akisarajevo92 je napisao/la:Island, Sjeverna Irska, Vels, Albanija na Euru... da mi je neko pricao
0:2 Albanija
ovaj se zove Čika leši
Mi da odemo na Euro, bili bi favoriti
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
akisarajevo92 je napisao/la:Island, Sjeverna Irska, Vels, Albanija na Euru... da mi je neko pricao
0:2 Albanija
ovaj se zove Čika leši
Mi nećemo biti nosioci jedino ako se u baražu nađu Rusija, Danska, Holandija i Hrvatska. Znači ukoliko jedna od ovih reprezentacija ne bude u baražu mi smo definitivno nosioci.EdoBa je napisao/la:Hocemo li biti nosioci ako albanija bude isla direktno a u baraz danska?
14 poena i dvije utakmice protiv levata manje.JackTheStripper je napisao/la:Hej, ljudi odose s 14 poena na EP. I to u tezoj grupi od nas. A nama baraz je (i to je upitno). Proklinjem dan kada si roden safete smradu jedan. Sto on moze od gotovog napraviti veresiju to ne moze niko. FUJ abdest mi pokvari...
i ako budemo nosioci dobit cemo svedsku kakve smo sreceFaraonTM je napisao/la:Mi nećemo biti nosioci jedino ako se u baražu nađu Rusija, Danska, Holandija i Hrvatska. Znači ukoliko jedna od ovih reprezentacija ne bude u baražu mi smo definitivno nosioci.EdoBa je napisao/la:Hocemo li biti nosioci ako albanija bude isla direktno a u baraz danska?
Tako nekako , a daj jadno prvenstvo sa ekipom koja jedva kreira sebi akcijuFrankie je napisao/la:Jel ako ovako ostane Danska upada u nosioce, a Irska u nenosioce ako izbore baraz ?
I Švedska bi bila nosiocEdoBa je napisao/la:i ako budemo nosioci dobit cemo svedsku kakve smo sreceFaraonTM je napisao/la:Mi nećemo biti nosioci jedino ako se u baražu nađu Rusija, Danska, Holandija i Hrvatska. Znači ukoliko jedna od ovih reprezentacija ne bude u baražu mi smo definitivno nosioci.EdoBa je napisao/la:Hocemo li biti nosioci ako albanija bude isla direktno a u baraz danska?
Ma dobit ćemo ih , kakva Švedska baEdoBa je napisao/la:i ako budemo nosioci dobit cemo svedsku kakve smo sreceFaraonTM je napisao/la:Mi nećemo biti nosioci jedino ako se u baražu nađu Rusija, Danska, Holandija i Hrvatska. Znači ukoliko jedna od ovih reprezentacija ne bude u baražu mi smo definitivno nosioci.EdoBa je napisao/la:Hocemo li biti nosioci ako albanija bude isla direktno a u baraz danska?
Idu Turci ispali im mačeviFrankie je napisao/la:Ma bit ce guravo u barazu kako god. Sve su repke bara bara. Definitivno ostaje Slovenija najpozeljnija za nosioce, ali kurate smo mi srece naletit cemo na Tursku![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.