Danke.Unofficialpage je napisao/la:Možda bude ovdje Sopcast ili Ace http://livetv.sx/en/eventinfo/347499_bo ... ina_wales/ Postavit će 30 min prije meča linkovePrincipatus je napisao/la:Ima li kakav stream? HD ako ko ima ACE-Stream ili Sopcast?
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
X ko kućamajestic24 je napisao/la:Ovaj sastav nemoze dobiti wels
IDEMO BOSNOOOOO
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozete li napisati sastav koji moze dobiti Vels pa da proslijedimo do Mese dok nije kasno?Rajaz je napisao/la:X ko kućamajestic24 je napisao/la:Ovaj sastav nemoze dobiti wels

Formacija 4-3-3 (napadacka) koja se moze transformisati u 4-2-3-1 (tj 4-5-1 jaka sredina terena) povlacenjem Salihovića u liniju sa Hadžićem i spuštanjem Lulića i Višće u liniju sa Pjanićem sa isturenim Ibiševićem.
Ova formacija 4-3-3 je poprilično napadačka preko krila i Vedo neće biti usamljen.

Čak to može izgledati i ovako u formaciji 3-4-1-2 (tj 3-5-2):

Ostavio je Mesa sebi prostora da 3 kombinacije rotira tokom tekme...fino fino
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Ja pročitah danas da će Sky Sport 2 prenositi, za njeg imaš ace stream na torrentu.Principatus je napisao/la:Ima li kakav stream? HD ako ko ima ACE-Stream ili Sopcast?
Jedino da su svi spremni (Dzeko, Besic, Kolasinac) bi imali sastav gdje bi pobjeda bila neupitna.Virtu4l je napisao/la:Koji može?majestic24 je napisao/la:Ovaj sastav nemoze dobiti wels
Mislim da je raja htjela Grahovca umjesto Hadzica, ali ne bi ni to nesto promjenilo.
Ja se nadam pobjedio, kao i uvijek, ali nisam siguran. Vidjet cemo.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovi kanali prenose:MojGradMojKlub je napisao/la:Ja pročitah danas da će Sky Sport 2 prenositi, za njeg imaš ace stream na torrentu.Principatus je napisao/la:Ima li kakav stream? HD ako ko ima ACE-Stream ili Sopcast?

Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Idemooo
Pobijedićemo 3:2 i strepićemo za pobjedu nakon što ćemo voditi 3:0. Rano ćemo postići golove. Eventualno može biti 2:1 nakon 2:0 za nas.
Sve golove će dati ili Ibišević ili Višća.
U svakom slučaju nadam se pobjedi ako Bog da.
Sretno Bosni!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- majestic24
- Kontakt:
Neznam stari,nisam vidiovit,ali ovo mi je defanzivno lose. Neki dan sam rekao koji sastav bi ja stavio...3 stopera,mujdza i lulic po boku. Zukanovic u sredini skupa sa Pjanicem,Salihovicem..tu sam zelio jos vidjeti Kolasinca,ali posto je ozljedzen,tako da bi u ovom slucaju sredina trebala biti zukanovic-hadzic-Pjanic-Salihovic te napad Vedo.Virtu4l je napisao/la:Koji može?majestic24 je napisao/la:Ovaj sastav nemoze dobiti wels
Znam da smo u nezavidnom polozaju,ali ovdje se trebali igrati defanzivno. Sanse su se mogle traziti preko kontri.
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Citiram te kad Anel bude MAN OF THE MATCH!phily je napisao/la:BOSNA I HERCEGOVINA XI: Begović(C); Mujdža, Šunjić, Spahić, Zukanović; Hadžić, Pjanić, Salihović, Lulić, Višća; Ibišević.![]()
![]()
samo da cestitam Walesu na plasmanu na EP, mi cemo cekati sljedece kvalifikacije......
Odavno losiji nismo bili.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, BosnianDragon2024, CHR, Confiance, COYGBiH, Daduli, enobarca, FerdinandF, galia95, GeriOldman, Google Adsense [Bot], HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, J1897, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, lol89, LondonBlues, Lynx, Maroon1946, MostarNeretva, nebeskasila, nerkolfc, passatb6, rukometubih23, Sheyi, shminka, signalidunapark, Smaja, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, umrobihzbogtebe1946, Venom, xinxee, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 316 gostiju.