FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Jadnici ne mozete nista, pa sad aj nea veze ionako ne bi mogli Zeljo je sve tekme namjestio. Hahaha smijesno 
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- Simpatizer
- Kontakt:
10EdinTM87 je napisao/la:Jadnici ne mozete nista, pa sad aj nea veze ionako ne bi mogli Zeljo je sve tekme namjestio. Hahaha smijesno
HAJ FAJV
Pa logicno, posten si samo ako gubis u gostima, a ako slucajno koju pobijedis onda si lopov... steta sto to razmisljanje na ovoj temi nije vladalo u prvom dijelu sezone...EdinTM87 je napisao/la:Jadnici ne mozete nista, pa sad aj nea veze ionako ne bi mogli Zeljo je sve tekme namjestio. Hahaha smijesno
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Jandric je odigrao cijelu utakmicu? 
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
10 ?Simpatizer je napisao/la:10EdinTM87 je napisao/la:Jadnici ne mozete nista, pa sad aj nea veze ionako ne bi mogli Zeljo je sve tekme namjestio. Hahaha smijesno
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ova danasnja utakmica je pokazala da smo veliki klub,ali mali tim,nazalost...
1-Pokazali smo jos jednom da smo uz Sarajevo daleko najpostenija ekipa u ligi i da nas ne zanimaju nikakvi dilovi sa polusvjetom.
2-Jos jednom se pokazalo da nam je proljecni tim jako,jako los i ako ne dozivi veliku rekonstrukciju na svim pozicijama,obrukacemo se u Evropi,a u novoj sezoni Premijer Lige bicemo obicni prosjek.
3-Trener nam je preplaceni klovn koji ne moze spremiti i motivisati igrace da dobiju desetkovani Velez.
4-Da nam ni ovaj Susac na golu nije apsolutno nikakvo rjesenje jer smo opet prvi gol primili iz peterca tako da je tjeranje svih postojecih golmana i dovodjenje provjerenih,tipa Avdukic,prioritet....
Uprava neka se stidi sto nam je razyebala tim,trener neka se stidi svojih pojcanja,i neka se ne zavaravaju trener i uprava da to sto imaju podrsku lesinara moze da im garantuje miran san,jer je previse ljudi koji vole Borac i koji misle svojom glavom,tako da ako nas opet zayebu u prelaznom roku ili za stadion,neka im je Bog na pomoci kad Zapad podivlja u avgustu,i kad se digne kuka i motika!
Kad vec kritikujem upravu,ovim putem zelim i da ih pohvalim sto nisu kupili danasnju utakmicu,a nase mladje clanove koji su se danas radovali navodno kupljenoj utakmici,dobronamjerno upozoravam da se ne pecaju na te mamce navijaca drugih klubova koji bi nas stavili u istu barushtinu sa njima. Mi smo ponosno i ispadali iz lige,tako da nam pogotovo ne trebaju kupovine i dilovi sa primitivcima sad kad se Banjalukom siri miris Evrope!
1-Pokazali smo jos jednom da smo uz Sarajevo daleko najpostenija ekipa u ligi i da nas ne zanimaju nikakvi dilovi sa polusvjetom.
2-Jos jednom se pokazalo da nam je proljecni tim jako,jako los i ako ne dozivi veliku rekonstrukciju na svim pozicijama,obrukacemo se u Evropi,a u novoj sezoni Premijer Lige bicemo obicni prosjek.
3-Trener nam je preplaceni klovn koji ne moze spremiti i motivisati igrace da dobiju desetkovani Velez.
4-Da nam ni ovaj Susac na golu nije apsolutno nikakvo rjesenje jer smo opet prvi gol primili iz peterca tako da je tjeranje svih postojecih golmana i dovodjenje provjerenih,tipa Avdukic,prioritet....
Uprava neka se stidi sto nam je razyebala tim,trener neka se stidi svojih pojcanja,i neka se ne zavaravaju trener i uprava da to sto imaju podrsku lesinara moze da im garantuje miran san,jer je previse ljudi koji vole Borac i koji misle svojom glavom,tako da ako nas opet zayebu u prelaznom roku ili za stadion,neka im je Bog na pomoci kad Zapad podivlja u avgustu,i kad se digne kuka i motika!
Kad vec kritikujem upravu,ovim putem zelim i da ih pohvalim sto nisu kupili danasnju utakmicu,a nase mladje clanove koji su se danas radovali navodno kupljenoj utakmici,dobronamjerno upozoravam da se ne pecaju na te mamce navijaca drugih klubova koji bi nas stavili u istu barushtinu sa njima. Mi smo ponosno i ispadali iz lige,tako da nam pogotovo ne trebaju kupovine i dilovi sa primitivcima sad kad se Banjalukom siri miris Evrope!
' $ " $ ' ? ¥ са " '. ? сав $, % ? са 5 "...стварно ' " $RBA 1987 je napisao/la:Pa kondicioni trener koji je sada u Borcu je inače trener tenisera, izgleda da je sa prepoštenim Marićem igrao tenis zajedno u Novom Sadu pa ga je ovaj poveo ovamo da zajedno uzimaju pare, ma zlo i naopako" je napisao/la:
& он не $ " ? & овога, е $ &. & је ", " - се & & $ на / " са " " " " ' " $ се - " у ".
$ се $ - са " ' $ " " $ тренер " зна % $!
па & " $ ? на " ", то се у $ " ' " ? & за & ? " ' по терену " 90 ".
ах $ " ', " " ' $ $ ¥ " ".. а " терен је " " а " " ? $ " на Сан " " Ноу &...
" не $ " " " % $ на ', ' " ? $
?, " ¥
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 15 maj 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
alooo Zeljovci sto se sad ne javljate!!!!!!
E moj Maricu pa mi izgubimo od ekipe u kojoj igraju juniori,mi u gostima ne bi ni Modricu pobjedili.Maricu kupi prnje i odlazi iz Borca!!!!!!!!
E moj Maricu pa mi izgubimo od ekipe u kojoj igraju juniori,mi u gostima ne bi ni Modricu pobjedili.Maricu kupi prnje i odlazi iz Borca!!!!!!!!
kako ste pokazali da ste najposteniji tim u BiH?? pa sam si odgovorio pod 2,3.4 da nema veze sa postenjem nego da ste nesposobniSchlager je napisao/la:Ova danasnja utakmica je pokazala da smo veliki klub,ali mali tim,nazalost...
4-Da nam ni ovaj Susac na golu nije apsolutno nikakvo rjesenje jer smo opet prvi gol primili iz peterca tako da je tjeranje svih postojecih golmana i dovodjenje provjerenih,tipa Avdukic,prioritet....!
pobijas sam sebe covjece... hvala sto smo kupili 1-1 u BL! je li i to bilo namjesteno??
znaci Zeljo je doveo marica na klupu i odveo bilbiju i onog drugog iz borca& ? je napisao/la:alooo Zeljovci sto se sad ne javljate!!!!!!
hahaha smijesni ste
a ko je to rekao?blablabla je napisao/la:znaci Zeljo je doveo marica na klupu i odveo bilbiju i onog drugog iz borca& ? je napisao/la:alooo Zeljovci sto se sad ne javljate!!!!!!
hahaha smijesni ste
Pusti ih, imaju oni sad drugih briga, Siroki se primakao na samo dva boda, valja branit drugo mjesto... a ni Zrinjski nije daleko...blablabla je napisao/la:znaci Zeljo je doveo marica na klupu i odveo bilbiju i onog drugog iz borca& ? je napisao/la:alooo Zeljovci sto se sad ne javljate!!!!!!
hahaha smijesni ste
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
govorite da ste najposteniji klub, a u istom postu se nadje kako trebate otjerati marica i krivite upravu za odlazak vaznih igraca?& ? je napisao/la:a ko je to rekao?blablabla je napisao/la:znaci Zeljo je doveo marica na klupu i odveo bilbiju i onog drugog iz borca& ? je napisao/la:alooo Zeljovci sto se sad ne javljate!!!!!!
hahaha smijesni ste
pa sta to znaci?
da nacrtam:
niste sposobni dobiti utakmicu u gostima (a tako se titule ne osvajaju), to ne znaci da ste posteni nego to znaci da ste trenutno nesposobni!
da li je ova posljednja recenica tacna?
da ili ne?
НЕ!blablabla je napisao/la:govorite da ste najposteniji klub, a u istom postu se nadje kako trebate otjerati marica i krivite upravu za odlazak vaznih igraca?& ? je napisao/la:a ko je to rekao?blablabla je napisao/la:
znaci Zeljo je doveo marica na klupu i odveo bilbiju i onog drugog iz borca
hahaha smijesni ste
pa sta to znaci?
da nacrtam:
niste sposobni dobiti utakmicu u gostima (a tako se titule ne osvajaju), to ne znaci da ste posteni nego to znaci da ste trenutno nesposobni!
da ili ne?
" $ " " " ? $ су у " твоје $ ".
$, " ' $ " $ у ". $, " ' јер " ? ту " " $ $!
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 15 maj 2010, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
ŽELJO ŠAMPION

Šajin
znaci nesposobni ste... pa sto onda pricas da ste posteni...
hoces da kazes ako ekipa izgubi da je postena,
a ako pobjedi da je nepostena?
ovo je neka tvoja logika
ovo je neka tvoja logika
- Simpatizer
- Kontakt:
Ajde, ne smaraj vise! Niko ti nije kriv sto ne mozes da razumijes napisano.blablabla je napisao/la:Šajin
Nastavis li da trolujes bices prijavljen!
HAJ FAJV
raspravljamo o borcu, tema je borac... sad kada ne znas sta da odgovoris lafo prijava... bas bi volio vidjeti sta ces prijavitiSimpatizer je napisao/la:Ajde, ne smaraj vise! Niko ti nije kriv sto ne mozes da razumijes napisano.blablabla je napisao/la:Šajin
Nastavis li da trolujes bices prijavljen!
govorite da ste najposteniji klub, a u istom postu se nadje kako trebate otjerati marica i krivite upravu za odlazak vaznih igraca?
pa sta to znaci?
da nacrtam:
da ili ne?[/quote]
e necu s tobom da se svadjam,da imas imalo karaktera izvinio bi se nakon onog sto si danas govorio,tebi znaci ako je neko ne sposoban da dobije utakmicu u gostima,ne moze biti posten stvarno si cudan
pa sta to znaci?
da nacrtam:
da ili ne?[/quote]
e necu s tobom da se svadjam,da imas imalo karaktera izvinio bi se nakon onog sto si danas govorio,tebi znaci ako je neko ne sposoban da dobije utakmicu u gostima,ne moze biti posten stvarno si cudan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.