FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam sta se vi imate javljati kad je i vas pobjedila ekipa sa 13. mjesta koja se bori za opstanak. Ta treca i cetvrta ekipa nije pobjedila nikoga ne strani ne pamtim, pobjedjuju samo kad im zatreba, kao sto glasaaju protiv propisa kad im zatreba. Vi se zato u tom ambijentu najbolje snalazite
Pa vidiš da prodaju kad god mogu.
Kod nas ti je u ligi sve na principu " Ja tebi bod ti meni bod. "
Kod nas ti je u ligi sve na principu " Ja tebi bod ti meni bod. "
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Hoćete se žalit´

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Joj da nam hoće UEFA kakve suspenzije lige uvest, recimo zabrana izlaska u Evropu za sve timove..
Koja bi to parodija bila za ove Manijake...
Nakon 12 stoljeća izbore izlaz u PRETKOLO LP i onda ih pojebe Sarajevo svojom žalbom ...

Koja bi to parodija bila za ove Manijake...
Nakon 12 stoljeća izbore izlaz u PRETKOLO LP i onda ih pojebe Sarajevo svojom žalbom ...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Heheheh,UEFA zna za travniik,ali bosnje toboze ne znaju.A za tekmu u trebinju se znalo kad su igraci zrinjskog ulazili u autobus na putu za trebinje hehehe.Budimo "stenapo"_BooS_ je napisao/la:Daj ne bacaj bombe.
Travnik kad ne prodaje utakmicu, sa ovim našim sudijama ni Chelsea ga ne bi dobio na Piroti. Također i Leotar.
Zato i sam znaš da je to sve lagano i hladno prodano
Nemas fajde zaliti se lopovima. Fairplay u ovoj ligi pod pokroviteljstvom lopova iz saveza je -0,000000000000001! Znate vi to jako dobroFrutek je napisao/la:Hoćete se žalit´![]()
Nas su nedavno pokusali zahebat iz Sarajeva u kopordukciji sa Olimpikom al eto nije uspjeloUPS je napisao/la:Nemas fajde zaliti se lopovima. Fairplay u ovoj ligi pod pokroviteljstvom lopova iz saveza je -0,000000000000001! Znate vi to jako dobroFrutek je napisao/la:Hoćete se žalit´![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
Necromacer
- Kontakt:
Pa logicki je da hocemoFrutek je napisao/la:Hoćete se žalit´![]()
Samo jedva cekam da vidim sta ce uraditi "velikani" naseg fudbala Siroki,Zrinjski i Borac u Europi! Tada ce do izrazaja doci njihov "kvalitet"... Zeljeznicar je ipak institucija za sve navedene ekipe i nece se nikada obrukati...
Ove ostale ekipe tipa Travnik,Sloboda,Celik,Velez itd. i onako sluze samo da postoji takmicenje tj da imamo dovoljan broj kola ...
Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu
Hahahahaha
Zao mi vas je . . . Stalno ste govorili da ste najjaci a Evrope necete vidjeti, pa dobro ako ste najjaci, trebali ste uzeti bar to trece - cetvrto mjesto i plus ispali iz Kupa, ma daj prestanite se provaljivati !
hahah jbte voli bi vi nas pobjeiti al nemoze jarane haha nego 2-1 na Grbavicijuveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu![]()
![]()
Hahahahaha
Zao mi vas je . . . Stalno ste govorili da ste najjaci a Evrope necete vidjeti, pa dobro ako ste najjaci, trebali ste uzeti bar to trece - cetvrto mjesto i plus ispali iz Kupa, ma daj prestanite se provaljivati !
Ma hajd sta fali da i mi jednu godinu pauziramo u Evropi samo da ne bude 5-6 godina kao nase komsije hehe nakon toliko vremena ne borite se za opstanak i nemoze se s vama pricati .... ccc jeste jadni...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
to je isto ono da smo mi furali pricu 5 godina da smo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi i sve a da je ova liga lopovska i da zato ne mozemo u Evropu...juveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu![]()
![]()
Hahahahaha
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
jos nismo ispali iz trke za evropu a ovi manijaci nek slave titulu , al neznam koji **** im je drag samo bod sa derbija , derbi je derbi i nemogu da vjerujem da fol nesto podjebaju kad su uzeli bod iz dvije utakmice protiv nas
al vas leotar nacuturi kvalitetno pozz iz zenicenedaTM87 je napisao/la:to je isto ono da smo mi furali pricu 5 godina da smo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi i sve a da je ova liga lopovska i da zato ne mozemo u Evropu...juveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu![]()
![]()
Hahahahaha
boze dragi koji kompleksasi ovi sa sugavice.....Mi smo bolan za vas institucija u svakom pogledu....da je liga kako treba vi bi letitili iz nje zbog kupovanja i namjestanja utakmica al hajd kad se moze kod nas sve onda ste najbolji u tome, jbg kad nasi levati hoce posteno pa ih zahebu
Pa vi ste svakako planetarni primjer fairplay-a, pogotovo vas trener i pomenuti igrac. Ali, razumijem vas, moze vam se, prolazi vam sveFrutek je napisao/la: Nas su nedavno pokusali zahebat iz Sarajeva u kopordukciji sa Olimpikom al eto nije uspjelo![]()
ako pogledas da je fakticki nama ovaj bod bio bitniji nego vasa 3 sa Grbavice i da je ovaj bod dosao u nevjerovatno bitnom trenutku pred sami kraj s kojim smo skoro pa 100% osvojili titulu onda ti moze biti jasno zasto je svima nama ovaj bod ravan 3 boda... meni je licno drazi ovaj bod nego tri boda prosle godine na Grbavici kad je bilo 2:0, jer dobro kaze OSIM derbi je bitan, ali je titula bitnija! i vjeruj da bi ja licno, a vjerujem i mnogi drugi, prihvatio ponudu kad bi svake sezone bili prvaci a svaku tekmu gubili od vas, jer nisu ipak svi samo derbi navijacizemahz je napisao/la:jos nismo ispali iz trke za evropu a ovi manijaci nek slave titulu , al neznam koji **** im je drag samo bod sa derbija , derbi je derbi i nemogu da vjerujem da fol nesto podjebaju kad su uzeli bod iz dvije utakmice protiv nas
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Ne moze biti isto kad ste se borili za opstanak a mi se borili za evropu. Da je liga postena nit bi vi bili prvaci, niti bi listica i svinjski vidjeli evrope ocima. Ali, tako je to na divljem zapadunedaTM87 je napisao/la:to je isto ono da smo mi furali pricu 5 godina da smo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi i sve a da je ova liga lopovska i da zato ne mozemo u Evropu...juveboy je napisao/la:Hahahaha, ej pitari najjaci ste najjaci, ali necete u Evropu![]()
![]()
Hahahahaha
-
Respektiva
Ali sada je prošlo sve nema titule nema europe !
Uprava Ćao !
Uprava Ćao !
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
pa da da i mi smo bili ubjedljivo najbolji i najjaci u nasoj ligi prethodnih 5 godina i samo zato sto je bilo namjestanja nismo bili svih prethodnih godina prvaci SAMO ZATO!! i SAMO ZATO sto su svi bili protiv nas i sto su nekim drugim klubovima moralo obezbijediti nastupi u Evropi mi nismo bili ni prvaci ni u Evropi!! © pitari! HAAHHAcappy je napisao/la:boze dragi koji kompleksasi ovi sa sugavice.....Mi smo bolan za vas institucija u svakom pogledu....da je liga kako treba vi bi letitili iz nje zbog kupovanja i namjestanja utakmica al hajd kad se moze kod nas sve onda ste najbolji u tome, jbg kad nasi levati hoce posteno pa ih zahebu
i izvinjavam se na off topicu ovo je bila moja zadnja !
odani! THE MANIACS 1987
odani! THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.