Tačno, mogu nas "napumpat" sa dvije kontre, ali teško, istrošili su se sinoć poprilično.. Nisu oni ovo ni očekivali ja mislim.Chinaglia je napisao/la:protiv Cipra pametno, čuvat' loptu i čekat' šansu, vidjeli smo kako su nas rješili iz kontre u Zenici, a i cioniste su sinoć isto tako rješili, brzo trče kontre i zeznuti su
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
- JackTheStripper
- Kontakt:
Koliko je jos ostalo od kazne Besicu? Hoce li biti dostupan u eventualnom barazu?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
hoćel džeko moć igrat protiv kipra?
U 2. utakmici baraža on bi trebao zaigrati.JackTheStripper je napisao/la:Koliko je jos ostalo od kazne Besicu? Hoce li biti dostupan u eventualnom barazu?
Mesa je uradio super posao i nekako sam smireni sanjim protiv slabi od nas..mislim da je i protiv Belgije solidnu taktiku postavio ali da nam igraci nisu bili ni pola spremni zbog neigranja u klubovima.
Svakako ako Bog da pobjeda protiv Kipra samo na kontru ici...vrijeme je i pomladzivati ovu ekipu i drago mi je sto nije igrao medunjanin i hajrovic..lulic je izasan za krilo i mujdzi treba polako zamjena. Polako i nekako igramo bolje i bez Spahe.
Svakako ako Bog da pobjeda protiv Kipra samo na kontru ici...vrijeme je i pomladzivati ovu ekipu i drago mi je sto nije igrao medunjanin i hajrovic..lulic je izasan za krilo i mujdzi treba polako zamjena. Polako i nekako igramo bolje i bez Spahe.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Samo dzekson da nedobije zuti na kipru, ako bude igrao i da mi ako bog da prodjemo!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Antologijski

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Veslanima je sinoc Zenica postala ono sto je nama Kaunas
http://www.walesonline.co.uk/sport/foot ... t-10236877
http://www.walesonline.co.uk/sport/foot ... t-10236877
[youtube][/youtube]
"zato što je meša i bog", mislim da je konačno riješena dilema meša vs safet
"zato što je meša i bog", mislim da je konačno riješena dilema meša vs safet
Eto ga,sve dodje na svoje,onako kako je trebalo odmah od pocetka s tim da mi slavimo plasman na euro a Vels plasman u baraz.
Ali u kakav glib nas je uvalio onaj nesretnik ovo ce se odlicno zavrsiti.Jaki pokazuju snagu onda kad je najteze a mi smo medju tim jakim,pa cak i kad ne igraju bog zna kako dobro.To je razlika izmedju dobrih i prosjecnih,izmedju nas i Velsa.A i sreca,i sreca hoce takve,iz skoro bezizlanzne situacije okrenu se sve u nasu korist.
Promukao,izmoren,malo i pokisao ali halal bilo sve nasim Zmajevima.
Za mene je ovo zavrseno,mi smo u barazu.Mada,na Kipru ne smijemo ici na remi nego na sigurnu pobjedu da preveniramo eventualna iznenadjenja,mada ja sad ne vjerujem ni u kakva iznenadjenja u utakmici u Belgiji,cak ako Izrael uspije nekako uzeti bod a mi bod,opet smo treci.
Volim te Bosno.
Ali u kakav glib nas je uvalio onaj nesretnik ovo ce se odlicno zavrsiti.Jaki pokazuju snagu onda kad je najteze a mi smo medju tim jakim,pa cak i kad ne igraju bog zna kako dobro.To je razlika izmedju dobrih i prosjecnih,izmedju nas i Velsa.A i sreca,i sreca hoce takve,iz skoro bezizlanzne situacije okrenu se sve u nasu korist.
Promukao,izmoren,malo i pokisao ali halal bilo sve nasim Zmajevima.
Za mene je ovo zavrseno,mi smo u barazu.Mada,na Kipru ne smijemo ici na remi nego na sigurnu pobjedu da preveniramo eventualna iznenadjenja,mada ja sad ne vjerujem ni u kakva iznenadjenja u utakmici u Belgiji,cak ako Izrael uspije nekako uzeti bod a mi bod,opet smo treci.
Volim te Bosno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Antologijski![]()
![]()
Prije svega, trebamo imati na umu da su uslovi za igru bili jako teski, i to se vrlo dobro vidjelo na terenu.
Mislim da sam bio jedan od rijetkih koji je smatrao da DJURIC treba dobiti priliku u ovoj utakmici upravo zbog njegove visine i preskakanja igre (nije bitno jesi li standardan u klubu, vec da li i koliko u odredjenom trenutku mozes doprinijeti igri svoga tima; tako bih radije i Hajrovica umjesto Visce) , za razliku od nekih koji su tu gurali Hodzica ili koga vec...kao sto sam rekao, Hodzic tek svoju sansu moze traziti u narednom ciklusu a i tada ce minute dobijati na kapaljku i to je realno stanje...
BiH vs. Wales; nek smo i mi jednu utakmicu pobijedili a da prilike na utakmici nismo napravili (izuzmemo li onu polupriliku Visce na poc.tekme), 2 suta u okvir i 2 gola.
Kipar vs. BiH; ne bih se slozio s nekima da ce ovo biti teza utakmica od vecerasnje, prije svega slabiji su protivnik od Walesa, a kao drugo najvjerovatnije ce nam odgovarati i remi, plus veci pritisak na domacina, itd...oni su ti koji ipak moraju ganjati rezultat i upravo zbog toga ocekujem nasu pobjedu jer cemo imati vise prostora za igru, nadam se...mada mi sve govori da ce ipak biti strpljivi i cekati svoju sansu jer su ipak svjesni da smo kvalitetniji od njih...bit ce zestoko na tribinama.
-Begovic - siguran
-Mujdza - nije to onaj stari Mujdza, ni priblizno...los veceras.
-Ibisevic - trudio se, vise nije ni mogao sam, par prekrsaja nad njim nije svirano, ipak sam ocekivao vise od njega.
-Visca - Molim Boga da Hajrovic zaigra za Eibar i da uzme mjesto u prvih 11 u reprezentaciji, to oduvijek govorim i pri tome ostajem...ili povratkom Dzeke da ga Vedo izgura iz prvih 11.
-Djuric - on je bio jedini igrac na klupi koji je mogao promijeniti situaciju na terenu i to je i ucinio; donekle Izet; Hodzic nikako.
-Lulic - smotan je brate mili
, ali pretrcao je toliko da mu niko nista ne moze prigovoriti...Pjanic odmah uz njega sto se trke tice...Salihovic takodjer dosta pretrcao i po meni sasvim dobar s obzirom da ga u zadnje vrijeme nije bilo u reprez.
-Zukanovic - izostali njegovi centarsutevi, smatram da je Kolasinac ipak bolja opcija za beka u buducnosti, zbog brzine, okretnosti, zara...Zuka na stopera zbog smirenosti...itd.
U barazu (akoBogda) ce biti jako tesko, nemamo vise one igre, fali tu dosta Miske...nadam se Albaniji jer vjerujem da nece pobjediti Armeniju, ili Sloveniji...Turska ni u kom slucaju, ne zbog njihove kvalitete koliko zbog Imperatora na klupi, to je njihov Ciro Blazevic.
Mislim da sam bio jedan od rijetkih koji je smatrao da DJURIC treba dobiti priliku u ovoj utakmici upravo zbog njegove visine i preskakanja igre (nije bitno jesi li standardan u klubu, vec da li i koliko u odredjenom trenutku mozes doprinijeti igri svoga tima; tako bih radije i Hajrovica umjesto Visce) , za razliku od nekih koji su tu gurali Hodzica ili koga vec...kao sto sam rekao, Hodzic tek svoju sansu moze traziti u narednom ciklusu a i tada ce minute dobijati na kapaljku i to je realno stanje...
BiH vs. Wales; nek smo i mi jednu utakmicu pobijedili a da prilike na utakmici nismo napravili (izuzmemo li onu polupriliku Visce na poc.tekme), 2 suta u okvir i 2 gola.
Kipar vs. BiH; ne bih se slozio s nekima da ce ovo biti teza utakmica od vecerasnje, prije svega slabiji su protivnik od Walesa, a kao drugo najvjerovatnije ce nam odgovarati i remi, plus veci pritisak na domacina, itd...oni su ti koji ipak moraju ganjati rezultat i upravo zbog toga ocekujem nasu pobjedu jer cemo imati vise prostora za igru, nadam se...mada mi sve govori da ce ipak biti strpljivi i cekati svoju sansu jer su ipak svjesni da smo kvalitetniji od njih...bit ce zestoko na tribinama.
-Begovic - siguran
-Mujdza - nije to onaj stari Mujdza, ni priblizno...los veceras.
-Ibisevic - trudio se, vise nije ni mogao sam, par prekrsaja nad njim nije svirano, ipak sam ocekivao vise od njega.
-Visca - Molim Boga da Hajrovic zaigra za Eibar i da uzme mjesto u prvih 11 u reprezentaciji, to oduvijek govorim i pri tome ostajem...ili povratkom Dzeke da ga Vedo izgura iz prvih 11.
-Djuric - on je bio jedini igrac na klupi koji je mogao promijeniti situaciju na terenu i to je i ucinio; donekle Izet; Hodzic nikako.
-Lulic - smotan je brate mili
-Zukanovic - izostali njegovi centarsutevi, smatram da je Kolasinac ipak bolja opcija za beka u buducnosti, zbog brzine, okretnosti, zara...Zuka na stopera zbog smirenosti...itd.
U barazu (akoBogda) ce biti jako tesko, nemamo vise one igre, fali tu dosta Miske...nadam se Albaniji jer vjerujem da nece pobjediti Armeniju, ili Sloveniji...Turska ni u kom slucaju, ne zbog njihove kvalitete koliko zbog Imperatora na klupi, to je njihov Ciro Blazevic.
- Gabon
- Kontakt:
Imali ko da fali Kipru 
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Zgazit cemo ciprane k'o plitak potok,taman da im ugasimo sve snove o barazu,isto kao sto smo ih pustili da pocnu sanjati onom pobjedom u Zenici.
Sto se tice baraza nema sumnje da cemo biti nosioci,jer ce se uzimati u obzir renking objavljen prije ova dva zadnja kola,a i da se gledaju opet nama ide u prilog,logicno..
Znaci najverovatnije nenosioci: Slovenija,Turska,Norveska,Irska- i to ako Albanija pobijedi,ako ne onda, Albanija
Sto se tice baraza nema sumnje da cemo biti nosioci,jer ce se uzimati u obzir renking objavljen prije ova dva zadnja kola,a i da se gledaju opet nama ide u prilog,logicno..
Znaci najverovatnije nenosioci: Slovenija,Turska,Norveska,Irska- i to ako Albanija pobijedi,ako ne onda, Albanija
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Svaka cast za ovo!
https://twitter.com/ohmysana/status/652955020325994496
A, pamtice nas po dobrom, bez obzira na poraz

https://twitter.com/ohmysana/status/652955020325994496
A, pamtice nas po dobrom, bez obzira na poraz

ima ,jedan igrac im je veceras dobio 3 zuti. Vidim odigrao je inace sve utakmice u ovim kvalifikacijama,znaci standardni igrac..Gabon je napisao/la:Imali ko da fali Kipru
Nama se vraca Dzeko,najbolji igrac,i ako odemo u baraz jaci smo za Besica,Kolasinca...bit ce to druga ekipa! protiv Kipra ce biti lakse nego protiv Velsa sigurno!
- Gabon
- Kontakt:
Hvala na info jeli ovaj sto je dao gol... portugalac neki kao ? Abd. Dzeko bude spreman barem za 45, 60 min..bosnas_ je napisao/la:ima ,jedan igrac im je veceras dobio 3 zuti. Vidim odigrao je inace sve utakmice u ovim kvalifikacijama,znaci standardni igrac..Gabon je napisao/la:Imali ko da fali Kipru
Nama se vraca Dzeko,najbolji igrac,i ako odemo u baraz jaci smo za Besica,Kolasinca...bit ce to druga ekipa! protiv Kipra ce biti lakse nego protiv Velsa sigurno!
Bolje nego sto sam prognosticiro (X) **** dobise Po nosu !
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Gabon
- Kontakt:
Gledam malo ovaj Kipar... pa onaj sto nam je zabio dva komada u Zenici, Christofi nema ga na mapi 
Jedan igra u Grckoj tim Levadiakos, ovaj stoper portugalac Dossa Junior igra u Konjusporu.. neki klinac 17g Juventus Primavera... i jedan u Engleskoj
Walsall
Ostalo Kipar... Omonia, APOEL, AEK, Anorthosis, Apollon...
Jedan igra u Grckoj tim Levadiakos, ovaj stoper portugalac Dossa Junior igra u Konjusporu.. neki klinac 17g Juventus Primavera... i jedan u Engleskoj
Ostalo Kipar... Omonia, APOEL, AEK, Anorthosis, Apollon...
Zadnja izmjena: Gabon, dana/u 11 okt 2015, 02:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Gringo stavio kucu na x
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi