Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Ferdinand
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Ferdinand » 11 okt 2015, 17:49

U cemu je ovdje problem? Zasto se ovako ponizava ovaj momak i kako se to dozvoli? Zato sto pjeva himnu???? Nije Makalele ali je najbolji od onoga sto je bilo ponudjeno i odigrao je sasvim korektnu utakmicu. Vecih ispadanja osim one trke sa Baleom nije imao, a presjekao je par lopti, nije grijesio u dodavanjima stoje primarno za zadnjeg veznog. Zar je Rahimic bio neki kreativac? U stvari siguran sam da je momak dobio upute da igra onako kako je igrao, inace cesto u svom klubu zna krenuti i naprijed pa je i nekoliko lijepih golova dao. I Mesa je sam nagovjestio da je naredio strpljenje, a to po meni najvise znaci da zadnji vezni ostaje u blizini stopera. Stvarno mi nije jasno odkuda ovoliko povracanja po momku, ako je zbog himne, onda ne znam sta da kazem, u kakav sam osinjak ja to upao. Vidim diskutuje se o BiH reprezentaciji pa reko valjda su Bosanci.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 okt 2015, 18:06

Hadzic se trudi sigurno ali covjek jednostavno ne zna,u nasoj ligi ima boljih igraca od njega koliko hoces i koji bi sigurno dali sve od sebe da igraju i da ginu na terenu..Hadzic iz Sturma nigdje ne moze i tu je pitanje koliko ce ostat i onda ce zavrsiti u Liefering,Lask i slicnim timovima..

Znam da je tesko Mesi da to sredi u kratkom vremenskom roku ali sam ubjedzen kad se zavrse ove kvalifikacije i kad se bude pripremalo za sledece da Hadzic nece biti tu kao ni mnogi drugi,tipa Medunjanin(selfi) i slicni njima,ubjedjen sam da ovi sto nikako ne igraju u svojim klubovima i ovi sto su bez kluba da nece primirisati Reprezentaciji....

Hadzic jednostavno ne izgleda kao futbaler niti ima neke karakteristike da bi covjek mogao reci eh "on ima dobar pas,on ima dobar centarsut)i slicne stvari on jednostavno nema nista,da pokupis nekoga sa ulice pokazao bi ti nesto kvalitetno....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 okt 2015, 18:12

Ponos Torina je napisao/la:Hadzic se trudi sigurno ali covjek jednostavno ne zna,u nasoj ligi ima boljih igraca od njega koliko hoces i koji bi sigurno dali sve od sebe da igraju i da ginu na terenu..Hadzic iz Sturma nigdje ne moze i tu je pitanje koliko ce ostat i onda ce zavrsiti u Liefering,Lask i slicnim timovima..

Znam da je tesko Mesi da to sredi u kratkom vremenskom roku ali sam ubjedzen kad se zavrse ove kvalifikacije i kad se bude pripremalo za sledece da Hadzic nece biti tu kao ni mnogi drugi,tipa Medunjanin(selfi) i slicni njima,ubjedjen sam da ovi sto nikako ne igraju u svojim klubovima i ovi sto su bez kluba da nece primirisati Reprezentaciji....

Hadzic jednostavno ne izgleda kao futbaler niti ima neke karakteristike da bi covjek mogao reci eh "on ima dobar pas,on ima dobar centarsut)i slicne stvari on jednostavno nema nista,da pokupis nekoga sa ulice pokazao bi ti nesto kvalitetno....
Ma da, a Mesa je budala jelte pa da ne vidi da je "neko sa ulice" bolji od Hadzica, ili "svi iz premijer lige". Mesa jelte voli da stavi igraca koji je gori od onoga sa ulice i to u odlucujucoj utakmici u kojoj se vjerovatno radi i o njegovoj glavi,odnosno o opstanku na poziciji selektora posle ovih kvalifikacija. Eto ti i slicni ste vece strucnjaci od Mese koji momka ima ispred sebe na dlanu i vidi sve sta moze a sta ne moze. Ma daj ne lupetajte, sjasite sa decka ipak je on reprezentativac BiH.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 okt 2015, 18:15

Cuj slikovito, jos @Dubrovnik pada na ovakve stvari. Pa svako moze izvuci ovakve stvari sa utakmice. Postavis slike 3-4 puta gdje je Hadzic uklizao i ostale dok gledaju.

Hajdi da nasjedne na ovako nesto kakvo dijete, ali ti Dubrovnik.

Osim duela sa Baleom sve je korektno odradio, a Mesa kojeg na sva usta hvalite da ima misljenje vas strucnjaka, pjevac ne bi bio ni na sirem spisku , a kamo li u prvih 11.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2015, 18:17

Ferdinand je napisao/la:U cemu je ovdje problem? Zasto se ovako ponizava ovaj momak i kako se to dozvoli? Zato sto pjeva himnu???? Nije Makalele ali je najbolji od onoga sto je bilo ponudjeno i odigrao je sasvim korektnu utakmicu. Vecih ispadanja osim one trke sa Baleom nije imao, a presjekao je par lopti, nije grijesio u dodavanjima stoje primarno za zadnjeg veznog. Zar je Rahimic bio neki kreativac?
Ne napada se na njega zbog pjevanje himne. Zna svako dobro zasto protiv njega i ostatka triosa germanikusa postoji negativni naboj. :zviz:
Rahimic nije bio kreativac, ali bio destruktivac, ovaj nije ni jedno ni drugo. ;)

Ne mora se po momku pljuvati. Dovoljno bi bilo kada bi ga Mesa zamjenio sa nekim drugim.
Mislim da ce se to protiv Kipra desiti, posebno ako budemo igrali sa dva napadaca, jer bi nam Salihovic i Pjanic bili dovoljni u sredini.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 okt 2015, 18:18

emir79 je napisao/la:Cuj slikovito, jos @Dubrovnik pada na ovakve stvari. Pa svako moze izvuci ovakve stvari sa utakmice. Postavis slike 3-4 puta gdje je Hadzic uklizao i ostale dok gledaju.

Osim duela sa Baleom sve je korektno odradio, a Mesa kojeg na sva usta hvalite da ima misljenje vas strucnjaka, pjevac ne bi bio ni na sirem spisku , a kamo li u prvih 11.
Ne znam historiju ovih diskusija kao ni diskutanata ali me se cini da je taj Dubrovnik predvodnik u pljuvacini na "pjevaca himne". Izgleda mu note ne leze.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 okt 2015, 18:19

Dubrovnik predvodnik, a ti si od svojih 7 postova posvetio 90% odbrani Hadzica kao i Emir79 aka germanski advokat. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2015, 18:21

emir79 je napisao/la:Cuj slikovito, jos @Dubrovnik pada na ovakve stvari. Pa svako moze izvuci ovakve stvari sa utakmice. Postavis slike 3-4 puta gdje je Hadzic uklizao i ostale dok gledaju.

Nisam ja nasjeo na nista a pogotovo na slike Emire. Ja sam davno vidio kako ovaj igra i slike mi za to ne trebaju. Kako za Avdiju tako i za ovoga. Ja bi se ovdje upitao tko je tu nasjeo ali necu daleko u pricu o ovom. Usput ja ne hvalim previse Bazdarevica.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 18:23

Principatus je napisao/la:Dubrovnik predvodnik, a ti si od svojih 7 postova posvetio 90% odbrani Hadzica kao i Emir79 aka germanski advokat. :D
:urnebes:

Hadzic igrac manje :kafa: pjevac.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2015, 18:24

Ferdinand je napisao/la:

Ne znam historiju ovih diskusija kao ni diskutanata ali me se cini da je taj Dubrovnik predvodnik u pljuvacini na "pjevaca himne". Izgleda mu note ne leze.
Ocito si ti ovdje prekratko pa ne poznas moj lik i djelo. A himna ko himna, nisam rob takvih stvari niti cu nikad biti.
Ali eto ti si dosao na sportski forum da uzivas u himni.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 okt 2015, 18:25

Principatus je napisao/la:
Ferdinand je napisao/la:U cemu je ovdje problem? Zasto se ovako ponizava ovaj momak i kako se to dozvoli? Zato sto pjeva himnu???? Nije Makalele ali je najbolji od onoga sto je bilo ponudjeno i odigrao je sasvim korektnu utakmicu. Vecih ispadanja osim one trke sa Baleom nije imao, a presjekao je par lopti, nije grijesio u dodavanjima stoje primarno za zadnjeg veznog. Zar je Rahimic bio neki kreativac?
Ne napada se na njega zbog pjevanje himne. Zna svako dobro zasto protiv njega i ostatka triosa germanikusa postoji negativni naboj. :zviz:
Rahimic nije bio kreativac, ali bio destruktivac, ovaj nije ni jedno ni drugo. ;)

Ne mora se po momku pljuvati. Dovoljno bi bilo kada bi ga Mesa zamjenio sa nekim drugim.
Mislim da ce se to protiv Kipra desiti, posebno ako budemo igrali sa dva napadaca, jer bi nam Salihovic i Pjanic bili dovoljni u sredini.
Eto korektno vidjenje, iako mi bas i nije jasno ono o triousu germanikosa, nesto sam pofato i ako je to nesto sa Papetom u vezi to je jos veca ludost. Necemo se valjda citav zivot opterecivati sa Papetom kada sve moze stati u par recenica. Odveo nas na SP a onda sjebo kvalifikacije za EP, dobio nogu kao i drugi selektori kad zaseru. Kod normalnog naroda to bi bilo to, ali mi izgleda nismo normalni pa jednog SADASNJEG reprezentativca koji se bori svim srcem za dres BiH razapinjemo zbog toga sto ga je bivsi selektor pozvao u reprezentaciju. Kao da su i bivsi i sadasnji selektori totalni ludaci a mi sve sami Van Galovi, Murinje i drug PM-e.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 okt 2015, 18:28

Gabon je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Dubrovnik predvodnik, a ti si od svojih 7 postova posvetio 90% odbrani Hadzica kao i Emir79 aka germanski advokat. :D

Jesi li ti glavni na ovom forumu? Vidim veoma konstruktivne i nadasve nadahnuto umne postove pises. Sad ces se naravno javiti kao Dubrovnik i nastaviti gdje si stao. Kako ti samo ne dosadi?

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 okt 2015, 18:30

Lik je tanak igrac. Dobro je sto smo pobjedili i sa njim al uskoro se nadam da nece dobijati pozive.
Sredina Pjanic, Besic, Sejo, Grahovac.
I Gojko bi se ubrzo trebao vratiti na teren, nadam se da ce se ustaliti u tim. Vrancic ako bude igrao vise vratiti ga u repku. Deni sve vise i vise igra, njega pratiti. I jos ako Zaha bude igrao vise i njega vratiti. Ima jos i Pricic i on se treba pratiti.
Hadzic, TSS i Medo van. Medo treba naci klub.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 18:32

Ferdinand je napisao/la:
Gabon je napisao/la:

Jesi li ti glavni na ovom forumu? Vidim veoma konstruktivne i nadasve nadahnuto umne postove pises. Sad ces se naravno javiti kao Dubrovnik i nastaviti gdje si stao. Kako ti samo ne dosadi?
Sta pisac zeli reci :hmmmmm:

Hadzic igrac manje :kafa: pjevac Hadzic :oops: ponavljanje je majka znanja.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 okt 2015, 18:36

Gabon je napisao/la:

[/quote]
Nisam ni mislio da te neko moze prevaspitati da budes normalan, za ovako kratko vrijeme pa zato se ne iznenadjujem sto ponavljas kao papagaj iste stvari. Nastavacimo sa terepijom drugi put, sada malo prosetaj Stradunom, otidji do Kupara i Srebrenog, popni se na Srdj, prosetaj malo Lapadom, pogledaj Dzekinu vili. ostavi malo "pjevaca" na miru.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 18:39

:wtf: :facepalm:
Koji je ovo Papeljubac... :hmmmmm:

Hadzic pjevac, igrac manje na terenu :kafa:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 okt 2015, 18:44

Gabon
nisu u pravu.
Hadzic je skroz los pjevac.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 11 okt 2015, 18:45

Papeljubac??????? U kojem vijeku ti zivis bolan, sad sam malo pokoleban da si Dubrovcanin, prije bi rekao da je istina ono kako se prestavljas, vjerovano je u nekim sumama Gabona sad tek zavrsilo svjetsko prventsvo u Brazilu...

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 18:46

Ferdinand je napisao/la:Papeljubac??????? U kojem vijeku ti zivis bolan, sad sam malo pokoleban da si Dubrovcanin, prije bi rekao da je istina ono kako se prestavljas, vjerovano je u nekim sumama Gabona sad tek zavrsili svjetsko prventsvo u Brazilu...
:facepalm: :facepalm:

Hadzic igrac manje na terenu :kafa: pjevac :oops:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Tracy3McGrady » 11 okt 2015, 18:47

Gabon je napisao/la:
Ferdinand je napisao/la:
Gabon je napisao/la: :urnebes:

Al si dosadan brate slatki. Ohladi malo yebo te Hadzic
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []