Slazem se.. U svakom gradu ima degenaMuhamedTM je napisao/la:Tuzlak1987 normalno da nisu nego eto tako sam ih naveo reda radi,samo kazem svugdje ima levata .
Glupost je to sto vi govorite svasta o Zelji a kad se vama sta kaze odma je frka kuku zovi hag Manijaci terorisu okolinu.
Svugdje ima miseva I dronjaka
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- katakomba2
- Kontakt:
haj ti me preskoci bgtjuskowiak je napisao/la:WPa sta ako smo bjezali. I mi smo siouxima posarali grafitkatakomba2 je napisao/la:sjecate li se ovog fukarice ?
[youtube][/youtube]
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Katakomba cvikas aaaa
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zvani 14-6staragarda je napisao/la: ovaj levat iz Brna il odakle vec to sigurno nije![]()
...sad samo cekam da napise ono strasno OK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
a vi alipasinogkatakomba2 je napisao/la:sjecate li se ovog fukarice ?
[youtube][/youtube]
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sjećaš li se bjezanije sa stadiona? Jedan preko drugog ste iz zdenke izletili, izdominirali bi da postoji onakva sportska disciplina..staragarda je napisao/la:a vi alipasinogkatakomba2 je napisao/la:sjecate li se ovog fukarice ?
[youtube][/youtube]![]()
..il posto nije zabiljezeno kamerom nije se ni desilo
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ovog beraca duhana i nara iz vrapcica su poceli pisat i guzni haveri iz doline mumijevih...ahahahakatakomba2 je napisao/la:haj ti me preskoci bgtjuskowiak je napisao/la:WPa sta ako smo bjezali. I mi smo siouxima posarali grafitkatakomba2 je napisao/la:sjecate li se ovog fukarice ?
[youtube][/youtube]
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stvarno bi mi fukare trebali počet bilježit od koga smo sve degenek dobili. Preskočit čemo nekoga pa će se zaboravit 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sjecas li se grubosti na Tusnju, ko ima jake konce, ko ce kuci poderanih gaca 
juskowiak je napisao/la:Stvarno su manijaci picke ispali. Trebali su ko robijaši odradit trans BH fanaticosima
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
da hoće tako jednom naletit na ultrase, a ne na običnu raju, pa da ih ljudi ispresavijaju 
Manijaci na UM? Na noge im Manijaci otišliChinaglia je napisao/la:da hoće tako jednom naletit na ultrase, a ne na običnu raju, pa da ih ljudi ispresavijaju
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
heheAjzea je napisao/la:Manijaci na UM? Na noge im Manijaci otišliChinaglia je napisao/la:da hoće tako jednom naletit na ultrase, a ne na običnu raju, pa da ih ljudi ispresavijaju
bez zafrkancije, koliko debilno je uzimat' obilježja običnoj raji .. ne bih ovo podržao ni kad bi napravili Srbima ili Hrvatima, a ne nekim tamo ljudima sa kojima nikakve historije nemamo, a tim više jer je određena grupa ljudi donijela pomoć djeci, itd .. mislim, ok, neće to oni nama uzeti za zlo i upamtit' nas po tome, siguran sam da će sutra biti međusobnog druženja među običnom rajom i sve to, al' brate, mani akcijanja nad običnom rajom, bila to krađa obilježja ili tuča
E sad si napisao post kojim si zasluzio da ti sasvim normalno odgovorim i to ću uraditi. Naravno da se ovo nije trebalo uraditi ali ne biraju grupe ko će im stajati na tribini, ne biraju grupe ko će ih na neki način "predstavljati" po forumima i društvenim vezama, isto tako ne biraju grupe kakve će sve "akcije" klošari predstavljati kao akciju Manijaka, Fukara, HZ. Na to se ne moze uticati naravno i apsolutno se slazem sa tobom da je ovo glupost da veća ne moze biti, prije svega zbog humanosti koju su ti ljudi iskazali prema djeci bez roditelja ali činjenica je da su se Manijaci prije svega a zatim i par Robijaša te HZ pokazali i u današnjoj utakmici te se moze reći i na taj način uputili neku dobrodošlicu tim ljudima. Utakmica se igrala danas i niko se nije usudio čestitati tim momcima na lijepoj gesti, nikom nije palo na pamet ni da spomene to ali kada dvojica klošara ukradu ili otmu zastavu onda se to širi munjevitom brzinom od strane ostalih grupa. Tačno je da ne mozeš očekivati kremu društva na tribinama i tačno je da naše tribine čine ljudi koji imaju zvanje doktora, ali sem njih tu su i kriminalci, revolveraši te i klošari/ološi od kojih mozeš očekivati sve sem normalnog. Oni koji su na ovaj način otuđili zastavu nisu moji Manijaci, moji Manijaci su oni ljudi koji su učestvovali u bezbroj humanitarnih akcija, koji su skakali po poplavljenim područjima, oni koji su pravili koreografije kojim se dičimo i dan danas te oni koji zive taj navijački svijet ali onako kako treba da ga zive.. Nazalost, u zadnje vrijeme sve je manje takvihChinaglia je napisao/la:heheAjzea je napisao/la:Manijaci na UM? Na noge im Manijaci otišliChinaglia je napisao/la:da hoće tako jednom naletit na ultrase, a ne na običnu raju, pa da ih ljudi ispresavijaju
bez zafrkancije, koliko debilno je uzimat' obilježja običnoj raji .. ne bih ovo podržao ni kad bi napravili Srbima ili Hrvatima, a ne nekim tamo ljudima sa kojima nikakve historije nemamo, a tim više jer je određena grupa ljudi donijela pomoć djeci, itd .. mislim, ok, neće to oni nama uzeti za zlo i upamtit' nas po tome, siguran sam da će sutra biti međusobnog druženja među običnom rajom i sve to, al' brate, mani akcijanja nad običnom rajom, bila to krađa obilježja ili tuča
PS. Izvinjavam se ako ima, a vjerujem da ima, gramatičkih grešaka. Kasno je a i umor je učinio svoje, a nešto mi se ne da čitati post i provjeravati da li je napisano onako kako treba biti..
Rinuka je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Stvarno su manijaci picke ispali. Trebali su ko robijaši odradit trans BH fanaticosima![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Opet oplakahBolanos je napisao/la:Rinuka je napisao/la:juskowiak je napisao/la:Stvarno su manijaci picke ispali. Trebali su ko robijaši odradit trans BH fanaticosima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jest frajer trollcina, ali s ovim je pobjedio!juskowiak je napisao/la:Stvarno su manijaci picke ispali. Trebali su ko robijaši odradit trans BH fanaticosima
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Probisvjet
- Kontakt:
Kada Sarajevo igra sa sandjama humanitarnu utakmicu za Velez i koliko ce kostati ulaznica? Bicu u proputovanju pa da dam prilog.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
U 3 je tekma, 5 KM karta, samo na tvoju žalost i pored velike želje da pomogneš dotičnim Mostarcima ne idu pare od karata Veležu nego izbjeglicama iz SirijeProbisvjet je napisao/la:Kada Sarajevo igra sa sandjama humanitarnu utakmicu za Velez i koliko ce kostati ulaznica? Bicu u proputovanju pa da dam prilog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.