Ponos Torina je napisao/la:Gringo stavio kucu na x

Izgubio kucu, salji ga u Siriju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ponos Torina je napisao/la:Gringo stavio kucu na x
Mesa zagonetan "želio bi da nas Cipar napadne"Ajax je napisao/la:Kipar ce biti jako jako jako jako jako ozbiljan protivnik.
NIKAKO NE TREBA NAPRAVITI JOS JEDNOM ISTU GRESKU I POTCIJENITI KIPAR !!!!!
Treba se pripremati isto kao protiv Walesa i isto respektovati protivnika.
Sto se tice prvih 11. Isti tim kao protiv Walesa ( ako budu svi igraci dovoljno fizicki spremni, posebno Lulic ) uz jednu promjenu. Cocalic od pocetka na zadnjem veznom.
![]()
![]()
![]()
+ Begovic i Pjanic jako dobri. Neka ga je pomazila sreca zasluzio je to on a posebno ova reprezentacija ( i navijaci ) koja dugo vremena nije bila miljenik srece. Evo dobio je jos jednu pravu sansu. Nadamo se dobrom nizu utakmica. Prvo protiv Kipra gdje nas ocekuje jako teska utakmica pa poslje ako se bude igrao baraz. Gdje ce biti jako tesko prvu utakmicu bez zadnjeg veznog osim ako protiv Kipra ne izmislimo nesto na toj poziciji.dubrovnik je napisao/la:Prvo da napisem da me utakmica kostala par godina zivota. Igracima cestitka na trudu i zalaganju. BiH je makar duplo kvalitetnija od Walesa a to se na terenu i nije vidjelo. Pobijedili smo i bodovi se pisu a to je na kraju najvaznije. Bazdarevica je po meni pomazila sreca veceras i ne ocekivam od njega nista veliko ali hebi ga tu je i neka ga ali bojim se da je limitiran do bola. Ovi sto pisu da je Hadzic odigrao dobru utakmicu su mi skroz nejasni. Mi smo nocas pobijedili sa igracem manje. Cocalic je pokazao ono sto stalno pisem. Dobar igrac. Milan Djuric u Juventus modu veceras. Pjanic, Salihovic, Spahic, Zukanovic solidni. Ostatak los.
Mislim da niko ne priziva Turksu, vjerujem da vecina ljudi zeli prvo Albaniju, pa Sloveniju, zatim Norvesku pa Tursku zadnju, ali da se moze igrati sa Turskom, MOZE.Ajax je napisao/la:+ Begovic i Pjanic jako dobri. Neka ga je pomazila sreca zasluzio je to on a posbno ova reprezentacija ( i navijaci ) koja dugo vremena nije bila miljenik srece. Evo dobio je jos jednu pravu sansu. Nadamo se dobrom nizu utakmica. Prvo protiv Kipra gdje nas ocekuje jako teska utakmica pa poslje ako se bude igrao baraz. Gdje ce biti jako tesko prvu utakmicu bez zadnjeg veznog osim ako protiv Kipra ne izmislimo nestona toj poziciji.dubrovnik je napisao/la:Prvo da napisem da me utakmica kostala par godina zivota. Igracima cestitka na trudu i zalaganju. BiH je makar duplo kvalitetnija od Walesa a to se na terenu i nije vidjelo. Pobijedili smo i bodovi se pisu a to je na kraju najvaznije. Bazdarevica je po meni pomazila sreca veceras i ne ocekivam od njega nista veliko ali hebi ga tu je i neka ga ali bojim se da je limitiran do bola. Ovi sto pisu da je Hadzic odigrao dobru utakmicu su mi skroz nejasni. Mi smo nocas pobijedili sa igracem manje. Cocalic je pokazao ono sto stalno pisem. Dobar igrac. Milan Djuric u Juventus modu veceras. Pjanic, Salihovic, Spahic, Zukanovic solidni. Ostatak los.
Oni koji prizivaju Tursku isto svasta pisu. Ljudi bi bili prejak protivnika. I odlicno igraju ove utakmice na ispadanje. Nikako nebi bilo dobro da njih izvucemo. Puno neugodniji protivnika od Walesa. Daleko najbolji protivnik bi bili Albanci koji bi pali jos vise zbog neiskustva a i individualno su prosjecna reprezentacija. Ostali timovi imaji glavu i rep. Fizicki ( Turska i tehnicki ) su jako na visokom nivou. Imaju ozbiljne trenere i skauting i bili bi jako teski protivnici. Samo otom potom. Treba prvo izboriti dobar rezultat protiv Kipra. Najtezi su unaprijed upisani bodovi.
akisarajevo92 je napisao/la:bit ce vrlo zaj3bano u utorak, lakse sa planiranjem baraza
kao kad odemo na SP, pa se analiziraju cetvrtfinala i polufinala, pa se dodatno sjebete kad ispadnemo u grupi
samo da osiguramo Baraz, pa cemo razmisljat o moguvcim protivnicima tamo
Haj ti u Kipar s mnomGoalgetter je napisao/la:Kakva noc u Zenici
Mile babo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.