Zdravoooemil02in je napisao/la:I šta sad?NYKnicks Fan je napisao/la:Druga liga.emil02in je napisao/la: Samo seri majmune ali pazi na gravitaciju.Pizdo jedna otiđi nekad na tekmu a nemoj stalno visiti na forumu.Eto vam prilike u Zvornik možda vas bude 14.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
jao citata 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvi su to sabani grob te jjebojoker90 je napisao/la:Ma pada opet trans fanaticosima!juskowiak je napisao/la:Ljudi nemojte se svađati. Hajmo veceras pokazati zajedništvo i navijati za nasu BiH,Cipar protiv Izraela i Andoru protiv Belgije
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ivo Andrić bi se počešao po glaviMojGradMojKlub je napisao/la:jao citata
Nije malo cudno sto nam odjednom fali nas dragi rpc?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
On je sada ljuskovljak.DoeTz je napisao/la:Nije malo cudno sto nam odjednom fali nas dragi rpc?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
učero mu mmf
Nevezano za tematiku posta odakle iscupa ovu rijec. Mislim da se na najvecim obroncima Vlasica i Zelengore ova rijec ne koristiProbisvjet je napisao/la:On je sada ljuskovljak.DoeTz je napisao/la:Nije malo cudno sto nam odjednom fali nas dragi rpc?Davno sam rekao da je to podvojena licnost.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Iskulirajte ove jadnike,fukarice nemaju ljudi drugog posla.Glavni na forumu,jadna vam majka
))
#musvdg
- Probisvjet
- Kontakt:
juskowiak je napisao/la:Nevezano za tematiku posta odakle iscupa ovu rijec. Mislim da se na najvecim obroncima Vlasica i Zelengore ova rijec ne koristiProbisvjet je napisao/la:On je sada ljuskovljak.DoeTz je napisao/la:Nije malo cudno sto nam odjednom fali nas dragi rpc?Davno sam rekao da je to podvojena licnost.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Suti dok dresiramo n(v)aseg clana1922VFC1981 je napisao/la:Iskulirajte ove jadnike,fukarice nemaju ljudi drugog posla.Glavni na forumu,jadna vam majka))
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Mojne ba "iskulirajte". Izdrzite, samo hrabro. Sto te ne ubije, to te shebe u zivotu.1922VFC1981 je napisao/la:Iskulirajte ove jadnike,fukarice nemaju ljudi drugog posla.Glavni na forumu,jadna vam majka))
Ljuskovljak neka si him zborioProbisvjet je napisao/la:Mojne ba "iskulirajte". Izdrzite, samo hrabro. Sto te ne ubije, to te shebe u zivotu.1922VFC1981 je napisao/la:Iskulirajte ove jadnike,fukarice nemaju ljudi drugog posla.Glavni na forumu,jadna vam majka))
Grijesis, ova rijec potice jos od drevnog naroda koji su zivjeli na rusevinama zidova Mikene.juskowiak je napisao/la:Nevezano za tematiku posta odakle iscupa ovu rijec. Mislim da se na najvecim obroncima Vlasica i Zelengore ova rijec ne koristiProbisvjet je napisao/la:On je sada ljuskovljak.DoeTz je napisao/la:Nije malo cudno sto nam odjednom fali nas dragi rpc?Davno sam rekao da je to podvojena licnost.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista cudno,zna se ko smo i sta smo mi a sta oni..pogledas samo vodje izmedju ostalog i dosta stvari ce ti biti jasno,samo to je dovoljno.miden je napisao/la:Nacin razmišljanja, filozofija...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
znaci, po tebi zeljo ima samo 2 navijaca (ja ove ne mogu ni tako nazvati, vec budalama)miden je napisao/la:Nacin razmišljanja, filozofija...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Navijači fudbalskog kluba Sarajevo - Horde Zla - danas su napravili potez koji treba da slijede svi navijači u Bosni i Hercegovini, ali i šire. Navijači aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine posjetili su Zavod za vaspitanje muške djece i omladine u Sarajevu i uručili donaciju.
Navijači Bordo tima svjesni su da je zima najteži period godine i da je svoj djeci potrebna odgovarajuća odjeća i obuća. Tako su Horde Zla danas Zavodu donirale odjeću za zimsku sezonu.
Najavili su navijači Sarajeva da se akcija nastavlja i da će naredne sedmce donaciju uručiti i u Dom za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama. Potez vrijedan svake hvale i potvrda da su navijači uvijek u prvim redovima kada je potrebna pomoć njihovim sugrađanima. Tako je bilo i za vrijeme poplava, ali i kada se branila Bosna i Hercegovina.
Navijači Bordo tima svjesni su da je zima najteži period godine i da je svoj djeci potrebna odgovarajuća odjeća i obuća. Tako su Horde Zla danas Zavodu donirale odjeću za zimsku sezonu.
Najavili su navijači Sarajeva da se akcija nastavlja i da će naredne sedmce donaciju uručiti i u Dom za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama. Potez vrijedan svake hvale i potvrda da su navijači uvijek u prvim redovima kada je potrebna pomoć njihovim sugrađanima. Tako je bilo i za vrijeme poplava, ali i kada se branila Bosna i Hercegovina.
Naši godinama nose u Pazaric humantarnu
to se ne pika, nisu medijski eksponirani ccclisander je napisao/la:![]()
Naši godinama nose u Pazaric humantarnu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.