FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
kraljlavova
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slusaj te ako moze normalno hodati bez bolova onda 100 posto nisu pukli ligamenti jer kad puknu ne moze se normalno hodati a ima otok koljena
E odlicno ondajurisicduska je napisao/la:Pa nije ih pokidao, možda neka druga povreda ali ligameneti nisu sigurno, nisi mogao hodati jel tako i bolilo te pravo??? On hoda normalno ko da ništa nije bilo, sutra će biti te pretrage ali pretpostavka je da je dobro čim ga ne boli ništa, ne znam šta bi još moglo biti??? Meniskus također ne da hodati, dislocirana čašica ne da hodati, uganuće i iščešenje prođe za dan dva, tako da je to valjda.Zip je napisao/la:Ja sam imao nesrecu i pokidao sam ligamente koljena, i ono sto mogu dak azem je da to nikome ne bih pozelio. Taj bol se ne moze opisati.
Iskreno, nadam se da do toga nije doslo u slucaju Delac. Takav covjek, prije svega, to nije zasluzio.
Naprijed Matej, pitari su uz tebe
Vjerovatno je mozda neko istegnuce kao sto ti kazes. Pa da i odmori 5 dana, to je super.
Ovo je velika vijest, jer smo svi mislili da ce biti odsutan na duze vrijeme.
P.S A boli brate, ta bol se ne moze opisati
Pitanja za Hilma, kinosvra, i dusku?
Hocel ista bit od Envera?
Kakav je golman u kadeta, i juniora? Jesul bolji nego plakalo, bandovi i ostrakovic ?
Neozbiljno je imati samo jednog golmana .(koji je posuden a ujedno i najbolji igrac). Delac moze dosta pomoc ovim omladincima. Delac, sigurno ostat kod nas nece posto on je trenutno meni licno mnogo bolji nego begovic (bega ima vise iskustva) ili bilo koji golman koji brani u bilo kojem klubu iz ex yuge.
Mozda nije dovoljno dobar za celzi, al sugurno zanjega ce moci uzet 3-5 m € koje mi nazalost necemo moci dat. Radi toga treba te akademce prebacit da su 24/7 uz njega dok je jos tu. Posto treneri nasi golmana su nanuvou kantonalne lige.
Ako, bude Delac povrjeden i Plakalo bude branio treba decku dat podrsku pa taman ako bude pravio strasne greske. BOLJEG NEMAMO.
Hocel ista bit od Envera?
Kakav je golman u kadeta, i juniora? Jesul bolji nego plakalo, bandovi i ostrakovic ?
Neozbiljno je imati samo jednog golmana .(koji je posuden a ujedno i najbolji igrac). Delac moze dosta pomoc ovim omladincima. Delac, sigurno ostat kod nas nece posto on je trenutno meni licno mnogo bolji nego begovic (bega ima vise iskustva) ili bilo koji golman koji brani u bilo kojem klubu iz ex yuge.
Mozda nije dovoljno dobar za celzi, al sugurno zanjega ce moci uzet 3-5 m € koje mi nazalost necemo moci dat. Radi toga treba te akademce prebacit da su 24/7 uz njega dok je jos tu. Posto treneri nasi golmana su nanuvou kantonalne lige.
Ako, bude Delac povrjeden i Plakalo bude branio treba decku dat podrsku pa taman ako bude pravio strasne greske. BOLJEG NEMAMO.
Nadat se da ga je Delac bar nesto naucijo (doduse dosad nije iskoristio ni jednu sansu dobivenu)
Daj boze da Matej nije tesko povrjeden
Daj boze da Matej nije tesko povrjeden
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja nekako vjerujem da nije ništa, jer može hodati i ne boli ga. A sad ne zna niko do sutra sigurno to reći, mada mi je pao kamen sa srca iskreno.
Što se Envera tiče, sačekaj kinosvra on te stvari najbolje zna, mensčini da nema ništa sad za sad bar do pauze i priprema a za ostalo ne znam, Savez je kočnica, ali valjda bude na polusezoni došao. Ili poslije ovih reprezentativnih obaveza, sad ne može nikako. Ali eto slijedi pauza repkama pa bi to moglo biti to.
Što se Envera tiče, sačekaj kinosvra on te stvari najbolje zna, mensčini da nema ništa sad za sad bar do pauze i priprema a za ostalo ne znam, Savez je kočnica, ali valjda bude na polusezoni došao. Ili poslije ovih reprezentativnih obaveza, sad ne može nikako. Ali eto slijedi pauza repkama pa bi to moglo biti to.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 11 okt 2015, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
I samo tebi tebi dajem sveee
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hvala duska.
Ujedno da se popisam na savez i kocnicare ako je to istina. Sve su to USanovici.
Mehmed, treba Delaca zvat u repku ASAP. Sehic i onaj iz leha nisu ni do kurca delacu.
Ujedno da se popisam na savez i kocnicare ako je to istina. Sve su to USanovici.
Mehmed, treba Delaca zvat u repku ASAP. Sehic i onaj iz leha nisu ni do kurca delacu.
jurisicduska je napisao/la:Potvrđeno iz dva izvora, a i piše se uveliko na drugim forumima, da je MATEJ DOBRO I DA MU NIJE KOLJENO OTEKLO, DA NORMALNO HODA I NE OSJEĆA BOL. TREBAO BI BRANITI PROTIV VELEŽA VEĆ.
da je pokidao ligamenete ne bi mogao ustati i koljeno bi mu bilo ogromno. Tako da sam optimista.
Nadam se da Matej nije ozbiljno povrijeđen jer sa Plakalom bi se plakalo i nama
.
U novi boj ...
I tu ima istine. Lakse bi podnijeli povredu Benke nego Delaca. Imamo bar Krstu i Bekica. Samo ovdje. Plakala mozda nebi bilo lose posuditi u neki klub gdje bi igrao non stop. A za drugog golmana dovesti nekog veterana sa preko 30 godina. Pa poslije sezonu, dvije vratiti Plakala da ozbiljno konkurise za tim. A ovako momak preskace kategorije. Mada i bez Delaca bi trebali pobjediti Veleza a poslije se nadam povratku Mateja.hz033 je napisao/la:Nadam se da Matej nije ozbiljno povrijeđen jer sa Plakalom bi se plakalo i nama.
[quote="jurisicduska"]Ja nekako vjerujem da nije ništa, jer može hodati i ne boli ga. A sad ne zna niko do sutra sigurno to reći, mada mi je pao kamen sa srca iskreno.
Ja sam sinoć napisao info, doduše nisam znao da li je istinita, ali čuo sam još sinoć da je zaokrenuo koljeno i da je malo iskočilo, ako je tome vjerovati, daj bože da je to, istu sam ja povredu imao, boli luđački i malo otekne ali sa brzo vraća u pogon, samo još da nam neko potvrdi malo zvaničnije
Ja sam sinoć napisao info, doduše nisam znao da li je istinita, ali čuo sam još sinoć da je zaokrenuo koljeno i da je malo iskočilo, ako je tome vjerovati, daj bože da je to, istu sam ja povredu imao, boli luđački i malo otekne ali sa brzo vraća u pogon, samo još da nam neko potvrdi malo zvaničnije
Mosa RajvoSa
Jel istina da ja NP trenirao na nasim terenima na Butmiru.Vidim to na njihovoj fb stranici. 
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Jel istina da ja NP trenirao na nasim terenima na Butmiru.Vidim to na njihovoj fb stranici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Partnerstvo sa NP je blizu zavrsetkaamypitar je napisao/la:Jel istina da ja NP trenirao na nasim terenima na Butmiru.Vidim to na njihovoj fb stranici.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Koliko vidim mislim da je u pitanju plasticni teren.Sta li je sa ova druga dva terena travnata.?
-
kraljlavova
- Kontakt:
Jeste istina trenirali su u nasem kanpu
Drugom ti to jarane pričaj, ti tereni ne postoje uopšte.kraljlavova je napisao/la:Jeste istina trenirali su u nasem kanpu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: Drugom ti to jarane pričaj, ti tereni ne postoje uopšte.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Je li misliš ozbiljno ili se zezaš?Pantelija je napisao/la:Drugom ti to jarane pričaj, ti tereni ne postoje uopšte.kraljlavova je napisao/la:Jeste istina trenirali su u nasem kanpu
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.