BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Gabon
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 02:31

Ponos Torina je napisao/la:Gringo stavio kucu na x
:urnebes:
Izgubio kucu, salji ga u Siriju :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 11 okt 2015, 02:38

Treba Cipranima dat Papeta da ih pripremi za ovu tekmu.Njima treba strucnjak u suskavoj trenerci koji moli da pada kisa jos gleda video kasete.Nece biti lako protiv ovih Ciprana al treba se nadat dobrom rezultatu.Fala ti boze onaj kenjac nije vise selektor I jos imamo sanse da se kvalifikujemo.

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 11 okt 2015, 05:02

dosao skoro sa tekme auu 5h :) jos sam pod utiskom.. moram jednu stvar napomenuti pored ove fenomenalne noci za nas Bosance i Hercegovce(ljubitelje fudbala) a to je - prvo da budem iskren bio sam na par tekmi nase jedine BiH ali nikada na zapadu i moram reci nazalost nikad losija atmosfera ,ne znam da li je to uvijek slucaj sa zapadom ,ali definitivno dr put vise na zapad necu .. jedino sto nisam kisnuo je poz stvar kad je zapad u pitanju :D

p.s. Jako ,jako bitna pobjeda u odnosu na igru koju smo prikazali , + "bonus" izrael izgubio - nevjerovatno sta nam se poklopilo ,zaista trebamo biti sretni na ovu prethodnu noc ,naravno momcima kapa dole sto su se trudili koliko su mogli ali moglo je to i vise i bolje ,no s obzirom na vaznost utakmice ,na vremenske uslove ,pritisak itd.. nemam srca da nasim zmajevima dalje sta "prigovaram". :thumbup:

Idemo ako Bog da po pobjedu u Kipru ,a vrlo lako moguce da ce nam i remi biti dovoljan ,no nije se "zezati" i za podcjenjivati jedan omaleni Kipar (kada je fudbal u pitanju).Tako da idemo im se revansirati za poraz u Zenici i pobjediti ako Bog da ,oni ce se otvoriti kao sto znamo a nama to ide u prilog.

""Baraz dolazimo"" :) :bih: :bih: :bih:
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 okt 2015, 05:42

Satrati kipar abd,pa se nadati nekim levatima u barazu!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 11 okt 2015, 06:22

Ma bravo, heh, sad vec postoji sansa da idemo dalje, nije Wales bezveze ekipa, moglo se vidjet sinoc. Protiv Kipra dati sve od sebe, pa sta bude na kraju :bih:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2015, 08:46

Kipar ce biti jako jako jako jako jako ozbiljan protivnik.
NIKAKO NE TREBA NAPRAVITI JOS JEDNOM ISTU GRESKU I POTCIJENITI KIPAR !!!!!
Treba se pripremati isto kao protiv Walesa i isto respektovati protivnika.
Sto se tice prvih 11. Isti tim kao protiv Walesa ( ako budu svi igraci dovoljno fizicki spremni, posebno Lulic ) uz jednu promjenu. Cocalic od pocetka na zadnjem veznom.
:thumbup: :thumbup: :bih: :bih:

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2015, 08:52

Kakva noc u Zenici :bow:

Mile babo. :ljepota:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 11 okt 2015, 08:53

Mujdzina lošija partija je rezultat pritiska čuvanja Bejlija,valja izdržat taj tempo. Ovako los ne moze bit protiv Cipra,nema šanse. Čak mislim da ce biti prevaga iz drugog plana.
Imam osjećaj da bi Cocalić razvalio na zadnjem veznom,odličan osjećaj za prostor i vrhunsko postavljanje. Nekako me podsjeća na Rahimica.
Uglavnom protiv Cipra bit će slična utakmica,nećemo ih razvalit,al ćemo pobjediti otprilike kao.sinoć.
I sto najviše ohrabruje,pobjeđujemo bez igre, krkni,hrkni,nabij...

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 11 okt 2015, 08:56

Ajax je napisao/la:Kipar ce biti jako jako jako jako jako ozbiljan protivnik.
NIKAKO NE TREBA NAPRAVITI JOS JEDNOM ISTU GRESKU I POTCIJENITI KIPAR !!!!!
Treba se pripremati isto kao protiv Walesa i isto respektovati protivnika.
Sto se tice prvih 11. Isti tim kao protiv Walesa ( ako budu svi igraci dovoljno fizicki spremni, posebno Lulic ) uz jednu promjenu. Cocalic od pocetka na zadnjem veznom.
:thumbup: :thumbup: :bih: :bih:
Mesa zagonetan "želio bi da nas Cipar napadne" :njanjanja: :rol:

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 11 okt 2015, 08:57

Kada se brisu kartoni je li prije baraza?

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 11 okt 2015, 09:02

Usudio bih se reci da Kiprani u ovom momentu imaju brze kontre cak i od Velsa. Trebat ce nam svjeze krvi u odbrani te jedan refresh na dm.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 okt 2015, 09:11

Ok je imati dozu opreza i maksimalno ozbiljno igrati, ali vala ako trebamo strahovati od reprezentacije kakva je kipar...onda ne znam stvarno. Samo maksimalno ozbiljno i borbeno uci u mec i to je to
=\_1921_/=

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 11 okt 2015, 09:14

Treba reci da smo igrali ko qrac da 'prostis. Uzeli tri vazna poena ( mozda i najvaznija ) i cao. Ali sad bez "mi smo sila ofo ono", ako nam Kipar uzme 6 poena kroz kvalifikacije, onda stvarno ne sluzujemo baraz a kamoli Euro, jer nema sanse, apsolutno nikakve da ce Izrael pobjediti Belgiju. Poslije toga, bilo bi fino izbjeci Tursku, doduse i oni su tu negdje sa Velsom, mozda cak i manji protivnik. toliko
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2015, 09:16

dubrovnik je napisao/la:Prvo da napisem da me utakmica kostala par godina zivota. Igracima cestitka na trudu i zalaganju. BiH je makar duplo kvalitetnija od Walesa a to se na terenu i nije vidjelo. Pobijedili smo i bodovi se pisu a to je na kraju najvaznije. Bazdarevica je po meni pomazila sreca veceras i ne ocekivam od njega nista veliko ali hebi ga tu je i neka ga ali bojim se da je limitiran do bola. Ovi sto pisu da je Hadzic odigrao dobru utakmicu su mi skroz nejasni. Mi smo nocas pobijedili sa igracem manje. Cocalic je pokazao ono sto stalno pisem. Dobar igrac. Milan Djuric u Juventus modu veceras. Pjanic, Salihovic, Spahic, Zukanovic solidni. Ostatak los.
+ Begovic i Pjanic jako dobri. Neka ga je pomazila sreca zasluzio je to on a posebno ova reprezentacija ( i navijaci ) koja dugo vremena nije bila miljenik srece. Evo dobio je jos jednu pravu sansu. Nadamo se dobrom nizu utakmica. Prvo protiv Kipra gdje nas ocekuje jako teska utakmica pa poslje ako se bude igrao baraz. Gdje ce biti jako tesko prvu utakmicu bez zadnjeg veznog osim ako protiv Kipra ne izmislimo nesto na toj poziciji.

Oni koji prizivaju Tursku isto svasta pisu. Ljudi bi bili prejak protivnika. I odlicno igraju ove utakmice na ispadanje. Nikako nebi bilo dobro da njih izvucemo. Puno neugodniji protivnika od Walesa. Daleko najbolji protivnik bi bili Albanci koji bi pali jos vise zbog neiskustva a i individualno su prosjecna reprezentacija. Ostali timovi imaju glavu i rep ko sto se kaze. Fizicki ( Turska i tehnicki ) su jako na visokom nivou. Imaju ozbiljne trenere i vrhunski skauting i bili bi jako teski protivnici. Samo otom potom. Treba prvo izboriti dobar rezultat protiv Kipra. Najtezi su unaprijed upisani bodovi.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 11 okt 2015, 09:21

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Prvo da napisem da me utakmica kostala par godina zivota. Igracima cestitka na trudu i zalaganju. BiH je makar duplo kvalitetnija od Walesa a to se na terenu i nije vidjelo. Pobijedili smo i bodovi se pisu a to je na kraju najvaznije. Bazdarevica je po meni pomazila sreca veceras i ne ocekivam od njega nista veliko ali hebi ga tu je i neka ga ali bojim se da je limitiran do bola. Ovi sto pisu da je Hadzic odigrao dobru utakmicu su mi skroz nejasni. Mi smo nocas pobijedili sa igracem manje. Cocalic je pokazao ono sto stalno pisem. Dobar igrac. Milan Djuric u Juventus modu veceras. Pjanic, Salihovic, Spahic, Zukanovic solidni. Ostatak los.
+ Begovic i Pjanic jako dobri. Neka ga je pomazila sreca zasluzio je to on a posbno ova reprezentacija ( i navijaci ) koja dugo vremena nije bila miljenik srece. Evo dobio je jos jednu pravu sansu. Nadamo se dobrom nizu utakmica. Prvo protiv Kipra gdje nas ocekuje jako teska utakmica pa poslje ako se bude igrao baraz. Gdje ce biti jako tesko prvu utakmicu bez zadnjeg veznog osim ako protiv Kipra ne izmislimo nestona toj poziciji.

Oni koji prizivaju Tursku isto svasta pisu. Ljudi bi bili prejak protivnika. I odlicno igraju ove utakmice na ispadanje. Nikako nebi bilo dobro da njih izvucemo. Puno neugodniji protivnika od Walesa. Daleko najbolji protivnik bi bili Albanci koji bi pali jos vise zbog neiskustva a i individualno su prosjecna reprezentacija. Ostali timovi imaji glavu i rep. Fizicki ( Turska i tehnicki ) su jako na visokom nivou. Imaju ozbiljne trenere i skauting i bili bi jako teski protivnici. Samo otom potom. Treba prvo izboriti dobar rezultat protiv Kipra. Najtezi su unaprijed upisani bodovi.
Mislim da niko ne priziva Turksu, vjerujem da vecina ljudi zeli prvo Albaniju, pa Sloveniju, zatim Norvesku pa Tursku zadnju, ali da se moze igrati sa Turskom, MOZE.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2015, 09:28

Ma moze se igrati sa njima jaro. Samo bili bi pakleni protivnik. I u najboljem slucaju bi bile sanse 50%-50%. I to ako bi bili mi kompletni. Znaci da igra Besic i da je Dzeko u formi. Bez Besica bi nas pojeli ljudi u sredini terena. Jer su tehnicki puno kvalitetniji od Walesa koji igra na te kontre i duge lopte. A Turci kao mi od noge do noge kratki pasovi kroz sredinu. Ovo bi bilo nesto sasvim drugo. Turan je puno bolji od Ramseya. Calhanoglu bi nam stvarao ogromne probleme. I puno vise bi nam falio Besic nego sada protiv Walesa. NIKAKO protiv Turske. A da se moze igrati moze. Samo nebi valjalo.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 okt 2015, 09:47

bit ce vrlo zaj3bano u utorak, lakse sa planiranjem baraza

kao kad odemo na SP, pa se analiziraju cetvrtfinala i polufinala, pa se dodatno sjebete kad ispadnemo u grupi

samo da osiguramo Baraz, pa cemo razmisljat o moguvcim protivnicima tamo
Don't believe the hype.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2015, 09:47

akisarajevo92 je napisao/la:bit ce vrlo zaj3bano u utorak, lakse sa planiranjem baraza

kao kad odemo na SP, pa se analiziraju cetvrtfinala i polufinala, pa se dodatno sjebete kad ispadnemo u grupi

samo da osiguramo Baraz, pa cemo razmisljat o moguvcim protivnicima tamo
:thumbup: :thumbup:

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 okt 2015, 10:23

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooo Ibišević 2-0 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
halalite raja, pratio preko internet explorera :mrgreen:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 okt 2015, 10:30

Goalgetter je napisao/la:Kakva noc u Zenici :bow:

Mile babo. :ljepota:
Haj ti u Kipar s mnom :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.