa nece Lutvo da se mjesa sa avlijanerimaProbisvjet je napisao/la: Imaju li djece?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To si svojim očima vidio?emirzlaTu je napisao/la:Joj huligana![]()
na trkaca oteli objesenu zastavu navijacima Velsa
kazu carsija legla od smjeha kad su ukrali.E sto se brukate,jos postavljaju slike po internetu.Edukujte te malo svoje,haj sto sebe brukaju,vec i citavu drzavu
pite su za vas svemirci u svakom pogledu.
Pa moramo njima kad više ne mozemo vama, s obzirom da ne izlazite iz Tuzle..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ko me zvaoProbisvjet je napisao/la:Jel' jos zivi sa Lutvom?fukaratz je napisao/la:Amara za predsjednika, Lutvu za premijera
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Ajzea je napisao/la:To si svojim očima vidio?emirzlaTu je napisao/la:Joj huligana![]()
na trkaca oteli objesenu zastavu navijacima Velsa
kazu carsija legla od smjeha kad su ukrali.E sto se brukate,jos postavljaju slike po internetu.Edukujte te malo svoje,haj sto sebe brukaju,vec i citavu drzavu
pite su za vas svemirci u svakom pogledu.
Pa moramo njima kad više ne mozemo vama, s obzirom da ne izlazite iz Tuzle..

hajde ne seri...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Srce mi je zaigralo kada sam ugledao Fukare kako zauzimaju poziciju na stadionu, fakat odavno niste bili i lijepo je što ste došli u posjetu prelijepom Sarajevu. Grupa koja bira gostovanja
Ovdje idemo tu nas neće dirati, ovdje nećemo da ne naletimo na UM
Vidi ih još od pitara pjesmu pjevaju
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Šta ti manijak pričaš. Kradete zastave od ljudi koji su danas došli s poklonima. Mi fukare bi uletili s bakljom u avion Wales Airlinesa zapalili ga u ultra fazonu kako to nama i priličiAjzea je napisao/la:Srce mi je zaigralo kada sam ugledao Fukare kako zauzimaju poziciju na stadionu, fakat odavno niste bili i lijepo je što ste došli u posjetu prelijepom Sarajevu. Grupa koja bira gostovanja![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Fukare nisu odradile samo siroki...e sad sto vi vjerujete svom g u z n o m haveru iz vrapcica to je druga stvar....sve i jedno gostovanje je odradzeno...islo se i u gorazde na kup tekmu..pitajte gorazdane...al vi opet vidite sa onim defektasem iz vrapcica ko je gdje isao..cuj,klepili velsanima zastavu...Ajzea je napisao/la:Srce mi je zaigralo kada sam ugledao Fukare kako zauzimaju poziciju na stadionu, fakat odavno niste bili i lijepo je što ste došli u posjetu prelijepom Sarajevu. Grupa koja bira gostovanja![]()
p.s. a to dal cemo bit u mostaru cemo vidjeti..jel tako...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nismo išli u Goražde. Skupila nas se trojica i odlučili da ne idemo
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
PRVA LIGA FEDERACIJEjuskowiak je napisao/la:Nismo išli u Goražde. Skupila nas se trojica i odlučili da ne idemo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Na šta liči? De mi molim te objasni kad si već toliko upućen... Manijaci su i u najvećim **** druga dimenzija za Fukarestaragarda je napisao/la:Fukare nisu odradile samo siroki...e sad sto vi vjerujete svom g u z n o m haveru iz vrapcica to je druga stvar....sve i jedno gostovanje je odradzeno...islo se i u gorazde na kup tekmu..pitajte gorazdane...al vi opet vidite sa onim defektasem iz vrapcica ko je gdje isao..cuj,klepili velsanima zastavu...Ajzea je napisao/la:Srce mi je zaigralo kada sam ugledao Fukare kako zauzimaju poziciju na stadionu, fakat odavno niste bili i lijepo je što ste došli u posjetu prelijepom Sarajevu. Grupa koja bira gostovanja![]()
Vidi ih još od pitara pjesmu pjevaju![]()
..e moji jazavci...
![]()
..doduse na sta vam tribina lici to je i za ocekivat
![]()
u gorazdu je bilo 20-tak navijaca slobode..sto pripadnika navijacke skupine fukare,sto simpatizera..juskowiak je napisao/la:Nismo išli u Goražde. Skupila nas se trojica i odlučili da ne idemo
dje ste vas trojica krenuli,to je vec pitanje.
mozda zajedno sa pastrmkom u federalnu
Nije lako kontrolisati sve navijace ne postoji neka takva skupina, klepili zastavu pa sta sigurno neke pubertetlije,nego sta kazes na aplauz cetnicima na stadionu u Tuzli. Mozemo godinu dana trpat jedni druge mislim da je ta prica sazvakana.staragarda je napisao/la:Fukare nisu odradile samo siroki...e sad sto vi vjerujete svom g u z n o m haveru iz vrapcica to je druga stvar....sve i jedno gostovanje je odradzeno...islo se i u gorazde na kup tekmu..pitajte gorazdane...al vi opet vidite sa onim defektasem iz vrapcica ko je gdje isao..cuj,klepili velsanima zastavu...Ajzea je napisao/la:Srce mi je zaigralo kada sam ugledao Fukare kako zauzimaju poziciju na stadionu, fakat odavno niste bili i lijepo je što ste došli u posjetu prelijepom Sarajevu. Grupa koja bira gostovanja![]()
..e moji jazavci...
![]()
![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ah, sto volim pismenost kod odredjenih forumasa... cuj odradzeno 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
neko cetnicima aplauz nego bodove...upravu si ti,moglo bi se o tome danima.
Ne lazi iz Beča. Nismo se pojavili u Goraždu. Daj sliku ako imaš dokaz. Svi ste vi forumski huligani a nikoga na utakmicama. Jedino Salt Atack bude na White Socksimasolinas je napisao/la:u gorazdu je bilo 20-tak navijaca slobode..sto pripadnika navijacke skupine fukare,sto simpatizera..juskowiak je napisao/la:Nismo išli u Goražde. Skupila nas se trojica i odlučili da ne idemo
dje ste vas trojica krenuli,to je vec pitanje.
mozda zajedno sa pastrmkom u federalnu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mozes generalizovati, nisu svi Srbi cetnici, a i oni sto su dobili aplauz na himnu su bili u pelenama kada se na Balkanu pucalo.MuhamedTM je napisao/la:Nije lako kontrolisati sve navijace ne postoji neka takva skupina, klepili zastavu pa sta sigurno neke pubertetlije,nego sta kazes na aplauz cetnicima na stadionu u Tuzli. Mozemo godinu dana trpat jedni druge mislim da je ta prica sazvakana.staragarda je napisao/la:Fukare nisu odradile samo siroki...e sad sto vi vjerujete svom g u z n o m haveru iz vrapcica to je druga stvar....sve i jedno gostovanje je odradzeno...islo se i u gorazde na kup tekmu..pitajte gorazdane...al vi opet vidite sa onim defektasem iz vrapcica ko je gdje isao..cuj,klepili velsanima zastavu...Ajzea je napisao/la:Srce mi je zaigralo kada sam ugledao Fukare kako zauzimaju poziciju na stadionu, fakat odavno niste bili i lijepo je što ste došli u posjetu prelijepom Sarajevu. Grupa koja bira gostovanja![]()
..e moji jazavci...
![]()
![]()
A nisam vidio da je negdje taj potez osudjen, sve dobre reakcije bile..
Sta ti pametuješ odradženi su i Široki i Goražde te grbavica Otoka BB Vrapčići Foča itd prošle godine. Sve odradženojovanmaksimovic je napisao/la:ah, sto volim pismenost kod odredjenih forumasa... cuj odradzeno
Tipični primjer nacionaliste je kada se spomene ovaj aplauz himni Srbije.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.