Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2015, 23:52

Sad bi se već mogao prognozirati sastav,

Begović - Mujdža, Šunjić, Spahić, Zukanović - Lulić, Hadžić, Pjanić, Salihović, Višća - Ibišević/Džeko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 okt 2015, 00:08

Mislim da je stvar jasna, a to se moglo zaključiti i po markerima na večerašnjem treningu. Ako krene samo sa Vedadom, trojac u sredini će biti Pjanić, Salihović, Hadžić, a ako bude igrao i Džeko, neko od dvojca Salihović/Hadžić otpada i to je to.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2015, 00:11

Ono što me najviše raduje jeste izuzetno čvrsta zadnja linija, Zukan tu dođe kao kec na desetku, čak i da je Seo spreman, Zukan bi mi bio prva opcija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 okt 2015, 00:46

DragonGirl je napisao/la:Mislim da je stvar jasna, a to se moglo zaključiti i po markerima na večerašnjem treningu. Ako krene samo sa Vedadom, trojac u sredini će biti Pjanić, Salihović, Hadžić, a ako bude igrao i Džeko, neko od dvojca Salihović/Hadžić otpada i to je to.
Mislim da je dilema u drugom slucaju Salihovic/Pjanic.
:kafa: :lol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 12:31

Virtu4l je napisao/la:Ono što me najviše raduje jeste izuzetno čvrsta zadnja linija, Zukan tu dođe kao kec na desetku, čak i da je Seo spreman, Zukan bi mi bio prva opcija.
Kako je meni žao što nije bio u Brazilu , da je bio ne bi nam se Nigerija dogodila onako.
"We need to suffer. And we need to fight."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 okt 2015, 22:53

Svaka cast selektore. Uvodjenje Djurica je bio preokret utakmice. :salut: :tokralju: :bow:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2015, 22:54

Meša, ako naši igrači budu trčali na Cipru kao večeras, popušit' ćemo, malo sam gledao Cipar, ljudi trče bolje od nas, sve je to stvar volje! bolji smo od njih, ali to nam neće donijet' pobjedu ili remi, ako ne budemo trčali

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 10 okt 2015, 23:01

Chinaglia je napisao/la:Meša, ako naši igrači budu trčali na Cipru kao večeras, popušit' ćemo, malo sam gledao Cipar, ljudi trče bolje od nas, sve je to stvar volje! bolji smo od njih, ali to nam neće donijet' pobjedu ili remi, ako ne budemo trčali
Zadovoljan sam našim zalaganjem, buno više trčimo i borbeniji smo nego pod Papetovim vodstvom, popravio je odbranu ali nam je u napadu igra ko u Intera negledljiva :mrgreen:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 okt 2015, 23:04

Meša povukao potez karijere kad je ubacio Đurića u igru :thumbup: koji mu se odužio gol i asistencijom :tokralju:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 okt 2015, 23:06

Taman da mu je i zena sapnula koga ce ubaciti on je pogodio sa izmjenom i treba mu cestitati na tome :clap:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 10 okt 2015, 23:06

Aferim Mesa kralju, vodi nas do Eura!!!!!!!!!!!!!!!
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 10 okt 2015, 23:07

Svaka čast Meša pokazao si se kao veliki taktičar! Večerašnju tekmu je trener dobio!

bull21
Kontakt:

Post Postao/la bull21 » 10 okt 2015, 23:09

Chinaglia je napisao/la:Meša, ako naši igrači budu trčali na Cipru kao večeras, popušit' ćemo, malo sam gledao Cipar, ljudi trče bolje od nas, sve je to stvar volje! bolji smo od njih, ali to nam neće donijet' pobjedu ili remi, ako ne budemo trčali
Igrali smo protiv bunkera koji ima odlične trkače, igrati onako "nose-dive" kao što bi igrali kod Safeta (bez ikakve ideje) bi bilo pogubno i garantujem ti da bi nam Velšani zabili sigurno barem jedan, ako ne i više golova. Meša je pokazao da zna taktički igrati, pokazao je da zna da razmišlja a ne da ide bezglavo u napad. Mada nas je i ovakva njegova igra mogla koštati obzirom da nismo imali prave šanse do devedesete minute (osim one u sedmoj kada je promašio Višća i gola koji je bio stvoren ni iz čega).

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 okt 2015, 23:13

Uvođenje Đurica je potez za koji ti skidam kapu Mesa, a svi smo ti j... sve kad je bila spremna izmjena..
Bahati, bahati Željkan!
1946

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 okt 2015, 23:16

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Dje si bio od pocetka kvala!? :plac:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 10 okt 2015, 23:17

Bravo. :thumbup: :bih:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

ahmic
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la ahmic » 10 okt 2015, 23:23

povratakotpisanih je napisao/la:Svaka čast Meša pokazao si se kao veliki taktičar! Večerašnju tekmu je trener dobio!
Upravo tako,ova utakmica je definitivno bila za zivce i jake taktkticare..
Treba nam.rezultat a ne smijes uci grlom u jagode,zna se kako Vela daje golove i kako.pobjedjuje..
Bravo Mesa ...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bull21
Kontakt:

Post Postao/la bull21 » 10 okt 2015, 23:24

Do kada je Meši ugovor? Jel' do kraja ovih kvalifikacija ili je i za svjetsko? Nadam se da ga ovi naši neće otpisati, valjda nisu toliki tokmaci.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 okt 2015, 23:27

bull21 je napisao/la:Do kada je Meši ugovor? Jel' do kraja ovih kvalifikacija ili je i za svjetsko? Nadam se da ga ovi naši neće otpisati, valjda nisu toliki tokmaci.
Do utorka. A valjda ce mu produziti. Trebaju odmah veceras to uradit.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 okt 2015, 23:40

Šta reći osim svaka čast. Sve je krenulo naopako pred ovu utakmicu, Bešić, pa Džeko, pa onda Kolašinac, roviti Lulić, na prvi pogled bezizlazna situacija. Pobijedili smo ekipu koja je večeras bila jača od nas za klasu, govorim večeras i od našeg večerašnjeg sastava. Sastavom nas nije iznenadio, uglavnom smo svi znali kojih će 11 večeras istrčati na teren, ali taktikom jeste itekako. Sigurno su i velšani očekivali da ćemo da jurnemo od prvog minuta, tako da im je taktika bila da nas ugroze preko kontra napada, što se na svu sreću nije desilo.

Pjanić je gospodario sredinom terena kao rijetko kada i bez njegove odlične partije sigurno ne bi pobijedili. Utakmica je realno bila veoma ružna za gledati, jedna od najgorih koje smo odigrali, ali taktički perfektna, čekali smo šansu i dočekali je, opet Mešinom zaslugom. Čovjek ubacuje Đurića, ničim izazvan i momčina rješava utakmicu golom i asistencijom. Naravno da bi mu skinuli glavu sa ramena da nismo pobijedili, ali obzirom da jesmo, treba mu se odati priznanje, malo ko bi to uradio na njegovom mjestu. Neko će reći više sreće no pameti, ali ne možemo svaku pobjedu nazivati sretnom, ovu smo itekako zaslužili, niti jednog trenutka momci nisu odustajali i sigurno da im je rezultat iz Izraela dao krila.

Tabela djeluje nestvarno, jedna noć je promijenila sve, opet smo u igri i sad se mi nešto pitamo.

Na Kipru očekujem sličnu utakmicu, izuzetno agresivnog domaćina, ali i mnogo kvalitetnijeg gosta. Najlakše bi bilo reći da ćemo pobijediti, ali u ovim kvalifikacijama ništa ne ide lako i onako kako treba. Bod će vjerovatno biti dovoljan za baraž... ali kad smo to mi igrali na bod!?
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 12 gostiju.