kaze atmosfera mrtvacka a i kakva bi bila na groblju

Zeljo Serif Mubarek Olsun
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
chanchi je napisao/la:Sad s tekme...
Atmosfera sablasna, pogotovo na početku. Poslije su sve malo privikli, bilo je navijanja, galame od strane onih koji su imali sreĆu da uđu na stadion. Najbučniji na stadionu, naravno AMAR OSIM!!!
Sama utakmica:ne znam šta da kažem...Ne znam koliko mogu biti objektivan ali mislim da smo mi stvarno mnogo bolja ekipa. Ne toliko po individualnim kvalitetima, ali trka i taktika, daleko ispred komšija.
Šehić - bez greške, baš kao i posljednjih nekoliko utakmica
Radovanović - nije loše, ali iduće godine, treba nam bolji bek
Bajić - sasvim solidan, bez nekih većih kikseva,suprotno od Mirka, defanziva super, ofanziva- nula
Mešić - standardno dobar
Svraka- najbolji u prvom poluvremenu, u drugom pao
Ćulum - Dobar,borben ali može to puno bolje
Bekrić - sve vrijeme igrali flastera na njemu, svejedno imao par dobrih prodora
Bešlija - pitari se opet sudarali zbog njega
Bućan - par prodora za deset i standardno par nerezonskih poteza
Popović - hvala na golovima protiv Borca, ali taj čovjek nije za ŽELJE.Suzdržaću se od ošrijih komentara
Bogičević - Prvo poluvrijeme katastrofa, par užasnih poteza, ali u drugom nešto bolji.
Izmjene Višća - željina budučnost Bešlija vječiti talenat, doduše imao par dobrih prodora.
Sve u svemu Amar je sjajno posložio ovu ekipu, forsira ono gdje smo najjači, bokovi ubijaju!!!
Mucel' te muke...GriFFoNi je napisao/la:Ko rizla ofirni, kako brisu postove, neka da vidimo tu koridu sto je dosla na KosevoIstina boli
hajde evo nasmijat cu se..HAHAHA, prelud siIsnar je napisao/la:Mucel' te muke...GriFFoNi je napisao/la:Ko rizla ofirni, kako brisu postove, neka da vidimo tu koridu sto je dosla na KosevoIstina boli
Takodje!kalimero je napisao/la:chanchi je napisao/la:Sad s tekme...
Atmosfera sablasna, pogotovo na početku. Poslije su sve malo privikli, bilo je navijanja, galame od strane onih koji su imali sreĆu da uđu na stadion. Najbučniji na stadionu, naravno AMAR OSIM!!!
Sama utakmica:ne znam šta da kažem...Ne znam koliko mogu biti objektivan ali mislim da smo mi stvarno mnogo bolja ekipa. Ne toliko po individualnim kvalitetima, ali trka i taktika, daleko ispred komšija.
Šehić - bez greške, baš kao i posljednjih nekoliko utakmica
Radovanović - nije loše, ali iduće godine, treba nam bolji bek
Bajić - sasvim solidan, bez nekih većih kikseva,suprotno od Mirka, defanziva super, ofanziva- nula
Mešić - standardno dobar
Svraka- najbolji u prvom poluvremenu, u drugom pao
Ćulum - Dobar,borben ali može to puno bolje
Bekrić - sve vrijeme igrali flastera na njemu, svejedno imao par dobrih prodora
Bešlija - pitari se opet sudarali zbog njega
Bućan - par prodora za deset i standardno par nerezonskih poteza
Popović - hvala na golovima protiv Borca, ali taj čovjek nije za ŽELJE.Suzdržaću se od ošrijih komentara
Bogičević - Prvo poluvrijeme katastrofa, par užasnih poteza, ali u drugom nešto bolji.
Izmjene Višća - željina budučnost Bešlija vječiti talenat, doduše imao par dobrih prodora.
Sve u svemu Amar je sjajno posložio ovu ekipu, forsira ono gdje smo najjači, bokovi ubijaju!!!
Potpis!
[youtube][/youtube]GriFFoNi je napisao/la:hajde evo nasmijat cu se..HAHAHA, prelud siIsnar je napisao/la:Mucel' te muke...GriFFoNi je napisao/la:Ko rizla ofirni, kako brisu postove, neka da vidimo tu koridu sto je dosla na KosevoIstina boli
sta pokusavas ti?? de mi malo pojasni svoje namjere....GriFFoNi je napisao/la:hajde evo nasmijat cu se..HAHAHA, prelud siIsnar je napisao/la:Mucel' te muke...GriFFoNi je napisao/la:Ko rizla ofirni, kako brisu postove, neka da vidimo tu koridu sto je dosla na KosevoIstina boli
halo pametnjakovicu, razguli na svoju temu. Napise li iko ista tamo??? Ti se naso pravit pametan i ismijavat djecu i nekog lika.GriFFoNi je napisao/la:hajde evo nasmijat cu se..HAHAHA, prelud siIsnar je napisao/la:Mucel' te muke...GriFFoNi je napisao/la:Ko rizla ofirni, kako brisu postove, neka da vidimo tu koridu sto je dosla na KosevoIstina boli
chanchi je napisao/la:Po završetku utakmice svi igrači ušli na jug i navijali - prejako, u loži ludnica.
Nije bilo nikakvih belaja, utakmica dosta korektna sa par oštrijih startova. Amar vršio strašan pritisak na sudije, koji su u par situacija dobro vukli u korist pitara, pogotovo pomoćni na zapadu-dva krajnje sumnjiva ofsajda.
Sve u svemu dupla kruna!!!
Kada smo to uspjeli, sa iskreno prosječnim timom, pitam se samo šta će biti iduće sezone kada Amar dovede prava, ciljana pojačanja. Predviđam za nas neka divna, nova vremena a za dušmane NOĆNA MORA ZVANA
ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
jel ovo od danas slika nekih nasih??pile87 je napisao/la:DUPLA MAJSTOREE
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Edo1922, ZeljeznicarUberAlles i 41 gost.