PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

juskowiak
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la juskowiak » 11 okt 2015, 10:38

shzna je napisao/la:Kod vas vazda nene, unuci, penzioneri. Uvijek se oni nađu na crti, samo pravih fukara nigdje. Mojne tisra.
Pa to i jest prva ekipa :cool:

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 11 okt 2015, 10:40

Probisvjet je napisao/la:
shzna je napisao/la:Kod vas vazda nene, unuci, penzioneri. Uvijek se oni nađu na crti, samo pravih fukara nigdje. Mojne tisra.
Za vas su Pite miljama iznad. Vi ste onako, navijaci kluba sa perferije, tako se i ponasate. Niste vi nikakvi huligani, vi ste lihnje. :oops:
Jao ovog ofirnog uvlačenja u pakaš :urnebes: :urnebes:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 okt 2015, 10:41

Ma hajde nek su okupirali sve teme, nije to belaj, belaj je što se svaka prilika koristi da se ocrni najveći bh. klub, a i njegovi navijači. Npr. interesuje me kako je na ovom forumu prošlo nezapaženo oduzimanje transa navijačkoj skupini naše reprezentacije, a uzimanje zastave nekih tamo kežualaca iz Walesa je predstavljeno kao ogroman prekršaj.

A Manijaci vazda prvi kad god treba pomoći Bosni, i on piše da je sljedeće oduzimanje hrane iz dječijeg doma. Mislim, ono jadno da ne može jadnije. Klub im prvi na tabeli, malo im fali da budu jesenji prvaci a njima glavna tema Željo i Manijaci. Još pure treba pa da se nazovete našim rivalima, kako na terenu tako i na tribini.

@Probisvjet Da, da. Horde su miljama iznad nas, a prati ovo, mi i u ovakvim **** izdominiramo te iste jake Horde u posljednja dva derbija.

Tu se sva moja priča završava.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 11 okt 2015, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 okt 2015, 10:41

juskowiak je napisao/la:
Pa to i jest prva ekipa :cool:
Uskoro upoznajete nove stadione, livade...uskoro ulazite na ove sluzbene ulaze. :arrow:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 11 okt 2015, 10:43

Ono gore jeste smijesno. Pokusaj kurcenja valjda
Problem manijaka nije od prosle godine, duze on traje. Docice sve na svoje kad tad, pa ce biti opet druga prica.
Kad mačke nema miševi kolo vode, vazda bilo. Zato uzivajte
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 11 okt 2015, 10:46, ukupno mijenjano 2 puta.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 okt 2015, 10:45

shzna je napisao/la:Ma hajde nek su okupirali sve teme, nije to belaj, belaj je što se svaka prilika koristi da se ocrni najveći bh. klub, a i njegovi navijači. Npr. interesuje me kako je na ovom forumu prošlo nezapaženo oduzimanje transa navijačkoj skupini naše reprezentacije, a uzimanje zastave nekih tamo kežualaca iz Walesa je predstavljeno kao ogroman prekršaj.

A Manijaci vazda prvi kad god treba pomoći Bosni, i on piše da je sljedeće oduzimanje hrane iz dječijeg doma. Mislim, ono jadno da ne može jadnije. Klub im prvi na tabeli, malo im fali da budu jesenji prvaci a njima glavna tema Željo i Manijaci. Još pure treba pa da se nazovete našim rivalima, kako na terenu tako i na tribini.

@Probisvjet Da, da. Horde su miljama iznad nas, a prati ovo, mi i u ovakvim **** izdominiramo te iste jake Horde u posljednja dva derbija.

Ovo im je sad najveci uspjeh u historiji pa se jadnici uzdigli. Ja mislim da se i pitari smiju tolikom uvlacenju, bas su jadni meni ih zao.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 okt 2015, 10:45

shzna je napisao/la:Ma hajde nek su okupirali sve teme, nije to belaj, belaj je što se svaka prilika koristi da se ocrni najveći bh. klub, a i njegovi navijači. Npr. interesuje me kako je na ovom forumu prošlo nezapaženo oduzimanje transa navijačkoj skupini naše reprezentacije, a uzimanje zastave nekih tamo kežualaca iz Walesa je predstavljeno kao ogroman prekršaj.

:stop: Lazes! Nisam rekao hrane, nego uzine. Za vas je otimanje hrane tezak zadatak. Lakse vam je pokrasti kifle namazane mijesanom marmeladom i poljskim margarinom.
Nego vratiste li zastavu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 11 okt 2015, 10:47

:facepalm:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 11:14

Druze ima ljudi sto citaju ovaj forum,ziv ti meni bio 100 godina ali ne brukaj se jer to ne mozes ni porediti nit si ikada mogao i to ne kazem ja samo,mi smo ubjedljivo najbolji navijaci iz BiH po svakom parametru i niko nam nije ni ravan,bili ste vi blizu kada ste imali dobar period a ostalo je go qrac,pogledaj malo scenu i sve ce ti se samo reci.Slazes se sa mnom vjerovatno da ne mozete biti najbolji u drzavi kada ste rangirani daleko ispod nas na sceni u svijetu..pozz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2015, 11:20

JESTE LI VELSANIMA VRATILI ZASTAVU,sad ce podne...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 11 okt 2015, 11:27

Kako su im uzeli zastavu, mozda ih je stid doci im na oci i vratiti :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2015, 11:39

staragarda je napisao/la:JESTE LI VELSANIMA VRATILI ZASTAVU,sad ce podne...
da preformulisem pitanje...jeste li ultra-giga-mega kezualcima iz velsa vratili trans....krenut ce djeca nazad za vels :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 11 okt 2015, 11:47

Nadam se da su tuzlaci uputili čestitku četaljima na pobjedi, vidi se paze u zadnje vrijeme. :D
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 11 okt 2015, 12:14

godrina je napisao/la:joj ovih tuzlaka braco mila
imate li vi druga posla osim mrzit Zelju i sve sto ima veze sa Zeljom, toliko se uvlacite u su.pak pitarima da Zelju mrzite vise od njih
imate svoj klub brinite o njemu, nagovarajte svoje gradjane da prate to vase, uzivaj bolan opusti se
glavni ovdje na forumu, svaku temu okupirali ono sad su oni in
Nemoj im zamjeriti,ljudi vas jednostavno nemogu ni naslikane.Ruku na srce,vaš klub a i vi "The Maniacs" ste sinonim provokatorskih kompleksaša.
Al da ste i od govana,naši ste opet ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 okt 2015, 12:25

ma nisu dobri, cjelo vrijeme samo im tema Zeljo i Manijaci, a kako i nece kad su osudjeni da navijaju za kub bez trofeja, klub bez icega vrijednog pomena ustvari igrali su intertoto kup i osvojii su cvajtu :D
a i ovaj mortem se provaljuje zivotom, tu ste vi isti ne kazu dzaba nadje krpa zakrpu, ubjedjivo najjaci u drzavi :urnebes:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 okt 2015, 12:47

moze se o svemu raspravljat ali manijaci su se vise puta dokazali ko nevidjeni idioti
zeljeznicar1 je napisao/la:Nadam se da su tuzlaci uputili čestitku četaljima na pobjedi, vidi se paze u zadnje vrijeme. :D
Jesmo, jel vam tribina sjebana, domivina im pusnula od Srbije
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 okt 2015, 12:52

Probisvjet je napisao/la:Slijedeca im je kradja uzine iz djecijeg doma Bjelave. Manijaci, bas pravi naziv. Sramota za cijelu BH, a i HB.
:urnebes: :urnebes:

I jos kaze: kod vas stalno nene, unuci, a nikad Fukara na crti. Cujel taj momak sebe, moramo u svakom naselju po 2-3 Fukare postaviti da brane grad od ovih sto salijecu u po nicega.

Vidices kad ukradu nam onu tablu na ulazu u Tuzlu. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 okt 2015, 12:56

Beduin je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Slijedeca im je kradja uzine iz djecijeg doma Bjelave. Manijaci, bas pravi naziv. Sramota za cijelu BH, a i HB.
:urnebes: :urnebes:

I jos kaze: kod vas stalno nene, unuci, a nikad Fukara na crti. Cujel taj momak sebe, moramo u svakom naselju po 2-3 Fukare postaviti da brane grad od ovih sto salijecu u po nicega.

Vidices kad ukradu nam onu tablu na ulazu u Tuzlu. :urnebes:
:urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 11 okt 2015, 12:59

Jedni kradu zastave ljudima koji su svoj dolazak u BiH iskoristili kako bi iskazali i svoju humanost, drugi na temi Sarajeva moli Boga ''da Delaca vozaju u kolicima pola godine"... Nisu svjesni koliko su jadni i bolesni.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

juskowiak
Kontakt:

Post Postao/la juskowiak » 11 okt 2015, 13:14

Svaka navijačka grupa ima svoju prvu ekipu pa tako i fukare
slika :urnebes: :rol:
EDIT
Očekujem jedno sedamnaest notifikacija :urnebes: :urnebes: :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.