Srećom nećeNYKnicks Fan je napisao/la:Kakve smo srece, ove godine ce odjednom ukinuti nosioce![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Srećom nećeNYKnicks Fan je napisao/la:Kakve smo srece, ove godine ce odjednom ukinuti nosioce![]()
![]()
![]()
![]()
pa normalno da prizeljkujemo slovenijuBigDaddy je napisao/la:Vidim da svi prizeljkuju sloveniju...pa ti slovenci su ako se ne varam 3 put igrali baraz i svaki put prosli. Zadnji put izbacili rusiju. Oni nemaju igracku kvalitetu al imaju jak mentalitet za ovakve utakmice
Pa nije UEFA neka balkanska šabanska organizacija. Pravila se valjda znaju ne prije početka kvalifikacija, već prije samog žrijeba grupa.bordo_Sarajevo je napisao/la:Toga se bojim, iskrenoNYKnicks Fan je napisao/la:Kakve smo srece, ove godine ce odjednom ukinuti nosioce![]()
![]()
![]()
![]()
Gdje su ta pravila zapisana ako se moze znati ? Znam kad smo bili u barazu protiv Portugala (prvi ili drugi putDonnie Darko je napisao/la:Pa nije UEFA neka balkanska šabanska organizacija. Pravila se valjda znaju ne prije početka kvalifikacija, već prije samog žrijeba grupa.bordo_Sarajevo je napisao/la:Toga se bojim, iskrenoNYKnicks Fan je napisao/la:Kakve smo srece, ove godine ce odjednom ukinuti nosioce![]()
![]()
![]()
![]()
Covjek vam je sve fino objasnio.Imam osjecaj da ce ovo sve proci treba odigrati na kladioniciAnelZ je napisao/la:Evo jos jedna info:
U slucaju da Turci pobjede Island na domacem terenu, Kazakstan ne pobjedi Latviju u gostima, Irska izgubi od Poljske u gostima, Norveska ne pobjedi Italiju u gostima, Hrvatska uzme Maltu u gostima te Albanije ne dodje do pobjede protiv Armenije u gostima (sto je sve u domenu realnosti i mojih ocekivanja) Turska bi bila nosioc u barazu. Tada bi nosioci i nenosioci za baraz izgledali ovako:
Ukrajina (ne smiju pobjediti Spaniju, onda bi Mađarska umjesto njih bila nosioc jer ce jedna od njih biti najbolja treceplasirana reprezentacija)
BiH (sa remijem protiv Kipra smo mi vec sigurno ispred Švedske, cak i sa porazom ali onda ne bi bili u barazu)
Švedska (idem od pretpostavke da ce i Rusija pobjediti CG kao sto ce Svedska pobjediti Moldaviju)
Turska
---------
Irska
Norveska
Slovenija (ocekujem laganu pobjedu protiv San Marina)
Albanija
Kada bi ovako to bilo, ja bi se usudio reci da smo favoriti protiv bilo koje ekipe koja nije nosioc.
P.S. Nama bi odgovaralo da Ukrajina kiksa u barazu (to znaci odmah da ne smiju pobjediti Spaniju u zadnjem kolu) jer bi time mi u slucaju prolaska baraza bili u drugom jakosnom sesiru za izvlacenje grupa za EURO 2016 iako nije suvise velika razlika izmedju drugog i treceg jakosnog sesira.
nezgodni slovenciPerryFred je napisao/la:1996 Slovenija : BiH 1:2BigDaddy je napisao/la:Vidim da svi prizeljkuju sloveniju...pa ti slovenci su ako se ne varam 3 put igrali baraz i svaki put prosli. Zadnji put izbacili rusiju. Oni nemaju igracku kvalitetu al imaju jak mentalitet za ovakve utakmice
1997 BiH : Slovenija 1:0
2008 Slovenija : BiH 3:4
2013 Slovenija : BiH 0:3
Ovaj fazon je prestao biti smiješan na Eurobasketu 2013., nažalost.staragarda je napisao/la:nezgodni slovenciPerryFred je napisao/la:1996 Slovenija : BiH 1:2BigDaddy je napisao/la:Vidim da svi prizeljkuju sloveniju...pa ti slovenci su ako se ne varam 3 put igrali baraz i svaki put prosli. Zadnji put izbacili rusiju. Oni nemaju igracku kvalitetu al imaju jak mentalitet za ovakve utakmice
1997 BiH : Slovenija 1:0
2008 Slovenija : BiH 3:4
2013 Slovenija : BiH 0:3![]()
..plus kad bi njih dobili igrali bi dvije domace tekme
![]()
...bilo bi gore 300 000 nasih...ono,poslije tekme i poraza slovenije kruzenje sa kolima po ljubljani i mariboru
![]()
Ma dobro, sigurno bi bila invazija naših kad bi došlo do te utakmice.Donnie Darko je napisao/la:Ovaj fazon je prestao biti smiješan na Eurobasketu 2013., nažalost.
Mafijaesprit24 je napisao/la:Uefa-Mafia ce nastimati da igramo protiv Turske jer puno je da se dvije drzave sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom nadju na Euru![]()
![]()
![]()
Zato će im Pitari dronovima letiti iznad Ajfelovog kurcaesprit24 je napisao/la:Uefa-Mafia ce nastimati da igramo protiv Turske jer puno je da se dvije drzave sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom nadju na Euru![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.