BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi li siguran za Albaniju?Clutch je napisao/la:Idealno: Albanija
Horor: Turska
Vrlo nezgodan temperament,uz to bi im to bila historijska prilika da se plasiraju na veliko takmicenje,ne bi nam bilo lahko nimalo.Gledao sam ih protiv Srbije,nisu bas naivna ekipa.Igraju brzo,okomito na gol,brzi pasovi,jak presing..Ne znam,ja ih ne bi volio vala
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pitanje je koliko je Kipar sposoban odigrati 2 utakmice za redom u razdoblju od 3 dana na visokom nivou. Istina nisu amaterska ekipa, ali nije ni da im igraci igraju u top europskim ligama gdje je visok tempo i dobra fizicka sprema. Danas su se sigurno dosta potrosili. Jos kada se doda da nemaju neki extra veliki fond igraca i da ce morati napasti. Ne sumnjam uopste u nasu pobjedu. Samo ne smijemo srljati i rezultat ce doci sam po sebi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Albanija danas dobije i ode direktno, znači Danska, Slovenija, Turska, Norveška.
Smatraj ti kako i sta hoces, da je ne daj boze usla ona u 44. Walesu i zavladao kaos sada bi pokopavali Mesu pod zemlju. Ja nikog ne pokopavam nego tvrdim da sam se tresao sve do Ibisevicevog gola. Sve je izgledalo stihijski i lose. Pobjeda je sprala gorak ukus i to je najvaznije. Ali nasa sredina je pogazena a napad nije postojao 75 minuta. Ako si ti zadovoljan svaka cast. Mene je jedino rezultat zadovoljio.malta071 je napisao/la:Vala sam te smatrao za ozbiljnog forumasa. Sad vec postajes sramota ovog foruma. Ne znam koji je tvoj alibi da kritikujes Mesu iako su izmjene donijele prevagu, ali se brukas. Nema razloga za kritiku ni selektoru ni igracima.dubrovnik je napisao/la:Prvo da napisem da me utakmica kostala par godina zivota. Igracima cestitka na trudu i zalaganju. BiH je makar duplo kvalitetnija od Walesa a to se na terenu i nije vidjelo. Pobijedili smo i bodovi se pisu a to je na kraju najvaznije. Bazdarevica je po meni pomazila sreca veceras i ne ocekivam od njega nista veliko ali hebi ga tu je i neka ga ali bojim se da je limitiran do bola. Ovi sto pisu da je Hadzic odigrao dobru utakmicu su mi skroz nejasni. Mi smo nocas pobijedili sa igracem manje. Cocalic je pokazao ono sto stalno pisem. Dobar igrac. Milan Djuric u Juventus modu veceras. Pjanic, Salihovic, Spahic, Zukanovic solidni. Ostatak los.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Ne citas jarane. Napisao je ako dobije Ukrajina...Virtu4l je napisao/la:Mađarska je najbolja trećeplasirana i vrlo lako može direktno na EP.soko je napisao/la:Kad bi Ukrajina uzela Spaniju, mogli bi oni na prvo mjesto. Nebi morali u baraz, ni oni ni Slovaci.
Onda bi Madjarska u baraz.
Madjarska ili Slovenija bi bile super kao protivnik.
Da ove Madjare mlatnemo
Ako dobiju onda ce oni postati najbolja treceplasirana
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- invincible1921
- Kontakt:
Albanija je smijesna reprezentacija kad bi njih izvukli vec bi se mogli pakovat za FRANCKUSKU....uzmu na foru portugal, dva put bunker s dancima dobiju bodove na cirkus u BG i eto ih u barazu
=\_1921_/=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Niko ne kaze da su amateri ali kad bi birali izmedju Albanije i Turske..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gledao sam ih ja 3-4 puta u ovim kvalama, ne bi nam zabili gol u pet utakmica. Džaba im srce kad ne znaju, vidio si to neku noć. Najbolji mogući protivnik po nas vjeruj mi.Rios je napisao/la:Vrlo nezgodan temperament,uz to bi im to bila historijska prilika da se plasiraju na veliko takmicenje,ne bi nam bilo lahko nimalo.Gledao sam ih protiv Srbije,nisu bas naivna ekipa.Igraju brzo,okomito na gol,brzi pasovi,jak presing..Ne znam,ja ih ne bi volio vala
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prema objektivnim sarajevskim i sbb medijima Dzeko igrac utakmice !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, ako bude ova najvjerovatnija varijanta: Turska, Albanija, Slovenija, Norveska, samo Turke izbjeci jer su u yebenom naletu. Ovo ostalo... 
Prekinite diskusiju oko baraza da odardimo Kipar prvo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma frajer i kad ne igra najbolji jeMrHc je napisao/la:Prema objektivnim sarajevskim i sbb medijima Dzeko igrac utakmice !!!
bez njega smo na momente izgledali ko Brotnjo u njaboljim danima
kad se Džeko oprosti od fudbala onda će znalci vidjeti koliko nam je vrijedio
Semper Fidelis
Idealno Slovenija
Košmar Turska
Košmar Turska
"We need to suffer. And we need to fight."
Da mi ne budemo najlosija trecoplasirana ?!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
A sta si ocekivao sa b timom? Jesul nas napadali konstantno? Nisu. Jesmol bili na streljani? Nism .dubrovnik je napisao/la:Smatraj ti kako i sta hoces, da je ne daj boze usla ona u 44. Walesu i zavladao kaos sada bi pokopavali Mesu pod zemlju. Ja nikog ne pokopavam nego tvrdim da sam se tresao sve do Ibisevicevog gola. Sve je izgledalo stihijski i lose. Pobjeda je sprala gorak ukus i to je najvaznije. Ali nasa sredina je pogazena a napad nije postojao 75 minuta. Ako si ti zadovoljan svaka cast. Mene je jedino rezultat zadovoljio.malta071 je napisao/la:Vala sam te smatrao za ozbiljnog forumasa. Sad vec postajes sramota ovog foruma. Ne znam koji je tvoj alibi da kritikujes Mesu iako su izmjene donijele prevagu, ali se brukas. Nema razloga za kritiku ni selektoru ni igracima.dubrovnik je napisao/la:Prvo da napisem da me utakmica kostala par godina zivota. Igracima cestitka na trudu i zalaganju. BiH je makar duplo kvalitetnija od Walesa a to se na terenu i nije vidjelo. Pobijedili smo i bodovi se pisu a to je na kraju najvaznije. Bazdarevica je po meni pomazila sreca veceras i ne ocekivam od njega nista veliko ali hebi ga tu je i neka ga ali bojim se da je limitiran do bola. Ovi sto pisu da je Hadzic odigrao dobru utakmicu su mi skroz nejasni. Mi smo nocas pobijedili sa igracem manje. Cocalic je pokazao ono sto stalno pisem. Dobar igrac. Milan Djuric u Juventus modu veceras. Pjanic, Salihovic, Spahic, Zukanovic solidni. Ostatak los.
Ovo je tim koji je primio dva gola u 8 utakmica, i mi ovako desetkovani im zabijemo dva.
Cestitaj strucnjaku i igracima i ne seri.
Zadnja izmjena: malta071, dana/u 11 okt 2015, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Meni su se ucinili kao nezgodan protivnik,posebno zbog mentaliteta i temperamenta.Istina je da su u napadu cesto bezidejni,ali nije lahko igrati sa protivnikom koji ide glavom na kopacku,vrsi konstatan pritisak,ne libi se praviti faulove.Nismo se nesto naigrali u dvomecu s njima kod Papeta koliko se sjeca - remi i poteska pobjeda.Virtu4l je napisao/la:Gledao sam ih ja 3-4 puta u ovim kvalama, ne bi nam zabili gol u pet utakmica. Džaba im srce kad ne znaju, vidio si to neku noć. Najbolji mogući protivnik po nas vjeruj mi.Rios je napisao/la:Vrlo nezgodan temperament,uz to bi im to bila historijska prilika da se plasiraju na veliko takmicenje,ne bi nam bilo lahko nimalo.Gledao sam ih protiv Srbije,nisu bas naivna ekipa.Igraju brzo,okomito na gol,brzi pasovi,jak presing..Ne znam,ja ih ne bi volio vala
Ove kvale sam ih gledao protiv Srbije tako da nemam neki puni uvid,tu si u prednosti i zato cu ti vjerovati,mada cu ipak ostati pri stavu da bih volio izbjeci
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nista me gubimo time jer bi svakako isli u baraz osim da smo najbolja treceplasirana jer bi tad isli direktno u Francusku.Elegant je napisao/la:Da mi ne budemo najlosija trecoplasirana ?!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ElCartel11
- Kontakt:
Nema toga ovdjeElegant je napisao/la:Da mi ne budemo najlosija trecoplasirana ?!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.