Od Riberya se veceras mnogo ocekuje, ponajvise sto vjerovatno nece igrati u finalu LP, pa da u zadnjoj utakmici sezone pokaze malo svoje magije. Takodjer ocekujem sutra ili prekosutra potpis na novi ugovor.....
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Neka se ponovi utakmica iz drugog dijela sezone, ja prezadovoljan.
Od Riberya se veceras mnogo ocekuje, ponajvise sto vjerovatno nece igrati u finalu LP, pa da u zadnjoj utakmici sezone pokaze malo svoje magije. Takodjer ocekujem sutra ili prekosutra potpis na novi ugovor.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nove kopacke za finale koje ce nositi Robben.

Sastavi:

Sastavi:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
- bayernovac
- Kontakt:
ima il ko link za prijenos utakmice
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
http://livetv.ru/webplayer.php?t=ustrea ... &lid=34147bayernovac je napisao/la:ima il ko link za prijenos utakmice
- bayernovac
- Kontakt:
hvalaFC BAYERN je napisao/la:http://livetv.ru/webplayer.php?t=ustrea ... &lid=34147bayernovac je napisao/la:ima il ko link za prijenos utakmice
PENAL ZA BAYERN !!!!!!!!!!
I DA VIDIMOOOOOOOOOOOOO
ROBBENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 1-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I DA VIDIMOOOOOOOOOOOOO
ROBBENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 1-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- bayernovac
- Kontakt:
koji majstor, probi ga mada je wise jedan od najboljih nA svijetu. Znam da je imao 6/9penala prosle sezone 
- rob do bagro
- Kontakt:
Wiese nesto leta po onoj gol liniji al djabe mu kad ga Holandja zabi hladno

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bayernovac
- Kontakt:
http://atdhe.net/19303/watch-werder-bre ... rn-munchen ev i ja sad nesto nasaorixadu je napisao/la:evo ovdje
http://player.longtailvideo.com/player4 ... g=exactfit
- moustapha
- Kontakt:
1:0 Dobra igra, stvorili nekoliko odlicnih sansi. Iako je i Werder opasan, vjerujem da ce privesti ovu utakmicu kako treba do kraja. Werder jednostavno ne dolazi do lopte, sto je jako ugodno za gledati. 
#divovi
Ima i na HRT 2, ako niko nije do sad skuzio... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma ovaj miler je ziva 'TARABA' i on i badstuber...neznam zasto ih gaal gotivi tolko..ccc sta lik profula omg...prije bi stavio gomeza i kontenta da igraju jer su ljudi stvarno bolji al ajde...mi vodimo uglavnom!!!

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Jbg fuli Muller nemoguce a i Robben je imao isto zicer, mogli smo rijesiti utakmnicu u 1 poluvremenu, al nadam se da cemo sacuvati vodstvo ili zabiti jos koji i da slavimo duplu krunu_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma ovaj miler je ziva 'TARABA' i on i badstuber...neznam zasto ih gaal gotivi tolko..ccc sta lok profula omg...prije bi stavio gomeza i kontenta da igraju jer su ljud stvarno bolji al ajde...mi vodimo uglavnom!!!![]()
- bayernovac
- Kontakt:
NA BH CABEL Netu Kodiran prenos na HRT 2Isnar je napisao/la:Ima i na HRT 2, ako niko nije do sad skuzio...
Ne znam, na mojoj kablovskoj nije kodirano... a vidim da je na mojaTV isto zakljucano...bayernovac je napisao/la:NA BH CABEL Netu Kodiran prenos na HRT 2Isnar je napisao/la:Ima i na HRT 2, ako niko nije do sad skuzio...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Cist penal nije do sudzen, Robben u trku ovaj mu se postavio i omeo ga cist penal ko suza, jbg idemo dalje, Werder nema neku igru al su veoma opasni iz kontri.
IVICA OLIC OLAAAAAAAAA MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 2-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IVICA OLIC OLAAAAAAAAA MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 2-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
idemo dalje po jos jedan!!! IIIVIICAAA OLLIIICCC 0-2FC BAYERN je napisao/la:Cist penal nije do sudzen, Robben u trku ovaj mu se postavio i omeo ga cist penal ko suza, jbg idemo dalje, Werder nema neku igru al su veoma opasni iz kontri.
![]()
![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.