Steta bili bi jedan od najlaksih mogucih protivnika u barazu.soko je napisao/la:Albanija ide direktno na EP.
EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
albanija se direktno plasiralaPonos Torina je napisao/la:
Neće biti lakog protivnika u ovom baražu, haman da je svejedno ko je nositelj a ko ne...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
zna li neko koje siguran za baraž i koje ekipe su još u igri za baraz ?
Žalosno je da su oni na EURU ..Ajax je napisao/la:Steta bili bi jedan od najlaksih mogucih protivnika u barazu.soko je napisao/la:Albanija ide direktno na EP.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma znam citaj sta pise treceplasirani,prije utakmice su bili treci i nije azurirano....Danska umjesto Albanije..bordobijeli je napisao/la:albanija se direktno plasiralaPonos Torina je napisao/la:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 11 okt 2015, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakve su nam sanse kad sve scenarije uzmemo u obzir, da budemo nosioci? Nisam pratio, pa ako neko zacas moze objasniti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jaci ce biti nenosioci u barazu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa kako se pisalo po ovoj temi ispada da smo 99% nosioci ali vidiš i sam prema ekipama koje će vjerovatno biti u baražu da je to čak i nevažno.Goalgetter je napisao/la:Kakve su nam sanse kad sve scenarije uzmemo u obzir, da budemo nosioci? Nisam pratio, pa ako neko zacas moze objasniti.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nosioci smo 99%, osim u slucaju da u baraz ode slijedeca cetvorka od 5 reprezentacija, jer su svi ispred nas na listi: Njemacka, Holandija, Rusija, Ukrajina i Hrvatska(u slucaju pobjede), a sto je opet nerealno ocekivati...pogotov kada govorimo o Svabama i Rusima, koji ce direktno, vjerovatno i Hrvatska direktno, Holandija otpada ako Turci izvuku makar remi protiv Islanda.Goalgetter je napisao/la:Kakve su nam sanse kad sve scenarije uzmemo u obzir, da budemo nosioci? Nisam pratio, pa ako neko zacas moze objasniti.
Najvjerovatnije:
-nosioci: Ukrajina, BiH, Svedska, Danska
-nenosioci: Irska, Norveska, Turska, Slovenija.
Irska u slucaju remija moze prestici Dansku...ima jos dosta kombinacija, ako pobijede Ukrajinci idu direktno kao naj 3., tada su Madjari nosioci...ako Norvezani iznenade Italiju ili Hrvatska kiksa tada su Hrvati u barazu nosioci a Danska u podredjenom polozaju, itd...uglavnom, mi smo sigurni nosioci neovisno o dr.rezultatima

Imas ovdje sve:
http://www.footballseeding.com/national ... king-2015/
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nadam se da je ovako kako pisete 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Prizeljkujem Norvesku ili Sloveniju.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Hvala druze @hurem.
Slovenija, i mirna Bosna.
Slovenija, i mirna Bosna.

Iz nekog razloga imam želju da odigramo napokon i protiv Iraca mada bi Slovenija trebala biti najlakši (ili najmanje težak) suparnik. Problem je što smo mi obično k.urate sreće u baražu tako da ćemo dobiti najtežeg suparnika od svih (Turska).
Ako ne zayebemo šta kod Kipra, tojest.
Ako ne zayebemo šta kod Kipra, tojest.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ni Turska ništa posebno,bili su se nafurali i protiv Hrvata,pa ih ovi spustili na zemlju jer su kvalitetniji,baš kao što smo i mi kvalitetniji od njih.
Mada opet,više bih volio Sloveniju,Irce bih volio izbjeći ako odu u baraž,vrlo dobro pripremljena ekipa kondiciono i ne bi mogli s njima sto se tice tog aspekta.
Mada opet,više bih volio Sloveniju,Irce bih volio izbjeći ako odu u baraž,vrlo dobro pripremljena ekipa kondiciono i ne bi mogli s njima sto se tice tog aspekta.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Jesi li siguran da Madjarska moze biti nosilac? Mislim na ocekivane rezultate veceras i narednih dana.hurem je napisao/la:Nosioci smo 99%, osim u slucaju da u baraz ode slijedeca cetvorka od 5 reprezentacija, jer su svi ispred nas na listi: Njemacka, Holandija, Rusija, Ukrajina i Hrvatska(u slucaju pobjede), a sto je opet nerealno ocekivati...pogotov kada govorimo o Svabama i Rusima, koji ce direktno, vjerovatno i Hrvatska direktno, Holandija otpada ako Turci izvuku makar remi protiv Islanda.Goalgetter je napisao/la:Kakve su nam sanse kad sve scenarije uzmemo u obzir, da budemo nosioci? Nisam pratio, pa ako neko zacas moze objasniti.
Najvjerovatnije:
-nosioci: Ukrajina, BiH, Svedska, Danska
-nenosioci: Irska, Norveska, Turska, Slovenija.
Irska u slucaju remija moze prestici Dansku...ima jos dosta kombinacija, ako pobijede Ukrajinci idu direktno kao naj 3., tada su Madjari nosioci...ako Norvezani iznenade Italiju ili Hrvatska kiksa tada su Hrvati u barazu nosioci a Danska u podredjenom polozaju, itd...uglavnom, mi smo sigurni nosioci neovisno o dr.rezultatima![]()
Imas ovdje sve:
http://www.footballseeding.com/national ... king-2015/
-
- Kontakt:
naravno prvo treba Kipar rijesiti a sto se tiice Turske nebi volio da igramo s njima al baš nikako ,ušli su u ritam dobili su Holandiju i Česku u posljednje dvije utakmice vodi ih Fatih Terim ,temperamentni su i nisu dobar protivnik za nasGabrielBatistuta je napisao/la:Ni Turska ništa posebno,bili su se nafurali i protiv Hrvata,pa ih ovi spustili na zemlju jer su kvalitetniji,baš kao što smo i mi kvalitetniji od njih.
Trebali bi jer Irska mora izugbiti da bude u barazu (Poljska ne moze stici Madjarsku), Norveska sa remijem ne moze takodjer stici Madjarsku. Naravno, ovo ide sa pretpostavkom da ce Rusija, Hrvatska i Njemacka otici direktno na EURO, a Nizozemska ispasti.Biki je napisao/la: Jesi li siguran da Madjarska moze biti nosilac? Mislim na ocekivane rezultate veceras i narednih dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.