Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Da provo odradimo Kipar pa cemo onda o barazu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Holandija polako ali sigurno nestaje sa nogometne scene.U buducnosti ce biti iznenadjenje ako izbore neko veliko takmicenje.
lezVe do bagro
- alan_kardec
- Kontakt:
Smiješno je reći da Holandija nestaje sa scene. Oni nikad neće nestati jer im je fudbal sport broj 1, imaju odličnu infrastrukturu, fudbalski talentovana nacija, mnogo ulažu, imaju neke od najboljih omladinskih škola u Evropi (Ajax, PSV, Feyenoord). Rezultati su slabiji jer je nastupila smjena generacija, polako se povlače Robben, Van Persie, Sneijder, VD Vaart, Huntelaar... dolaze neka nova imena kojima treba vremena da se uigraju, ali ja uopšte ne sumnjam da će već u sljedećem ciklusu biti mnogo bolji nego sada.dzelllo je napisao/la:Holandija polako ali sigurno nestaje sa nogometne scene.U buducnosti ce biti iznenadjenje ako izbore neko veliko takmicenje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
holandija jeste u krizi, ali talenat im je veliki. nakon odlaska krojfove generacije propustili su par takmičenja, a onda su na scenu stupili marko, frank, ronald, rudalan_kardec je napisao/la:Smiješno je reći da Holandija nestaje sa scene. Oni nikad neće nestati jer im je fudbal sport broj 1, imaju odličnu infrastrukturu, fudbalski talentovana nacija, mnogo ulažu, imaju neke od najboljih omladinskih škola u Evropi (Ajax, PSV, Feyenoord). Rezultati su slabiji jer je nastupila smjena generacija, polako se povlače Robben, Van Persie, Sneijder, VD Vaart, Huntelaar... dolaze neka nova imena kojima treba vremena da se uigraju, ali ja uopšte ne sumnjam da će već u sljedećem ciklusu biti mnogo bolji nego sada.dzelllo je napisao/la:Holandija polako ali sigurno nestaje sa nogometne scene.U buducnosti ce biti iznenadjenje ako izbore neko veliko takmicenje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Navijamo za braću Armence i da aBd izvučemo Albance u baražu.
Ekipa koja je relativno čvrsta u odbrani i odron u napadu. Ne vidim kako bi nas mogli proći u dvije utakmice.
Naravno, prvo da mi izborimo baraž
Ekipa koja je relativno čvrsta u odbrani i odron u napadu. Ne vidim kako bi nas mogli proći u dvije utakmice.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Slovenija je povoljni protivnik od njih, samo izbjeci Swde i Tursku.FaraonTM je napisao/la:Navijamo za braću Armence i da aBd izvučemo Albance u baražu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Euro bez Grcke i Nizozemske 
Zao mi je i sto Armenija nije uspjela vise napraviti.
Izbori
Zao mi je i sto Armenija nije uspjela vise napraviti.
Izbori
To sto u skolama imaju kao obevezan predmet fudbal ne znaci da ce biti u stalnom vrhu kao dosad jer ipak nemaju neke nove nade a ni jaku generaciju koja dolazi(jucer dobise na guzove u19Makedonce).To sto su gore navedeni igraci napravili je vjerovatno i posljednje sto ce napraviti njihova reprezentacija u blizoj buducnostialan_kardec je napisao/la:Smiješno je reći da Holandija nestaje sa scene. Oni nikad neće nestati jer im je fudbal sport broj 1, imaju odličnu infrastrukturu, fudbalski talentovana nacija, mnogo ulažu, imaju neke od najboljih omladinskih škola u Evropi (Ajax, PSV, Feyenoord). Rezultati su slabiji jer je nastupila smjena generacija, polako se povlače Robben, Van Persie, Sneijder, VD Vaart, Huntelaar... dolaze neka nova imena kojima treba vremena da se uigraju, ali ja uopšte ne sumnjam da će već u sljedećem ciklusu biti mnogo bolji nego sada.dzelllo je napisao/la:Holandija polako ali sigurno nestaje sa nogometne scene.U buducnosti ce biti iznenadjenje ako izbore neko veliko takmicenje.
lezVe do bagro
Možda zbog atmosfere. Igrački ne bih rekao baš, Slovenci su vrlo nezgodna ekipa sa par veoma dobrih pojedinaca.Elegant je napisao/la:Slovenija je povoljni protivnik od njih, samo izbjeci Swde i Tursku.FaraonTM je napisao/la:Navijamo za braću Armence i da aBd izvučemo Albance u baražu.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jel Albancima igrao samo pobjeda ili i remi ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- akisarajevo92
- Kontakt:
samo pobjeda za direktan plasman, nece im biti nimalo lako, posto ih ni Armenci ne gotive basSGD53 je napisao/la:Jel Albancima igrao samo pobjeda ili i remi ?
Don't believe the hype.
Pobjeda.SGD53 je napisao/la:Jel Albancima igrao samo pobjeda ili i remi ?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Znači bit će poprilično gutavo, ne gotivim ni jedne ni druge ali zbog tehničkih razloga navijam za Armene jer bolje trpati Lilu u Elbasanu nego ganjati Lorda Banderu po Kobenhavnu. A i ovi Armenci su mi prisjeli sa onim Širakom i Žan Žakom.
Udri buđav lebac i bakljavu !!!
Udri buđav lebac i bakljavu !!!
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- alan_kardec
- Kontakt:
dzelllo je napisao/la:To sto u skolama imaju kao obevezan predmet fudbal ne znaci da ce biti u stalnom vrhu kao dosad jer ipak nemaju neke nove nade a ni jaku generaciju koja dolazi(jucer dobise na guzove u19Makedonce).To sto su gore navedeni igraci napravili je vjerovatno i posljednje sto ce napraviti njihova reprezentacija u blizoj buducnosti
Stvarno ne znam hoće li u dogledno vrijeme opet igrati neko veliko finale, ali znam da imaju dosta kvalitetnih mladih igrača i da u narednim ciklusima bar sa kvalifikacijama neće imati problema. To što se ti hvataš za jednu utakmicu mlađih kategorija, druga je stvar.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- JackTheStripper
- Kontakt:
Albanci vode 1-0 protiv Armenije. Frljoka pogodak.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
stavili na SK 2 i 3 skroz nevazne utakmice, a jedinu uzbudljivu na SK4, jos komentator zaplakao kod gola Albanije
Don't believe the hype.
- Gabon
- Kontakt:
Aljbanija 
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Armenia 0:2 Albania
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 11 okt 2015, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Island, Sjeverna Irska, Vels, Albanija na Euru... da mi je neko pricao 
0:2 Albanija
ovaj se zove Čika leši
0:2 Albanija
ovaj se zove Čika leši
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Armeni jedite ****.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.