FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da te VOLIM oduvjek sam znao.
Ja miline i ljepote, jos bordo ograda. Mi nismo svjesni sta je FK SARAJEVO DANAS I STA CE FK SARAJEVO ZA 5 GODINA BIT. Klubovi ko gnk mamic maliboro FK jna ce da nam ciste cipele.
Ja miline i ljepote, jos bordo ograda. Mi nismo svjesni sta je FK SARAJEVO DANAS I STA CE FK SARAJEVO ZA 5 GODINA BIT. Klubovi ko gnk mamic maliboro FK jna ce da nam ciste cipele.
Sekac jel ista govorio za otvor hocel bit za rodendan nam ili.?
Jedva čekam 24.10 , a mogle bi se i neke slike prije tog objavit 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
@Mortem, ovo sam ja pravio u maju kako bih volio da izgleda (: Mnogo mnogo ljepse nego one raspale reklame u kampu reprezentacije. Volim sitne detalje, koje prave veliku razliku.
@duska, I ne samo to. Ovaj kamp dolazi i psihicki dobro nasim igracima, a to znam sam po sebi. Jer sada znaju gdje i u koje vrijeme ima trening, a ne kao dosada tamo vamo. Dodaj jos dobre uslove, zatvoreni tereni + reflektori (: Me likeeey
@duska, I ne samo to. Ovaj kamp dolazi i psihicki dobro nasim igracima, a to znam sam po sebi. Jer sada znaju gdje i u koje vrijeme ima trening, a ne kao dosada tamo vamo. Dodaj jos dobre uslove, zatvoreni tereni + reflektori (: Me likeeey
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam,sjecam se ja ovoga 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brate fakat ne znam tu malo lupaju sa datumima vidi trebalo se otvoriti u augustu-septembru međuti trava je zezala nešto sad ima dovoljno kiše i nisu visoke temperature ne znam valjda če skoro biti to bi bio prvi dio gdje če biti terenei i gdje če se trenirati .Druga faza je hotel i teretane i oni prateči objekti a planiraju i jednu malu tribinu uz teren da se mogu gledati utakmice akademije sad pošto kupio poto i prodao uglavnom za sad ide sve kako treba možda se malo kasni ali sve je po planu barem za sad.Pitar6785 je napisao/la:Sekac jel ista govorio za otvor hocel bit za rodendan nam ili.?
Sarajevo ljubavi moja!
ma kakav kamp, taj kinez tan ne postoji uopste sta ce on praviti..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@1946 sjećam se k'o jučer kad si tu prvu sliku postavio 
@sekac šta će se to pravit ako se kupi zemlja od eufora? šta to ima još da nam fali
@sekac šta će se to pravit ako se kupi zemlja od eufora? šta to ima još da nam fali
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bravo brate moči ćemo trenirati kad nam je kzrcu ćeif a ne po mađaru i na plus 40 da umiremo a plačamo papreno e sad je bajde i trening je recimo po kazni u 2 ujutro AHAHAHA.MCMXLVI je napisao/la:@Mortem, ovo sam ja pravio u maju kako bih volio da izgleda (: Mnogo mnogo ljepse nego one raspale reklame u kampu reprezentacije. Volim sitne detalje, koje prave veliku razliku.
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nasa uprava je bila zajedno sa ljudima iz Kortrijka,Cardiffa i sa onim likom iz Malezije sto je u upravi.Bili su po restoranima i to...valjda se sprema onaj turnir ko ce mu ga znati 
bajramski neki 
nIJE EUFOR nego tamo gdje armija sa desne strane ima ogroman prostor imaju i teniska igrališta koliko sam mogao vidjeti i svašta još šta bi tu pravio ne znam uglavnom znam da je zagrijan da to kupi barem tako kažu ali zapelo je kod naših vojska i to sad treba nekog uhvatiti da se to stavi na prodaju. Vidjet ćemo šta če biti.FrancescoTotti je napisao/la:@1946 sjećam se k'o jučer kad si tu prvu sliku postavio
Sarajevo ljubavi moja!
Hvala Sekac
Uzet od ajfora zemlju da se apartmani naprave. Da Amidza vrati ulozeno za 5 mjeseci.
Tan ne postoji, Dino pokro pare Feda Kusturica nepostiji Edis Kusturica revizor.
Tan je ves masina u prevodu pere pare. 51 % kuknjava
Uzet od ajfora zemlju da se apartmani naprave. Da Amidza vrati ulozeno za 5 mjeseci.
Tan ne postoji, Dino pokro pare Feda Kusturica nepostiji Edis Kusturica revizor.
BUTMIR HILLS 
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hvala @sekac brate naš. Očekujemo još lijepih vijesti od tebe inshallah 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nema na čemu brate nego ovako da malo dušmane ućutimo a mi da se malo radujemo bilo kako bilo Tan ne postoji Dino fening bla bla bla ali prvi put u istoriji FK SARAJEVO ima nešto na svom kontu a to je otprilike ne znam koliko hektara zemljišta gdje če biti kamp .Pitar6785 je napisao/la:Hvala Sekac![]()
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
65-70?
To brate barato sam sa cifrom 72 hektara ali nisam bio siguran.MortemHz je napisao/la:65-70?
Sarajevo ljubavi moja!
Cuj?MortemHz je napisao/la:Nasa uprava je bila zajedno sa ljudima iz Kortrijka,Cardiffa i sa onim likom iz Malezije sto je u upravi.Bili su po restoranima i to...valjda se sprema onaj turnir ko ce mu ga znati
Ko li je tamo to napisao?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu negdje,znam da je bilo vec jednomsekac je napisao/la:To brate barato sam sa cifrom 72 hektara ali nisam bio siguran.MortemHz je napisao/la:65-70?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.