Cartman na aparatima

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zar ne bi mi i Švedi bili nosioci? Neko je postao potencijalne nosioce i nenosioce par stranica prije. U svakom slučaju što dalje od Turaka ako je to ikako moguće s ostalim se možemo fino nositi.Elegant je napisao/la:Ako Bog da da izborimo baraz, a onda strjepit koga cemo dobit, da je kako izbjeci Svede i Turke.
50 % vs 50 % helem je ovo sasvim druga tipa od one u Zenici, sada treba da vidimo imali ko da im fali od igracarope11 je napisao/la:A vidi stvarno, u pravu si, ovo sam skroz smetnuo sa uma.Kvota je napisao/la:u slucaju poraza buraz kipar ide u barazrope11 je napisao/la:Nema teorije da prokockamo bodove protiv Kipra, pogotovo jer ni oni nece igrati svoj klasicni bunker nego ce morati krenuti naprijed.
Dobra stvar sto nam odgovara bod jer ni Izrael nece izboriti vise od jednog boda protiv belgijanaca (ako i toliko jer belgijancima treba pobjeda), a vrlo moguce da nam i potencijalni poraz protiv Kipra ne poremeti planove za baraz, al' o tom po tom.
Kako god, baraz je 99% nas.![]()
Ma kako god okrenes, sanse da nas dobiju su male.
Nisu sigurni kao nosioci. Ispred njih su Nizozemska, Ukrajina, Rusija, Hrvatska i mi. Kako bi oni bili nosioci moraju dvije od ovih reprezentacija da obezbjede direktan plasman (Ukrajina, Rusija ili Hrvatska) ili uopste ne obezbjedi baraz (Nizozemska). Tako da su nekih 90% nosioci, naspram nasih 99% jer nama se samo jedno mora poklopitiJonSnow je napisao/la:Zar ne bi mi i Švedi bili nosioci? Neko je postao potencijalne nosioce i nenosioce par stranica prije. U svakom slučaju što dalje od Turaka ako je to ikako moguće s ostalim se možemo fino nositi.Elegant je napisao/la:Ako Bog da da izborimo baraz, a onda strjepit koga cemo dobit, da je kako izbjeci Svede i Turke.
Jel' se to zahebajes. Pa covjek ti gore jedan red iznad napisao.SafetSajo je napisao/la:U slucaju baraza mogucni protivnici
Albanija, madjarska, bugarska .... I ko još ? :S
Farske Ostrve, Luksemburg..SafetSajo je napisao/la:U slucaju baraza mogucni protivnici
Albanija, madjarska, bugarska .... I ko još ? :S
Možda imaju jak mentalitet, ali kada budu igrali protiv tata i ćaća na terenu neće im biti svejednoBigDaddy je napisao/la:Vidim da svi prizeljkuju sloveniju...pa ti slovenci su ako se ne varam 3 put igrali baraz i svaki put prosli. Zadnji put izbacili rusiju. Oni nemaju igracku kvalitetu al imaju jak mentalitet za ovakve utakmice
Toga se bojim, iskrenoNYKnicks Fan je napisao/la:Kakve smo srece, ove godine ce odjednom ukinuti nosioce![]()
![]()
![]()
![]()