Koja smo mi qrcheva ekipa kad pobjede nad ovim indijancima nazivamo istorijskim.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Umjetnici za dobit nebitno 
Koja smo mi qrcheva ekipa kad pobjede nad ovim indijancima nazivamo istorijskim.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne znam koji maloumnik ih naziva istorijskim. Da smo igrali za neki plasman na veliko takmičenje pa ajde, ovako ovo je totalno nebitna pobjeda, bar sa rezultatskog aspekta gledano.
Milo za drago i kraj priče
Kad se samo sjetim šta su radili nakon onog prekinutog meča u Bg, ova pobjeda mi je baš draga. Uglavnom sve ovo skupa zaboraviti (mislim na kompletan ciklus), ne ponovilo se. krenuti dalje, ako je moguće bez Toleta, Sava i sl. pulena.
Milo za drago i kraj priče
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kačar je propao kao igrač. Nema od njega više ništa.LeonBest je napisao/la:cestitam na pobjedi! steta sto od samog pocetka niste ovako efikasno igrali i poentirali. puno se vise moglo uraditi sa ovakvim igrackim kadrom u ovoj grupi (izgleda cemo i mi ostati kratki za EP) i da vam malo cesce Kacar zaigra. svako dobro i pozdrav raja
Kakva efikasna igra
Ono sinoć je bio plač majke Božije glede kvaliteta igre. Da Albanci nisu dekadentni bunkeraši, kao što jesu - pobedili bi nas rutinski sinoć kao što su to uradili Portugalci ili Danci, pre njih. Mnogo prostora izmedju linija srpskog tima je bilo nudjeno i veoma lako su Albanci dolazili do našeg šesnaesterca. Medjutim, to je 1 limitirana ekipa koja ne ume da napada i stiska, već sve rade tako što se zabunkerišu i čekaju svoju šansu. Sinoć je nisu dočekali...
Očajne kvalifikacije i igre red je privesti kraju pobjedama. Pobjeđeni su Albanci, prosječna pa i ispod evro ekipa koju smo i u Beogradu trebali razbiti da nije bilo provokacija.
Sve u svemu tužan je osjećaj saznanje da Srbija od 2000-te ne igra na EP-u.
Sve u svemu tužan je osjećaj saznanje da Srbija od 2000-te ne igra na EP-u.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
po meni nije bilo ni za ocekivati da na onakvom gostovanju razbijete Albaniju. kad su Albanci posljednji put primili 2 gola? kad ih Francuska i Portugal nisu tek tako pobjedili treba bit zadovoljan ovom pobjedom od 2-0, pobjedili ste ucesnike EPMaGiCa je napisao/la:Kačar je propao kao igrač. Nema od njega više ništa.LeonBest je napisao/la:cestitam na pobjedi! steta sto od samog pocetka niste ovako efikasno igrali i poentirali. puno se vise moglo uraditi sa ovakvim igrackim kadrom u ovoj grupi (izgleda cemo i mi ostati kratki za EP) i da vam malo cesce Kacar zaigra. svako dobro i pozdrav raja
Kakva efikasna igra![]()
![]()
Ono sinoć je bio plač majke Božije glede kvaliteta igre. Da Albanci nisu dekadentni bunkeraši, kao što jesu - pobedili bi nas rutinski sinoć kao što su to uradili Portugalci ili Danci, pre njih. Mnogo prostora izmedju linija srpskog tima je bilo nudjeno i veoma lako su Albanci dolazili do našeg šesnaesterca. Medjutim, to je 1 limitirana ekipa koja ne ume da napada i stiska, već sve rade tako što se zabunkerišu i čekaju svoju šansu. Sinoć je nisu dočekali...
pa da ovakva Albanija uopste dodje do Baraza ili cak EP....
075
Malo bolji snimak svih jucerasnjih golova omladinaca. Ovako to oni rade...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Uzasno losa igra sinoc, kako jednih tako i drugih. Al' mi je drago sto ste ih malo spustili na zemlju...
Steta sto Srbija nije umjesto njih u igri za EP, siguran sam da bi, u kakvom god stanju bili, mnogo vise tamo pokazali od Albanaca (koji ce, siguran sam, na EP biti pa mozda i najgora ekipa, naravno ukoliko se plasiraju).
Cestitke.
Steta sto Srbija nije umjesto njih u igri za EP, siguran sam da bi, u kakvom god stanju bili, mnogo vise tamo pokazali od Albanaca (koji ce, siguran sam, na EP biti pa mozda i najgora ekipa, naravno ukoliko se plasiraju).
Cestitke.
Ako Subotic predje na Enfild zelim mu sve najbolje i da nam se sto pre vrati u reprezentaciju !Jirgen Klop tek što je preuzeo kormilo Liverpula mediji na Ostrvu počeli su da spekulišu o tome koga će harizmatični Nemac da dovede u januarskom prelaznom roku! Pisalo se o mnogo imena, pre svih o Rojsu i Humelsu iz Dortmunda, ali ESPN danas tvrdi da su planovi novog menadžera nešto drugačiji.
Marka Rojsa želi i Barselona, tako da bi to verovatno bila nemoguća misija. Što se tiče štopera, a to će Klopu na zimu biti primarno, jer mu je pod hitno potreban komandant odbrane, nemački stručnjak gleda ka svom bivšem klubu, međutim, njegov pik nije Humels, već Neven Subotić, tvrdi ESPN! Srpski internacionalac je jedan od omiljenih Klopovih fudbalera, zajedno su još od Majnca, što znači punih osam godina.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Vučko najavio izgradnju nacionalnog stadiona. Kako bi to dobro bilo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Neka zavrsi on prvo Beograd na vodi a imamo mi stadione, nije nam bas zapelo. Bolje neka vidi sta ce sa onom olupinom iz saveza. To nam je prece od stadiona.alan_kardec je napisao/la:Vučko najavio izgradnju nacionalnog stadiona. Kako bi to dobro bilo.
Pre par minuta sam bio na temi Intera, vidim pisu ljudi da Ljajic ne igra redovno.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Neka zavrsi on prvo Beograd na vodi a imamo mi stadione, nije nam bas zapelo. Bolje neka vidi sta ce sa onom olupinom iz saveza. To nam je prece od stadiona.
Sve se slažem, ali kad vidim da od zemalja regiona Rumuni imaju strašan nacionalni stadion, Mađari nove stadione, Slovenci, o Turcima i Grcima da ne pričamo, čak su i Makedonci renovirali onaj stadion u Skoplju, a mi nismo uspjeli ni to
Tek sad ga upisuješ? E moj TribTribalian je napisao/la:Pre par minuta sam bio na temi Intera, vidim pisu ljudi da Ljajic ne igra redovno.Precrtavam Pelegrinija sa liste najvecih fudbalskih polu debila i upisujem Mancinija.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Vučko najavio izgradnju nacionalnog stadiona. Kako bi to dobro bilo.
Ko još vjeruje Vučiću...
Tolika obećanja, senzacionalizmi, cmizdrenje... a narod sve gladniji.
Sve su to oni gradili zato sto nisu imali Marakanu.alan_kardec je napisao/la:
Sve se slažem, ali kad vidim da od zemalja regiona Rumuni imaju strašan nacionalni stadion, Mađari nove stadione, Slovenci, o Turcima i Grcima da ne pričamo, čak su i Makedonci renovirali onaj stadion u Skoplju, a mi nismo uspjeli ni to![]()
Nikad nije kasno, mlad je on,a evo ga u TOP1 najgorih.Tek sad ga upisuješ? E moj TribPelegrini je i ličio na nešto dok je vodio Viljareal do polufinala lš, a Manćini je vazda bio trenerska prevara.
Re: Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
Nacionalni stadion je takva gluparija da to se ne da opisat.
Pa jel ljepse da reprezentacija ogra po cijeloj zemlji nego da uvijek na istom mjestu.
To je jedan razlog. Drugi je sto je apsolutno nepotreban pored Marakane ili JNA.
Bacat pare na stadion od cca 40 tisuca u ovoj situaciji mogu samo na Balkanu.
Pa jel ljepse da reprezentacija ogra po cijeloj zemlji nego da uvijek na istom mjestu.
To je jedan razlog. Drugi je sto je apsolutno nepotreban pored Marakane ili JNA.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hoće Vučić da ih nagradi za predzadnje mjesto u grupi i rekordnu 62. poziciju na rang listi.
Istina.Lillard je napisao/la:Nacionalni stadion je takva gluparija da to se ne da opisat.
pa da. čovjek iskoristio reklamu za sebe. yebote on njima čestita pobjedu nad ovim indijancima i doveo kamere da ga snimaju. zayebo je ono kad su dva ministra otvarala jedan bazen... u decembru
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne branim pichkoustog, ali da bi igrala reprezentacija po cijeloj zemlji moraš imati uslove. Srbija to nema. Mislim na seniore. Tu su svega 3 stadiona trenutno, jedan sa 4 različite tribine, drugi kao kokošinjac nakon koncerta.Lillard je napisao/la:
Spominje se kapacitet 50k+.... kako igraju, teško da bi i stadion Jagodine bio pun od sredine kvalifikacija.
Kamo sreće da je u Nišu odrađeno konkretnije i kvalitetnije i završeno...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Tih 250 miliona koji ce (budite sigurni) otici za Nacionalni Stadion ce biti fantastican prihod za Vucka i Toleta.
Neka uzmu 10 posto i dobro. 25 miliona eura,taman!
Neka uzmu 10 posto i dobro. 25 miliona eura,taman!
Mens sana in corpore sano.
Mislim da je Vucic rekao da ce stadion ici AKO bude potrebe. Ako se ja dobro sjecam izjave od jucer sto sam citao.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.