Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Steta sto slobodnjak ne uleti..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam nigdje napisao da ima sezonu života.Mada je rano donositi zaključke,s' obzirom da je sezona tek počela.Al' je kranje vrijeme da se momci poput Romagnolija i Ruganija polahko uvode u prvi tim.Dva ponajbolja mlada stopera u Evropi sasvim sigurno zaslužuju poneku minutu u prvom timu reprezentacije.Da, jer Romagnoli ima sezonu života.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Romagnoli i ponajbolji u istoj rečenici
Rugani je već druga priča,mnogo talentiraniji od ovog flopa.
Rugani je već druga priča,mnogo talentiraniji od ovog flopa.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako kome.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Daleko da je flop, 95 godiste, on i Rugani su dragulji kakve niko nema.
Slazem se da u jako bliskoj buducnosti moraju zauzeti svoje mjesto, a za to moraju igrati u svojim timovima. Rugani ima tezi zadatak, a Romagnoli je pod vecom lupom trenutno.
Slazem se da u jako bliskoj buducnosti moraju zauzeti svoje mjesto, a za to moraju igrati u svojim timovima. Rugani ima tezi zadatak, a Romagnoli je pod vecom lupom trenutno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Romagnoli ima problem što igra sa panjevima tipa Zapata,Alex i co.Pa sa svojih 20 godina ima preveliku odgovornost,i umjesto da ovi stariji čiste njegove greške, situacija je obrnuta. O tome je i Costacurta pričao.
Što se tiče Ruganija,mislim da je neopravdano zapostavljen u Juventusu.
Što se tiče Ruganija,mislim da je neopravdano zapostavljen u Juventusu.
Rugani je bolji od Romagnolia (i jos je plus stoper kakvih nema puno koji igra na inteligenciju a ne na snagu) ali kakve mu koristi kada se nece razviti kako treba ukoliko ne bude igrao jer za razliku od Milana Juventus ima 4 odlicna stopera i koji trenutno imaju prioritet.... Romagnoli sa druge strane za konkurente ima panjeve od kojih je vec sada bolji igrac...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Ma da, Rugani je vec WC igrac, dok je Rom u rangu Mravca
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Stvar je u tome da će Romagnoli puno više napredovati igrajući konstantno,pa makar to bilo i uz ove panjeve sa kojima igra,nego što će Rugani napredovati sjedeći na klupi čitavu sezonu.Mnogo je bolje bilo da je odradio još jednu sezonu na posudbi i tek onda se vratio u Juve.
milanist je napisao/la:Ma da, Rugani je vec WC igrac, dok je Rom u rangu Mravca
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
Majstor izvlačenja zaključaka.milanist je napisao/la:Ma da, Rugani je vec WC igrac, dok je Rom u rangu Mravca
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
IlCapitano je napisao/la:Majstor izvlačenja zaključaka.milanist je napisao/la:Ma da, Rugani je vec WC igrac, dok je Rom u rangu Mravca
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Primjenjeni "model" izvlačenja zvani pathetics.IlCapitano je napisao/la:Majstor izvlačenja zaključaka.milanist je napisao/la:Ma da, Rugani je vec WC igrac, dok je Rom u rangu Mravca
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Alen Škoro
- Kontakt:
I dalje ne mogu da vjerujem da neko De Sciglia smatra ozbiljnim igracem. Po svemu ikad prikazanom, igrac za ekipe kao što je npr. Bologna.
Bruka i sramota da je uopste pozvan za repku, a ne da jos igra.
NON MOLLARE MAI
Evo ovdje obećajem da ću u Francuskoj navijat za mrsku Italiju da prođe skupinu ako izgube iduću utakmicu od Norveške
Izbori
Izbori
- Romagnoli13
- Kontakt:
Allegri,Inzaghi,Siniša pa sad i Conte,svi ga smatraju ozbiljnim igračem.Alen Škoro je napisao/la:I dalje ne mogu da vjerujem da neko De Sciglia smatra ozbiljnim igracem. Po svemu ikad prikazanom, igrac za ekipe kao što je npr. Bologna.
Kad ste vas dvojica choporasa tako bistri, kako ne mozete onda da skontate da sam replicirao na post iznad mog, u kojem lijepo stoji da je Rugani puno bolji od Romagnolia ( po cemu? ), puno inteligentniji ( ? ) i da ne igra samo na sirovu snagu ( znaci Rom je balvan zesci ? )Sissoko je napisao/la:Primjenjeni "model" izvlačenja zvani pathetics.IlCapitano je napisao/la:Majstor izvlačenja zaključaka.milanist je napisao/la:Ma da, Rugani je vec WC igrac, dok je Rom u rangu Mravca
Ali vama je to tesko skontati, vi ionako kada vam se nesto dokaze ili objasni jednostavno pobjegnete iz konverzaicje, i kada zaboravite to onda ponovo skupite snage da grizete, nevjerovatno !
imate mahanje obojica
Marco Verratti
- IlPrincipino
- Kontakt:
Igracina 
Lista igraca koji su kandidati da igraju na Euru 2016.

Lista igraca koji su kandidati da igraju na Euru 2016.

Zadnja izmjena: IlPrincipino, dana/u 11 okt 2015, 11:01, ukupno mijenjano 2 puta.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot