E jbg stvarno bi bilo dobro da je taj sastav koji si postavio, nisam ni razmisljao o tome da bi Coca mogao zamijenit Besica a sad mi se to cini kao odlican izbor.. valjda nas nece Anel kostatVirtu4l je napisao/la:Ipak nije taj, pogrešan info.Momciluk je napisao/la:Gdje je to zvanicno? Ko igra DM? Nemam nista protiv Cocalica, mislim da ce dobro odigrat ali onda je Sunjic na klupi pretpostavljam?Virtu4l je napisao/la:Cocalić u prvoj postavi... Džeko na klupi.
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
This time next year we'll be millionaires.
- invincible1921
- Kontakt:
Izuzev Kolasinca koji bi igro da nema povrede, pogodio 10 igraca u sastavu... i fol nece hadzic igrat hahahaa
=\_1921_/=
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Nije bilo hrabrosti za dva napadača (tj Hodžića).
Vrlo sam skeptičan da Vedo može išta sam naprijed, ali hajde, neka me razuvjeri.
Vrlo sam skeptičan da Vedo može išta sam naprijed, ali hajde, neka me razuvjeri.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Kod Sarajlijica ne pada kiša. Još jedan dokaz vrijednosti Šehera iznad ostalih. Repku u Šeher!
HAJDE JOGEEEEEEEEEE
HAJDE JOGEEEEEEEEEE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo da je umjesto Hadžića Bešić, bilo bi odlično. Ali Anele demantuj nas i budi naš jedan od najboljih u večerašnjoj pobjedi. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
boomerang5
- Kontakt:
Ma ok naprijed, ali ne svidja mi se Hadzic-Salihovic...to nisu ljudi za zaustaviti brzu kontru balea i ramseya, daj Bože da se varam :/ sretno BiH 
- Donnie Darko
- Kontakt:
statistički gledano, vrijeme je da anel zabije golčinu. ili zuka.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 10 okt 2015, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Virtu4l je napisao/la:Cocalić u prvoj postavi... Džeko na klupi.
Beg, Mujdža, Šunjić, Spaha, Ervin. Sejo, Coca, Pjanić, Lulić, Višća, Vedo
Odlican potez, ne mogu vjerovati. Ako je zelio dobrog defanzivca koji zna dati loptu ucinio je pravi potez. Zelio sam Grahovca ali Cocalic mi je u ovim uvjetima takodjer odlican izbor.
Edit!!!
Hmmmm nece nas sunce ogrijati.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 10 okt 2015, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da igramo pred praznim tribinamaMojGradMojKlub je napisao/la:Kod Sarajlijica ne pada kiša. Još jedan dokaz vrijednosti Šehera iznad ostalih. Repku u Šeher!
HAJDE JOGEEEEEEEEEE
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Imamo tri igrača izuzetno opasna sa distance, Meša je ovim predvidio da će Vels krenuti defanzivno kao i dosad, nadam se da je u pravu. Ovo je postava koja se ne zna braniti. Biće ludilo.Donnie Darko je napisao/la:statistički gledano, vrijeme je da anel zabije golčinu. ili zuka.
dubrovnik, nije taj sastav, pogrešan info
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja ne znam o kakvom vi Cocalicu pricate
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Atmosfera u glavnom gradu se ne može porediti ni sa jednom drugom. Jer jednostavno, Šeher je iznad svih!Bihac96 je napisao/la:Pa da igramo pred praznim tribinamaMojGradMojKlub je napisao/la:Kod Sarajlijica ne pada kiša. Još jedan dokaz vrijednosti Šehera iznad ostalih. Repku u Šeher!
HAJDE JOGEEEEEEEEEE
- hakkaDunne
- Kontakt:
Dado je napisao/la:Nama je bitnije da gledamo utakmicu Izrael Kipar. Ako Kipar pobjedi mi i sa porazom jos uvijek imamo sanse
Kipar ako dobije prelazi nas na tabeli. Tako da samo remi igra, u slucaju naseg remija i poraza.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Selektor Mehmed Baždarević odabrao je početnih 11 Zmajeva za Vels.
Naša reprezentacija će nastupiti u sastavu Begović, Mujdža, Zukanović, Spahić, Šunjić, Salihović, Hadžić, Pjanić, Višća, Lulić i Ibišević.
Na klupi naše reprezentacije je Edin Džeko, te 12 Šehić, Burić, Bičakčić, O. Vranješ, Grahovac, Cocalić, S. Vranjes , Medunjanin, I. Hajrović, Djurić i Hodžić.
Vels će nastupiti u sastavu Hennessey, Taylor, Gunter, WIlliams, Davies, Richards, Allen, Ledley, Ramsey, Bale i Robson- Kanu.
Utakmica počinje u 20,45 sati.
Naša reprezentacija će nastupiti u sastavu Begović, Mujdža, Zukanović, Spahić, Šunjić, Salihović, Hadžić, Pjanić, Višća, Lulić i Ibišević.
Na klupi naše reprezentacije je Edin Džeko, te 12 Šehić, Burić, Bičakčić, O. Vranješ, Grahovac, Cocalić, S. Vranjes , Medunjanin, I. Hajrović, Djurić i Hodžić.
Vels će nastupiti u sastavu Hennessey, Taylor, Gunter, WIlliams, Davies, Richards, Allen, Ledley, Ramsey, Bale i Robson- Kanu.
Utakmica počinje u 20,45 sati.
"We need to suffer. And we need to fight."
Naravno da ne moze se poredit jer uvijek su tribine poluprazne (osim kad dodje Francuska i jake repke)x puta ste to dokazali ne samo u nogometu nego i u ostalim sportovimaMojGradMojKlub je napisao/la: Atmosfera u glavnom gradu se ne može porediti ni sa jednom drugom. Jer jednostavno, Šeher je iznad svih!
Da se ne raspravljamo svakom svoje
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- hakkaDunne
- Kontakt:
Bihac96 je napisao/la:Pa da igramo pred praznim tribinamaMojGradMojKlub je napisao/la:Kod Sarajlijica ne pada kiša. Još jedan dokaz vrijednosti Šehera iznad ostalih. Repku u Šeher!
HAJDE JOGEEEEEEEEEE
Opet to zenicasko-tuzlansko prenosno ludilo mrznje glavnog grada. Koji vam je vise ****?
Prazne tribine? Pa Sarajevo je punilo tribine kada Zenica nije znala sta je trava.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
- Principatus
- Kontakt:
Ima li kakav stream? HD ako ko ima ACE-Stream ili Sopcast?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MojGradMojKlub je napisao/la:Kod Sarajlijica ne pada kiša. Još jedan dokaz vrijednosti Šehera iznad ostalih. Repku u Šeher!
HAJDE JOGEEEEEEEEEE
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- majestic24
- Kontakt:
Ovaj sastav nemoze dobiti wels
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, DjaniTarik, jasmin10, kolezeljovac, legendarnadruga, LoveFootball1987, Pitar6785, Proximic, RacioEmocionalan, Vaya, Zglavkar i 133 gosta.