PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Bez toga "prijatelju", molim te.RuleHz je napisao/la:Ja te molim da mi odgovoriš na pitanje iskreno. Jel te stid prijatelju?Beduin je napisao/la:Vjeruj mi da nije lahko sa njima grad dijeliti. Drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota, drugaciji pogled na zivot. Jedina stvar u kojoj su dobri je mrznja. Nakon psovanja Haseta i Vedrana, sada se ide do te mjere da se moli Isus, Allah itd da vozamo Delaca u kolicima narednih 6 mjeseci.zeljeznicar1 je napisao/la: Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.
E koji pajseri sve imaju pristup internetu. A sinoc "cetnik" nas dade sansu da idemo na EP, nedavno nam "cetnik" donese titulu sampiona u kosarci za mladje uzraste, pitaj oca i mater jesul se radovali ovim uspjesima. Ili onom cetniku Misketu sto nas je masu puta ucinio ponosnima. Pitaj ih jesu li, ili su kao i ti.
Pogan mentalitet brate. Pogani ljudi!
Iskreno, hoces ti meni odgovoriti. Jel te stid rijeci vaseg vodje na forumu? Samo da ili ne, jer ne treba sa svakim (cak i na forumu) ulaziti u konverzaciju.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Jel' te stid gnjido ona?RuleHz je napisao/la:Vjeruj mi da nije lahko sa njima grad dijeliti. Drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota, drugaciji pogled na zivot. Jedina stvar u kojoj su dobri je mrznja. Nakon psovanja Haseta i Vedrana, sada se ide do te mjere da se moli Isus, Allah itd da vozamo Delaca u kolicima narednih 6 mjeseci.Beduin je napisao/la:Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj ovi ceto ljubitelja sto su se prokurcili
E koji pajseri sve imaju pristup internetu. A sinoc "cetnik" nas dade sansu da idemo na EP, nedavno nam "cetnik" donese titulu sampiona u kosarci za mladje uzraste, pitaj oca i mater jesul se radovali ovim uspjesima. Ili onom cetniku Misketu sto nas je masu puta ucinio ponosnima. Pitaj ih jesu li, ili su kao i ti.
Pogan mentalitet brate. Pogani ljudi!
Kad smo kod Haseta i legendi, sreća vi isto to ne radite Osimu. Lažove onaj lažovski sram da te bude
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista cudno moj Beduin,onaj njihov ahbab je napisao da su mu drazi i da vise voli cetnike nego gradjane Sarajeva koji su mu pomagali prije 20 godina jer navijaju za gradski klub..(da,dobro si procitao)
@Faraon,molim te nauci razlikovati tribinu (stvarni svijet) i forum
@Faraon,molim te nauci razlikovati tribinu (stvarni svijet) i forum
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa jel' ima pravo na osnovu par pojedinaca sa foruma (kojih ima na obje strane) pisati ovakve stvari nabijem ga na qurac? 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi imao da je samo forum,ovo se desilo na tribini,zato ti i kazem
- Beduin
- Kontakt:
Ma sreca pa ja ne volim generalizovati, ne mogu reci svi Manijaci me smatraju cetnikoljubcem, ali ovakva gamad sa ovakvim izjavama imaju srece sto ih necu sresti nikada uzivo, a jako bih volio, smradovi usrani.
Svi znaju da se i ja volim saliti, ali takve stvari sto ovaj jazavac rece, ili ovo sto Rule i Mortem kazu, ako je istina, pa to je dno dna ljudske vrste. Bas bih volio da cujem roditelje njihove sta misle o tome, kakve amebe su donjeli na ovaj svijet pa tako lijepe manire imaju im djeca.
Svi znaju da se i ja volim saliti, ali takve stvari sto ovaj jazavac rece, ili ovo sto Rule i Mortem kazu, ako je istina, pa to je dno dna ljudske vrste. Bas bih volio da cujem roditelje njihove sta misle o tome, kakve amebe su donjeli na ovaj svijet pa tako lijepe manire imaju im djeca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čuj? Manijaci psovali Vedranu Puljiću?MortemHz je napisao/la:Ne bi imao da je samo forum,ovo se desilo na tribini,zato ti i kazem
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fuj fuj fuj kakvih umova ima, fuuuuuuuuj
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije problem prijatelju..RuleHz je napisao/la: Bez toga "prijatelju", molim te.
Iskreno, hoces ti meni odgovoriti. Jel te stid rijeci vaseg vodje na forumu? Samo da ili ne, jer ne treba sa svakim (cak i na forumu) ulaziti u konverzaciju.
Hoću, sve ću ti iskreno odgovoriti. Niko, ama baš niko nije niti vođa niti moj predstavnik na ovom forumu, ja nastupam pod ovim nickom i stojim samo iza svog mišljenja. Ovom rečenicom sam ti rekao sve šta o tome mislim, a ti ako i u jednom trenutku budeš smatrao da ne poštujem legende ovog grada, legende tvoje tribine ili legende tvog kluba grdno se varaš. Ja, kao navijač Željezničara nikada ružne riječi izustio nisam prema nekoj vašoj legendi, postovi su tu i da se vrlo lako provjeriti a i u stvarnosti je ista priča. Ja sam također kao navijač Željezničara iz sveg glasa skandirao Vedran Puljić, tražio istinu za njega i nikad ružno pomislio o pokojnom ne bi a ne izgovorio nešto što bi išlo samo na moju čast. Ja isto tako nikada nisam poželio ništa loše nekom igraču tvog kluba jer nemam potrebe za tim (svakako ste apsolvirani), iako je istina da imate prepotentne igrače koji samo sebe brukaju izjavama i sami sebi skaču u stomak. Ponovit ću ti još jednom kako bi me bolje razumio, ja nastupam kao navijač Željezničara pod ovim nickom i niko ne treba da govori u moje ime, mišljenja su različita ali sam siguran da moje nije pogrešno kada se govori o stvarima napisanim iznad. Također, stav tvoje tribine je da se ne poštuju legende mog kluba dok je stav moj tribine poštovanje prema svima njima. Pojedinac nije grupa, pojedinac nije tribina, pojedinac nije ni vođa našeg podforuma
Manijaci psovali Vedrana Puljića? Odvratni lažove !
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 12 okt 2015, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
14.07.2011.RuleHz je napisao/la:Jel' te stid gnjido ona?Beduin je napisao/la:Vjeruj mi da nije lahko sa njima grad dijeliti. Drugi mentalitet, drugaciji nacin zivota, drugaciji pogled na zivot. Jedina stvar u kojoj su dobri je mrznja. Nakon psovanja Haseta i Vedrana, sada se ide do te mjere da se moli Isus, Allah itd da vozamo Delaca u kolicima narednih 6 mjeseci.zeljeznicar1 je napisao/la: Smrdo jedan, stidi se rijeci poganih. Umjesto da se zahvalis, npr. mome ocu sto je medju prvima otisao u Sarajevo i nosio zastavu ljiljana, onako u civilu, a da nije javio ni zeni ni djetetu, da bi spasavao i tvoju usranu guzicu mogao sam ja da ga nikad vise ne vidim niti zapamtim lik oca.
Pogan mentalitet brate. Pogani ljudi!![]()
Kad smo kod Haseta i legendi, sreća vi isto to ne radite Osimu. Lažove onaj lažovski sram da te bude
Zeljeznicar - Sheriff
Idete korteom i prolazite Ciglanama dio oko Londona, na nase provokacije vasi momci u sredini kortea pocinju pjevati "Sarajevo,Horde Bog i Carsija, je*emo vam kosti mrtvog Vedrana."
The End!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Juzna strana je ispostovala maximalno ovaj put,sjever je psovao najvecu fudbalsku legendu grada Sarajeva i Vedrana,ovo je vec neko rekao pa sam mislio da znas..
Mogu shvatiti neku granicu zayebancije ali ovo, ovakve laži..
Strašno šta pojedinci govore.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Južna strana ispoštovala OVAJ put? Bježim sa ove teme, **** te ovo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi li upalio konacno,jesi skontao o cemu se radi?FaraonTM je napisao/la:Mogu shvatiti neku granicu zayebancije ali ovo, ovakve laži..![]()
@Ajzea dodaj ''i''
Strašno matere mi, ne vjerujem šta pišu pojedini pitari. Ovo je bolest bgmAjzea je napisao/la:Južna strana ispoštovala OVAJ put? Bježim sa ove teme, **** te ovo..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci bolest je kada neko govori istinu za promjenu? ne znam zasto ti treba toliko da upalis,nisi ovakav bio prije,uglavnom aferim ako smatras da je iznosenje istine bolest a ocito si preskocio da sam fulio slovo ali uredu sve najbolje uglavnom,i dalje misli sta i kako hoces 
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 12 okt 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kad si sve tako lijepo napisao, da ti i ja ukratko pokusam odgovoriti. Ti mozda postujes legende ovog grada i legende mog kluba ali 99% tvojih prijatelja sa tribine ili stadiona to ne radi. Da napomenem psovanje Haseta prije mozda dvije godine sa iste te tribine koja kazes postuje moju ekipu. Daj ba, kome prosipas suplju.Ajzea je napisao/la:Nije problem prijatelju..RuleHz je napisao/la: Bez toga "prijatelju", molim te.
Hoću, sve ću ti iskreno odgovoriti. Niko, ama baš niko nije niti vođa niti moj predstavnik na ovom forumu, ja nastupam pod ovim nickom i stojim samo iza svog mišljenja. Ovom rečenicom sam ti rekao sve šta o tome mislim, a ti ako i u jednom trenutku budeš smatrao da ne poštujem legende ovog grada, legende tvoje tribine ili legende tvog kluba grdno se varaš. Ja, kao navijač Željezničara nikada ružne riječi izustio nisam prema nekoj vašoj legendi, postovi su tu i da se vrlo lako provjeriti a i u stvarnosti je ista priča. Ja sam također kao navijač Željezničara iz sveg glasa skandirao Vedran Puljić, tražio istinu za njega i nikad ružno pomislio o pokojnom ne bi a ne izgovorio nešto što bi išlo samo na moju čast. Ja isto tako nikada nisam poželio ništa loše nekom igraču tvog kluba jer nemam potrebe za tim (svakako ste apsolvirani), iako je istina da imate prepotentne igrače koji samo sebe brukaju izjavama i sami sebi skaču u stomak. Ponovit ću ti još jednom kako bi me bolje razumio, ja nastupam kao navijač Željezničara pod ovim nickom i niko ne treba da govori u moje ime, mišljenja su različita ali sam siguran da moje nije pogrešno kada se govori o stvarima napisanim iznad. Također, stav tvoje tribine je da se ne poštuju legende mog kluba dok je stav moj tribine poštovanje prema svima njima. Pojedinac nije grupa, pojedinac nije tribina, pojedinac nije ni vođa našeg podforuma
Manijaci psovali Vedrana Puljića? Odvratni lažove !
Vec sam predhodno i napisao kada ste to radili, psovali Vedrana. U periodu kada se tacno znalo ciji je koji dio grada.
I molim te odgovori na pitanja, nemoj ici okolo sa nekim spinovima oko tvog misljenja.
Jel te stid sto je @pile87 napisao da zeli da vozamo Delaca 6 mjeseci u kolicima? Jel te stid sto takav covjek dijeli sa tobom,grad, stadion, tribinu?
Sta je Delac uradio vama pa da mu tako mislite?
14.07.2011.
Zeljeznicar - Sheriff
Idete korteom i prolazite Ciglanama dio oko Londona, na nase provokacije vasi momci u sredini kortea pocinju pjevati "Sarajevo,Horde Bog i Carsija, je*emo vam kosti mrtvog Vedrana."
The End!
Da ponovim, jer ipak nekima moras nacrtati!
Zeljeznicar - Sheriff
The End!
Da ponovim, jer ipak nekima moras nacrtati!
Istinu? Ja sam svu istinu vidio na derbiju a ti i ovakvi kao jaran ti @Rule trebate da se zapitate malo, šta je vaš cilj? Ovdje napisati ni manje ni više nego Manijaci psuju Vedrana. Pa bog te neyebo kao da ima u najmanju ruku 20 klipova sa utakmica gdje se odlično čuje kako čitav juge psuje Vedrana i Haseta a ne eto u korteu na vaše provokacije momci psovali Vedrana, ma daj baMortemHz je napisao/la:Znaci bolest je kada neko govori istinu za promjenu? ne znam zasto ti treba toliko da upalis,nisi ovakav bio prije,uglavnom aferim ako smatras da je iznosenje istine bolest a ocito si preskocio da sam fulio slovo ali uredu sve najbolje uglavnom,i dalje misli sta i kako hoces
Isto što pojedinci govore za Haseta, to pojedinci sa vaše strane govore za Osima. Ne pravite se nevini, ne glumite žrtvu, ne ide vam to!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Uffff, sad se pravo zakuhalo...pite vs strumfete. ....tacno da mi malo odmorimo od naleta vrapcicana
...robija mi je totalno zakazala na ovoj preeeeeeejakoj temi

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 12 okt 2015, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.