Steta..Elegant je napisao/la:Cocalic se sinoc povrjedio i propusta Kipar.
Papke bi za ove dvije utakmice pozvao 18 igraca medju njima 3 golmana
Mesha
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Steta..Elegant je napisao/la:Cocalic se sinoc povrjedio i propusta Kipar.
Slabiji od Slovenije , Albanije , Švedska , Irska , Norveška ..FliX je napisao/la:Nesto gledam ove potencijalne barezlije i uocajem da smo najlosije barazlije...
P.S Sva sreca pa najbolji treci ide direkt, da je kojim slucajem najlosiji treci OUT, mi bi to bili zasigurno
Spaha je dobar, nema nikakve povrede. Izasao je zbog kartona, jer je sudija upozorio i njega i selektora da svaki sledeći start bi mogao dobiti zuti.ronaldo99 je napisao/la:Ljudi sta je sa spahicem, nit ga ima negdje da je dao izjavu nit ga vidim ovdje na aerodromu, da se nije sta desilo na pluvremenu?
DooVe je napisao/la:
Bilo kuda Salem svuda![]()
Gleda kakav je prilog reprezentativcima u hotelu, da pomogne ako zatrebaDooVe je napisao/la:
Crko dabogda.DooVe je napisao/la:
Slazem se. O individualnoj kvaliteti ne treba ni raspravljati, a sada imamo i boljeg trenera nego oni, za razliku od prve utakmice. Rutinska pobjedaFaraonTM je napisao/la:Ja baš mislim da će protiv Kipra biti lakša utakmica, nama će 99% odgovarati i bod al' da ne gledamo u tom pravcu. Kipar mora ići na tri boda i zato će morati krenuti ofanzivnije prema našem golu a realno nisu takva ekipa da nam mogu praviti presing čitavu utakmicu kad mi imamo loptu (kao što nam je radila Belgija) tako da će sigurno biti prostora i za naše kontre. Ako odigramo borbeno i sa puno trke kao sinoć siguran sam da dole neće biti problema. Kao što sam i rekao vjerovatno će nam odgovarati i bod mada mislim da utakmica neće završiti neriješeno. Apsolutno sam uvjeren u našu pobjedu.
Meni ce cini da mu je kroz noge prosla. Ali ajde dobro. Nije ni vazno glavno da je usla.samoposmatram je napisao/la:Jasno se vidi da je sageo glavu.dubrovnik je napisao/la:Nije je pustio vec je probao opucati pa nasrecu promasio loptu. Tako se meni ucinilo nakon 3-4 gledanja. Cak joj je malo promijenio smijer i intezitet.samoposmatram je napisao/la:Jeli iko primjetio da je Ibisevic pustio loptu kod prvog gola?
Magicni trio sinoc Pjanic, Ibisevic I Djuric.
Bravo ! sve stručnjaci (ubrajajući i mene) , a 99% hlupa praznu slamu ... što bi rekli oni navijači sa transom "Malo nas je al' smo go.vna"Ajzea je napisao/la:Hvala ti Mehmede Baždareviću što si nama, forumskim stručnjacima i selektorima, začepio usta za sva vremena i dokazao nam koliko je selektorski posao težak i zahtjeva znanje. Prvi sam ja sumnjao u Milana Đurića i njegovu sposobnost da meč okrene u našu korist, ali mi se momak posrao po glavi i hvala mu za to, i neka je.. Ovom utakmicom si nam svima dao do znanja koliko mi pojma nemamo o taktici, koliko pojma nemamo o eventualnim izmjenama koje su u stanju preokrenuti cijeli tok meča i na kraju krajeva koliki smo laici. Ja sam prvi psovao i tebi i Milanu kada sam vidio koja se izmjena sprema, smatrao sam da šansu treba dobiti Hodžić koji bi se vraćao nazad po loptu i bio u stanju zabiti gol ni iz čega. Međutim, ti si shvatio da nama treba visoki napadač koji će dobiti apsolutno svaki zračni duel i koji je u stanju loptu pospremiti u gol kada jedan od naših bekova uputi iole normalan centaršut. To se desilo iz prekida i apsolutno ni iz čega, momak kao da je bio u Juventus modu što neke reče i ja mu se zahvaljujem na tome.. Ovo je Mešina pobjeda jer sam posve siguran da im je rekao da ne srljaju, da ne idu na ofanzivu non stop što bi nam se vrlo vjerovatno obilo od glavu s obzirom da smo i mi sami upoznati koliko brze igrače Vels ima, koliko je Bale brz i koliko ćemo ga samo popušiti ako krenemo svi u napad. Bravo Mehmede Baždareviću !
Treba nam jedan Nainggolandefour je napisao/la:Taktika sa Sejom u sredini uopste nije bila losa zamisao, ali mislim da bi nam vezni red bio daleko bolji da je Pjanic pored sebe imao igraca koji moze neutralisati protivnicke napade a pored toga povuci loptu i pomoci ponekad prema naprijed. Anel Hadzic to nije! Vidjelo se sinoc gdje je bio jedan od losijih, mozda defanzivno moze dobiti neku prolaznu ocjenu ali prema naprijed u izgradnji napada 0. Stotinu puta se dokazalo da se Pjanic gubi kada je sam u sredini, sada je imao Seju ponekad pa je to izgledalo malo bolje nego inace, ali misljenja sam da je Grahovac zaigrao umjesto Hadzica da bi nam vezni red bio dosta bolji i sa vise korisnih lopti prema krilu i napadacima. Gledao sam Grahovca nekoliko zadnjih utakmica i mislim da je puno kvalitetniji nego Hadzic.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.