PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ulazimo u osmi dan derbija, Sarajevo još uvijek nije ošutalo u okvir gola Željezničara..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja razumijem da vam je pobjeda na derbiju ravna tituli, razumijem i da ste fukare u bukvalnom smislu te rijeci, razumijem da vam se jug raspao, razumijem i da vas Benjo klempa, takodje razumijem da sve prljavo perfektno drzite pod tepihom,razumijem da lazete sami sebe za Domorockog, razumijem da lazate djecu svoju da vas je rezim htio ugasiti al su zeljeznicari bili toliko jaki pa se supratstavili Titu, pa cak razumijem da Omanic, Kadic,Pasukanovic, Cemo i debeli krmak sa bjelava Bob zovu nase momke da im pomognu u borbi protiv kriminala kojeg su oni stvorili.zeljeznicar1 je napisao/la:Yebo te ovakav Zeljo bez sponzora razvali malezijske kurwice, sta ce tek da bude ako se slucajno bude nafato kakav sponzor
Ali brate ne razumijem da imate obraza pricati o parama, sponzorima i svemu ostalom vezanom sa ekonomski dio kluba.
Niste vlasnici svog stadiona, ublehe vam na svakom cosku, Kriminalac klempa klub svakodnevno. Reketi se pucaju dan-noc, na vlastiti stadion vam stari navijaci ne smiju doci radi bombi koje nicu kao smokva na jadranu.
Dao Bog da ste u ovakvoj situaciji do kraja vaseg postojanja. I da jedini nacin da nas pobijedite bude kao ovaj zadnji, motivacija i tetovirani trener-sablja islama, slika i prilika kluba kojeg predstavlja.
Do sledeceg vidjenja, mitomani cao!
Mitomani since 1921
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
HAHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH
@Mortem
A halali kume, moja greška što jes jes

@Mortem
A halali kume, moja greška što jes jes
E ko da je puno 25 BajramaBolanos je napisao/la:I u 25. Bajram kako ste se radovali na Kosevu.Ajzea je napisao/la:Ulazimo u osmi dan derbija, Sarajevo još uvijek nije ošutalo u okvir gola Željezničara..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 12 okt 2015, 00:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A eto sto lazes molim te pa imali smo 1Ajzea je napisao/la:Ulazimo u osmi dan derbija, Sarajevo još uvijek nije ošutalo u okvir gola Željezničara..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I u 25. Bajram kako ste se radovali na Kosevu.Ajzea je napisao/la:Ulazimo u osmi dan derbija, Sarajevo još uvijek nije ošutalo u okvir gola Željezničara..
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Hehe dobar si, kakva opsjednutost covjece
. Probaj se dozvati pa predji na pravu stranu jos is mlad
.
Ako ostanes da navijas za taj udbaski klub nista od tebe
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Rule ispali rafal iz kalaša oca mi 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
jel moze neko od navijaca zrinjskog da nam locira mjesto gdje ima neki plehani krov na stadionu pod BB da znamo odakle bi se drug Sablja mogao dracit na igrace...ako moze slika,hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja mislim da je sve OK predhodno napisano.zeljeznicar1 je napisao/la:Hehe dobar si, kakva opsjednutost covjece. Probaj se dozvati pa predji na pravu stranu jos is mlad
.
Boli, znam da boli!
- Beduin
- Kontakt:
Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
E koji pajseri sve imaju pristup internetu. A sinoc "cetnik" nas dade sansu da idemo na EP, nedavno nam "cetnik" donese titulu sampiona u kosarci za mladje uzraste, pitaj oca i mater jesul se radovali ovim uspjesima. Ili onom cetniku Misketu sto nas je masu puta ucinio ponosnima. Pitaj ih jesu li, ili su kao i ti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma poćerat će njih Sablja ko Manijaci Fukare onomad u Tuzli..staragarda je napisao/la:jel moze neko od navijaca zrinjskog da nam locira mjesto gdje ima neki plehani krov na stadionu pod BB da znamo odakle bi se drug Sablja mogao dracit na igrace...ako moze slika,hvala unaprijed
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
dabome da hoce...GOLEM je zeljoAjzea je napisao/la:Ma poćerat će njih Sablja ko Manijaci Fukare onomad u Tuzli..staragarda je napisao/la:jel moze neko od navijaca zrinjskog da nam locira mjesto gdje ima neki plehani krov na stadionu pod BB da znamo odakle bi se drug Sablja mogao dracit na igrace...ako moze slika,hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vjeruj mi da nije lahko sa njima grad dijeliti. Drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota, drugaciji pogled na zivot. Jedina stvar u kojoj su dobri je mrznja. Nakon psovanja Haseta i Vedrana, sada se ide do te mjere da se moli Isus, Allah itd da vozamo Delaca u kolicima narednih 6 mjeseci.Beduin je napisao/la:Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
E koji pajseri sve imaju pristup internetu. A sinoc "cetnik" nas dade sansu da idemo na EP, nedavno nam "cetnik" donese titulu sampiona u kosarci za mladje uzraste, pitaj oca i mater jesul se radovali ovim uspjesima. Ili onom cetniku Misketu sto nas je masu puta ucinio ponosnima. Pitaj ih jesu li, ili su kao i ti.
Pogan mentalitet brate. Pogani ljudi!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Nemoj mi te patetike svega ti, ovamo psuje glavni grad i sve sto ima veze sa njim, a ovamo se daje aplauz himni pod kojom su **** radila sve sta su radila, preskoci me.
A sta cemo s fukaricama i upitnim skandiranjem onda u BL ?? Ne potpaljuje vas momak bezveze moji tuzlaci..Beduin je napisao/la:Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
Ja te molim da mi odgovoriš na pitanje iskreno. Jel te stid prijatelju?RuleHz je napisao/la:Vjeruj mi da nije lahko sa njima grad dijeliti. Drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota, drugaciji pogled na zivot. Jedina stvar u kojoj su dobri je mrznja. Nakon psovanja Haseta i Vedrana, sada se ide do te mjere da se moli Isus, Allah itd da vozamo Delaca u kolicima narednih 6 mjeseci.Beduin je napisao/la:Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
gore ste vi pateticni,glumite velike patriote a naguzili se ovima iz trebinja....nemoj bogatizeljeznicar1 je napisao/la:Nemoj mi te patetike svega ti, ovamo psuje glavni grad i sve sto ima veze sa njim, a ovamo se daje aplauz himni pod kojom su **** radila sve sta su radila, preskoci me.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
jao jaoRuleHz je napisao/la:Vjeruj mi da nije lahko sa njima grad dijeliti. Drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota, drugaciji pogled na zivot. Jedina stvar u kojoj su dobri je mrznja. Nakon psovanja Haseta i Vedrana, sada se ide do te mjere da se moli Isus, Allah itd da vozamo Delaca u kolicima narednih 6 mjeseci.Beduin je napisao/la:Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
- Beduin
- Kontakt:
Ma meni taj lojo ide na blocklist, prv put u zivotu da stavljam nekoga. I jos mu isprika kako navijaci psuju klub koji nosi isti naziv kao i glavni grad. Sve mogu podnijeti, psuj i klub mi, zajebaji se na svaki moguci i normalan nacin, omalovazavaj ti moj klub ako je u necemu los, ali da me nazivas cetnikom a otac mi se borio protiv takvih, i jos spasavao i njegovu guzicu, a vjerujem da cak nije ni bio na svijetu u to vrijeme, to me tako iznervira da bih prosao kroz njega samo da ga vidim sad, i svakog takvog.RuleHz je napisao/la:Vjeruj mi da nije lahko sa njima grad dijeliti. Drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota, drugaciji pogled na zivot. Jedina stvar u kojoj su dobri je mrznja. Nakon psovanja Haseta i Vedrana, sada se ide do te mjere da se moli Isus, Allah itd da vozamo Delaca u kolicima narednih 6 mjeseci.Beduin je napisao/la:Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
Nabijem svakog takvog nacionalistu, u klubu im igra troprstas i oni svrsavaju na njegove pogotke, a mene naziva cetnikom jer aplaudiramo protivnickoj himnoj, iz sportskih razloga, i to djeci koja nisu bila ni rodjena tad. Zaista mi je zao vas sto dijelite grad sa ovakvima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zar nismo utvrdili da ste sami krivi za ispadanjesolinas je napisao/la:gore ste vi pateticni,glumite velike patriote a naguzili se ovima iz trebinja....nemoj bogatizeljeznicar1 je napisao/la:Nemoj mi te patetike svega ti, ovamo psuje glavni grad i sve sto ima veze sa njim, a ovamo se daje aplauz himni pod kojom su **** radila sve sta su radila, preskoci me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.