2:1
Kvalifikacije za EURO 2016
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Kvalifikacije za EURO 2016
Lewa ..... resistance is futile
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lewa lewa lewa lewa kakav majstor

RL9 torpedo iz glave. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Bolji je Suarez.
Inače zamišljam scenario,Njemci se muče sa Gruzijom do 90 te ne mogu gola dati,napadaju i Gruzija im kontru spuca i zabije u 93,a u isto vrijeme Irska izjednači rezultat.
Inače zamišljam scenario,Njemci se muče sa Gruzijom do 90 te ne mogu gola dati,napadaju i Gruzija im kontru spuca i zabije u 93,a u isto vrijeme Irska izjednači rezultat.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
O'Shea 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan_kardec
- Kontakt:
Grci konačno došli do prve pobjede u kvalifikacijama. Mađari imali sve u svojim rukama, sad moraju navijati da Ukrajina sutra ne dobije Špance.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To ne bi valjalo za nase nositeljstvoGabrielBatistuta je napisao/la:Bolji je Suarez.
- akisarajevo92
- Kontakt:
dovoljno je rec da su Armenija - Albanija (jedini bitan mec u 18h) stavili na SK4, a Grc - Hun, Fin - Sj.Irska na glavne kanaleFaraonTM je napisao/la:Opet komentator na utakmici Poljska-Irska indirektno spominje kako je Albanija nezasluženo na Euru
Don't believe the hype.
Saberi se bolan, i da su pobijedili Grcku nista im bodovi ne bi znacili jer je Grcka zadnja na tabeli.alan_kardec je napisao/la:Grci konačno došli do prve pobjede u kvalifikacijama. Mađari imali sve u svojim rukama, sad moraju navijati da Ukrajina sutra ne dobije Špance.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Neinformisanost je najgora,a ovaj forum zrači time.fukara87 je napisao/la:Saberi se bolan, i da su pobijedili Grcku nista im bodovi ne bi znacili jer je Grcka zadnja na tabeli.alan_kardec je napisao/la:Grci konačno došli do prve pobjede u kvalifikacijama. Mađari imali sve u svojim rukama, sad moraju navijati da Ukrajina sutra ne dobije Špance.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kako mrzim ovo namjerno bacanje igraca kad ima loptu u nogama ili ispred sebe fujj,dobiju faul na glumu svako 5 minuta,uopropastise igru totalno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma niđe veze Bgmakisarajevo92 je napisao/la:dovoljno je rec da su Armenija - Albanija (jedini bitan mec u 18h) stavili na SK4, a Grc - Hun, Fin - Sj.Irska na glavne kanaleFaraonTM je napisao/la:Opet komentator na utakmici Poljska-Irska indirektno spominje kako je Albanija nezasluženo na Euru
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Mogu misliti koliko im je teško što se Albanija plasirala,a Srbija nije. Mislim da bi prije željeli da se Albanci nisu plasirali,nego da oni postanu svjetski prvaci 2018 te.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Kako luda grupa D. Dva gola u dvije utakmice moze da promjeni kompletno ko ide direktno a ko u baraz 
- alan_kardec
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:Saberi se bolan, i da su pobijedili Grcku nista im bodovi ne bi znacili jer je Grcka zadnja na tabeli.alan_kardec je napisao/la:Grci konačno došli do prve pobjede u kvalifikacijama. Mađari imali sve u svojim rukama, sad moraju navijati da Ukrajina sutra ne dobije Špance.
kontao sam da su Grci prešli farane ovom pobjedom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Saberi se bolan, i da su pobijedili Grcku nista im bodovi ne bi znacili jer je Grcka zadnja na tabeli.alan_kardec je napisao/la:Grci konačno došli do prve pobjede u kvalifikacijama. Mađari imali sve u svojim rukama, sad moraju navijati da Ukrajina sutra ne dobije Špance.
GabrielBatistuta je napisao/la:Mogu misliti koliko im je teško što se Albanija plasirala,a Srbija nije. Mislim da bi prije željeli da se Albanci nisu plasirali,nego da oni postanu svjetski prvaci 2018 te.
Pa već smo postali svjetski prvaci u fudbalu
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Pa šta i da su prešli ?alan_kardec je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Saberi se bolan, i da su pobijedili Grcku nista im bodovi ne bi znacili jer je Grcka zadnja na tabeli.alan_kardec je napisao/la:Grci konačno došli do prve pobjede u kvalifikacijama. Mađari imali sve u svojim rukama, sad moraju navijati da Ukrajina sutra ne dobije Špance.
Mađari su ih morali pobjediti,a sa tim porazom bi Grcka ostala na tri boda i nikakve šanse ne bi imali za peto mjesto. Nema nikakve logike u tvom postu.
Znači trebao se desiti ovaj scenario po tvojoj logici:
Da Mađarska pobjedi Grčku a da Grčkoj UEFA pokloni 4. boda.
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Pa sta rade ovi Nemci.
- Ponos Torina
- Kontakt:
jel ko gleda njemacku?? jel bio penal ili je sudija poklonio ?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Poljska sad svi u odbranu , zeznuti su i bolji od Irske 
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.