FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 11 okt 2015, 22:57

sekac je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Jeste istina trenirali su u nasem kanpu
Drugom ti to jarane pričaj, ti tereni ne postoje uopšte.
Je li misliš ozbiljno ili se zezaš?
normalno da sam ozbiljan!
tan je oprao pare, izetbegovic dobio izbore jer je doveo tana a u butmiru u stvari se nista ne radi... valdja si cuo za hologram? :shh:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 okt 2015, 23:02

Pantelija @ vidiš ne bi da te uvrijedim ali lićno sam bio dole i vidio sva 3 terena 2 travnata jedan plastični treba još dva mala da se naprave jedan za treniranje uz brdo i jedan za slobodne udarce.Ne znam što ti treba ta priča ja vjerujem svojim očima više nego ikom na svijetu a ko god sumnja ima auto i nije Butmir preko svijeta pa bujrum ja sam bio 3-4 puta najmanje.**** ti hologram onda sam ja lud i slijep što sam vidjeo dole reci mi hljeba ti?????
Sarajevo ljubavi moja!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 okt 2015, 23:03

sekac je napisao/la:Pantelija @ vidiš ne bi da te uvrijedim ali lićno sam bio dole i vidio sva 3 terena 2 travnata jedan plastični treba još dva mala da se naprave jedan za treniranje uz brdo i jedan za slobodne udarce.Ne znam što ti treba ta priča ja vjerujem svojim očima više nego ikom na svijetu a ko god sumnja ima auto i nije Butmir preko svijeta pa bujrum ja sam bio 3-4 puta najmanje.**** ti hologram onda sam ja lud i slijep što sam vidjeo dole reci mi hljeba ti?????
:D :D e jeb :D bem ga ja, nisam to od tebe ocekivao :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :urnebes:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 okt 2015, 23:05

Pantelija je napisao/la:
sekac je napisao/la:Pantelija @ vidiš ne bi da te uvrijedim ali lićno sam bio dole i vidio sva 3 terena 2 travnata jedan plastični treba još dva mala da se naprave jedan za treniranje uz brdo i jedan za slobodne udarce.Ne znam što ti treba ta priča ja vjerujem svojim očima više nego ikom na svijetu a ko god sumnja ima auto i nije Butmir preko svijeta pa bujrum ja sam bio 3-4 puta najmanje.**** ti hologram onda sam ja lud i slijep što sam vidjeo dole reci mi hljeba ti?????
:D :D e jeb :D bem ga ja, nisam to od tebe ocekivao :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :urnebes:
Ne zajebaji brate..... :tralala:
Sarajevo ljubavi moja!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 okt 2015, 23:06

Pantelija je napisao/la: normalno da sam ozbiljan!
tan je oprao pare, izetbegovic dobio izbore jer je doveo tana a u butmiru u stvari se nista ne radi... valdja si cuo za hologram? :shh:
Pantelija, ja tebe vec duze vremena pratim. Ti si jako bezobrazan, ti si jedan veliki lazov, jedan monstrum. Pa ti si jedan provokator, mucki provokator i to je tvoj cilj.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 23:07

HAHAHAHAHAHAHAH sto ti to treba Benko :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 okt 2015, 23:09

Hocemo li mu halaliti? :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 okt 2015, 23:09

:D a mora se malo...
citav dan kontam samo da Mateju nije nista... a pilence malo sto je svima dalo nece zaspat..
ma matej je gromada, nije zasluzi da mu se tako nesto desi sada kada ga je bas krenulo!
NADAM se da ce vec za godinu dvije biti u ligama petice jer je zaista ekstra kvalitet... naravno, nasi strucnjaci su ga otjerali naon 4 utakmice, jer oni su ipali zavrsili sve fakultete svijeta... sreca pa je stijena karakterna pa je kada se vratio pokazao st azna i DONIO titulu...

Ja jesicev radi ocjenjujem poslije januarskih priprema jer mu je onaj trener nazovimo, ostavio nespremnu, demoralisanu i posvadjanu ekipu

MCM pa zar i ti brute vjerujes u to cudo tehnologije u butmiru, ja jucer sa piletom krompir dole kopao :stop:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 okt 2015, 23:17

Lijepo ovo izgleda na Butmiru.Samo se bojim da nam se reprezentacija ne uvali u kamp ko bi Dzeku,Pjanica i druge istjerao.
Jos hotel i bice ekstra

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 okt 2015, 23:18

Kad zavrsim sa dinamom prebicu te ko macku.

Sekac je otiso po cevape .

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 okt 2015, 23:23

Ma kakva crna reprezentacija. Jebu Envera, nedat im ni blizu, eno im zenice popusam se i njahi i zenicu.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 okt 2015, 23:24

Cuj jos hotel :mrgreen: Nije jos ni pola planiranog uradjeno. Bit ce ovo 3x bolji kamp od onog reprezentativnog u zenici
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 23:26

De napravite kakav toranj/neboder usput da stan uzmem :D

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 okt 2015, 23:29

Nek plati pa nek se uvaljuje ko hoće.

Prvi put će naš tim biti prioritet i sam određivati kad trenira koliko i kako. Naravno ušteda je ogromna jer smo do sad u prosjeku plaćali 300km teren skontajte da godišnje ima najmanje 300 treninga, nekad dva dnevno, nekad ni jedan ali sigurno oko 300. Prostom računicom to je godišnja ušteda od 90 000 KM što je plata za sasvim pristojnog igrača ili za nešto drugo. Ostalo ko plati nek trenira, šta ima veze. Bitno je da mi više ne zavisimo ni od kog i da imamo svoj raspored od akademije pa nadalje.

A ovo je samo prva faza, imaju 3 faze, tako da će to biti baš dobar kamp sa svim potrebnim za razvoj fudbalera.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 okt 2015, 23:34

jurisicduska je napisao/la:Nek plati pa nek se uvaljuje ko hoće.

Prvi put će naš tim biti prioritet i sam određivati kad trenira koliko i kako. Naravno ušteda je ogromna jer smo do sad u prosjeku plaćali 300km teren skontajte da godišnje ima najmanje 300 treninga, nekad dva dnevno, nekad ni jedan ali sigurno oko 300. Prostom računicom to je godišnja ušteda od 90 000 KM što je plata za sasvim pristojnog igrača ili za nešto drugo. Ostalo ko plati nek trenira, šta ima veze. Bitno je da mi više ne zavisimo ni od kog i da imamo svoj raspored od akademije pa nadalje.

A ovo je samo prva faza, imaju 3 faze, tako da će to biti baš dobar kamp sa svim potrebnim za razvoj fudbalera.
Evo ovo ne znate a pitajte i kinosvra kad smo bili dole šta nam je rečeno.Kaže inžinjer dole kad je ljetos amiđa bio prvo pitanje je bilo gdje heliodrom naši stali pa mu pokazuju kako heliodrom nije u planu a amiđa zapeo heliodrom i tačka i sad šta mislite hoče li biti heliodrom ahahaha????? A baš me poslaše po ćevape a nema veze do mene je.
Sarajevo ljubavi moja!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 okt 2015, 23:37

Biće heliodrom, đe će adžo parkirati??? Ne može nikako na livadu.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 11 okt 2015, 23:37

Ko da su mene pitali, svaka cast upravo :tokralju:
slika
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 23:38

MCMXLVI je napisao/la:Ko da su mene pitali, svaka cast upravo :tokralju:
slika
slika
Lazes :bow: :bow:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 okt 2015, 23:40

Blizu smo airodroma Adzo nek spoji sve do kjeva hehe.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 okt 2015, 23:42

jurisicduska je napisao/la:Biće heliodrom, đe će adžo parkirati??? Ne može nikako na livadu.
duška znaš pta je najvažnije dole kad su našli vodu imat ćemo samonavodnavanje ni to nečemo plačati naša voda kad nam je frajer pričo koje su uštede ja se sjebo a pokazivao nam jue slike nema gdje nije pravio stadione širom Europe a to što se tiće treniranja mi smo prioritet sve selekcije onda SFK isto a ostali Boga mi ne znam da li če neko moći bez odobrenja zna se koga .....Uglavnom dobar ti je info bit če tri faze radova a ako uspije od armije uzeti i onaj tamo dio moglo bi biti još faza.
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: guadalupe, JavierBosnia, johntravolta123, ronaldo99, SHZ82, Zigazaga i 38 gostiju.