Ma nije greska,imas na rezultatima kvote postavljene od kladionice bet365....LjumanM95 je napisao/la:@diplomatija Provjeri još jednom to da nije u pitanju greška, budući da isti dan igraju i žene Skanela - Helsingborg, možda se radi o tom meču.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- egocentrik
- Kontakt:
Je li u lutriji direktan crveni 2 zuta?
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ma mislim na to da je taj čovjek možda govorio o utakmici ženske lige, a ne muškaraca. Samo dobronamjerna sugestija da provjeri još jednom budući da je dobre pare stavio na to.GabrielBatistuta je napisao/la:Ma nije greska,imas na rezultatima kvote postavljene od kladionice bet365....LjumanM95 je napisao/la:@diplomatija Provjeri još jednom to da nije u pitanju greška, budući da isti dan igraju i žene Skanela - Helsingborg, možda se radi o tom meču.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- diplomatija
- Kontakt:
Ako sta bude pogrešno rodjaku cu udaviti, ja sam se vec uvalio a i on je i to podobro, trener mu radni kolega, pa nece mu valjda on lafinu prodavati, zao mi je sto sam uopste ovo pisao, uglavnom nemojte se zalijetati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Aha,nisam te skontao.LjumanM95 je napisao/la:Ma mislim na to da je taj čovjek možda govorio o utakmici ženske lige, a ne muškaraca. Samo dobronamjerna sugestija da provjeri još jednom budući da je dobre pare stavio na to.GabrielBatistuta je napisao/la:Ma nije greska,imas na rezultatima kvote postavljene od kladionice bet365....LjumanM95 je napisao/la:@diplomatija Provjeri još jednom to da nije u pitanju greška, budući da isti dan igraju i žene Skanela - Helsingborg, možda se radi o tom meču.

Moguće da se i tom radi,no kako god ne bi me cudilo da ''levati'' sa premiera čitaju ovaj forum tako da očekujem da tog para ne bude u ponudi.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
diplomatija je napisao/la:Ako sta bude pogrešno rodjaku cu udaviti, ja sam se vec uvalio a i on je i to podobro, trener mu radni kolega, pa nece mu valjda on lafinu prodavati, zao mi je sto sam uopste ovo pisao, uglavnom nemojte se zalijetati

Ma hajde može provjeriti, ima dovoljno vremena. Ne isplati se igrati ako žene budu u pitanju, mala kvota + žene su to yebi ga... Haj probaj izvući još koju informaciju pa nam javi, dobra je kvota kod muških u pitanju.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- diplomatija
- Kontakt:
E ovako, ja sam popušio foru, a i rodjak je posto se malo zaletio a nije dobro razumio lika, taj momak sto radi s njim je pomoćni trener ženske ekipe, i on je govorio da helsinborg gubi sto posto i taj trener i njegovi prijatelji svi su se kladili na skanelu, a moj glupi rodjo udje na bet365 i nadje ove muškarce i odigra, nije ni znao da postoje i zenske ekipe i da igraju isti dan, sad smo se mi čuli i razriješili to, ja se izvinjavam, ali znaci ove dame skanele po njihovom uzimaju sto posto, a kvota je 1.66
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hvala druze ta kvota se svakako moze iskoristit, zao mi je sto ste se vi zaletili ali nadam se da mozete izvuci nesto na zenamadiplomatija je napisao/la:E ovako, ja sam popušio foru, a i rodjak je posto se malo zaletio a nije dobro razumio lika, taj momak sto radi s njim je pomoćni trener ženske ekipe, i on je govorio da helsinborg gubi sto posto i taj trener i njegovi prijatelji svi su se kladili na skanelu, a moj glupi rodjo udje na bet365 i nadje ove muškarce i odigra, nije ni znao da postoje i zenske ekipe i da igraju isti dan, sad smo se mi čuli i razriješili to, ja se izvinjavam, ali znaci ove dame skanele po njihovom uzimaju sto posto, a kvota je 1.66

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
vjeruj te mi da citaju , neki dan dojava mali nogomet sarajevo dvica kvota 4.5, nije proslo sat blokiran tako da ovo i nece biti u ponudi 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
16:00 Halifax - Woking gg3+ @2.15
16:00 Yeovil - Dagenham & Red. gg3+ @2.30
16:00 Oldham - Scunthorpe gg3+ @2.35
16:00 Carlisle - Morecambe gg3+ @2.10
16:00 Gateshead - Cheltenham gg3+ @2.10
Kvota:51.25
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ispratio da se ima sta popratiti bez presinga.Okolele je napisao/la:16:00 Halifax - Woking gg3+ @2.15
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
PratimOkolele je napisao/la:16:00 Halifax - Woking gg3+ @2.15

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Evo kvota na tipico cak 1.8 na pobjedu skonelediplomatija je napisao/la:E ovako, ja sam popušio foru, a i rodjak je posto se malo zaletio a nije dobro razumio lika, taj momak sto radi s njim je pomoćni trener ženske ekipe, i on je govorio da helsinborg gubi sto posto i taj trener i njegovi prijatelji svi su se kladili na skanelu, a moj glupi rodjo udje na bet365 i nadje ove muškarce i odigra, nije ni znao da postoje i zenske ekipe i da igraju isti dan, sad smo se mi čuli i razriješili to, ja se izvinjavam, ali znaci ove dame skanele po njihovom uzimaju sto posto, a kvota je 1.66

čitaju sto posto, ovo je cijenjeni forum koji se prati tako da ko ima kakav info više nije pametno javno stavljati već preko poruka jer gamad čita i ruši kvote ili izbacuje iz ponudeFCUM je napisao/la:vjeruj te mi da citaju , neki dan dojava mali nogomet sarajevo dvica kvota 4.5, nije proslo sat blokiran tako da ovo i nece biti u ponudi
1OG3+Halifax Town - Woking DA 1.99Okolele je napisao/la:16:00 Halifax - Woking gg3+ @2.15
2OG3+Yeovil - Dag & Red DA 2.05
3OG3+Carlisle - Morecambe DA 1.99
4OG3+Oldham - Scunthorpe DA 2.43
5OG3+Gateshead - Cheltenham DA 2.03
Koliko su manje kvote u bet live

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ja sam vec all in na BiH, Hrvatsku i Izrael, tako da ne mogu nikog pratiti 

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Po kvotama bi se dalo naslutiti da oldham-scu otpada...pametni ovi u bet live-u(Jedina kvota koja je veca u bet live-u)EPL je napisao/la:1OG3+Halifax Town - Woking DA 1.99Okolele je napisao/la:16:00 Halifax - Woking gg3+ @2.15
2OG3+Yeovil - Dag & Red DA 2.05
3OG3+Carlisle - Morecambe DA 1.99
4OG3+Oldham - Scunthorpe DA 2.43
5OG3+Gateshead - Cheltenham DA 2.03
Koliko su manje kvote u bet live
- Citizen-X
- Kontakt:
ti bi jaro mogo u deminere hladno - vidi kolko ih voliš.....EmirTM87 je napisao/la:Ja sam vec all in na BiH, Hrvatsku i Izrael, tako da ne mogu nikog pratiti
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
hahahahhaCitizen-X je napisao/la:ti bi jaro mogo u deminere hladno - vidi kolko ih voliš.....EmirTM87 je napisao/la:Ja sam vec all in na BiH, Hrvatsku i Izrael, tako da ne mogu nikog pratiti
Sinoc me toliko ubila slovacka i slovenija da vise nisam imao volje da bilo sta razmisljam, danas sam uzeo ova 3 para i na njih sve stavio, ako padnem odmaram od kladionice neko vrijeme. Odoh u deminere

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.