što bolan vrijeđaš odmah na licnoj bazi
znam, istina boli jbg
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Cuj vrijedjam. Sto bi to radio? Avlijaner je pametno pasce!let3 je napisao/la:eki "avlijanera"![]()
![]()
što bolan vrijeđaš odmah na licnoj bazija sam te samo podsjetio šta ste pjevali i kako ste se ofirali sa parolama. Kao vaše pjesme su bezazlene i sa puno ukusa
a naše su uvrijedljive i otrovne
ne brukaj se
znam, istina boli jbg
Svak' brate, svak'High je napisao/la:Manijak ne može biti svako...
ma ti si meni simpa jaranejoker90 je napisao/la:@let rekoh ti davno da si mi na ignore listi, pa ne citiraj mi postove.. Ne citam, al evo sad te i oni citiraju pa moram gledati. Provokacije su ti na nivou amebe majke mi, ne da mi se fakat pricati tebi o zelenim kartama za sjever i sta je sve bilo, jer s tobom diskusija se svodi na sto smajlija i pisanje gluposti..
Mah, ja mislim da je seljacka opcija to vrijeđanje avlijaner, magare i slicno etiketiranje na licnoj baziRuleHz je napisao/la:Svak' brate, svak'High je napisao/la:Manijak ne može biti svako...
@Let3, a shvatas li da ne vrijedjam brate. Avlijaner je bas simpa opis tebe. Sta je ljepse Avlijaner ili Bilecko magare?
Haj ne brini se, eto Zuje za predsjednika. A mozda i novi milion duga nikne u dolini cupova. A sponzori su tu, pred vratima. Cekaju u redu da ih Greda zvani Ajfel (haj da malo razvalimo usta, nemoze citav uci) primi u kancelariju. A ja i taj prevarant je otisao od vas. A u pm, nemate vise nikoga.
Brm brm, idu bageri zajedno uz Zuju.
Haj u zdravlje, potrebno ti je.
Laku noc drugovi.
Idi lechi brate laku noć.Bolanos je napisao/la:Daj nosi TE se odoh spavati, svako dobro.
Ne generalizujem sve. Daleko od toga. Ali kad osoba koja vas hrani lazima i kojoj najvise vjerujete u virtualnom svijetu kaze ono za Delaca, kako vas sve ne svrstati u isti kos?FaraonTM je napisao/la:Idi lechi brate laku noć.Bolanos je napisao/la:Daj nosi TE se odoh spavati, svako dobro.
@Rule
Sve je počelo od tvog posta koji je bio u fazon "Manijaci psuju Vedrana, Haseta... Sa kim mi dijelimo grad..."
Dakle ti si čuo par pojedinaca al generalizuješ i odmah stavljaš sve Manijake u isti koš a svaka budala zna da to nije tako, imaš dosta jakih dokaza i argumenta samo ako želiš da ih prihvatiš.
Što se tiče Jokera nemam ništa protiv toga što je rekao da su kreteni, i jesu kreteni. Al' onda poslije tog napiše rečenicu u fazonu "Kakav respect sa njima, oni vaki naki" što znači da i on navijače Želje gleda kroz prizmu tih budala. Razumiješ?
Ja ti još dadnem primjer sa vaše strane, dadne ti ga i @let i sad i ja mogu reći isto kakvi su navijači Sarajeva psuju Osima, Anera... Al' zašto tako površno i glupo gledati? Na osnovu par pojedinaca trebam gledati hiljade pitara? Ne brate nema logike stvarno, nisam ograničen toliko.
I ako nakon ovog posta nisi shvatio poentu onoga što želim da ti kažem onda mi je stvarno žao. Yebiga misli kako misliš k'o ti je kriv što ne vidiš dalje od nosa.
Mora se, ponedeljkom standardno od 8 predavanja jos nesto vezano za metalurgiju.FaraonTM je napisao/la:Idi lechi brate laku noć.Bolanos je napisao/la:Daj nosi TE se odoh spavati, svako dobro.
@Rule
Sve je počelo od tvog posta koji je bio u fazon "Manijaci psuju Vedrana, Haseta... Sa kim mi dijelimo grad..."
Dakle ti si čuo par pojedinaca al generalizuješ i odmah stavljaš sve Manijake u isti koš a svaka budala zna da to nije tako, imaš dosta jakih dokaza i argumenta samo ako želiš da ih prihvatiš.
Što se tiče Jokera nemam ništa protiv toga što je rekao da su kreteni, i jesu kreteni. Al' onda poslije tog napiše rečenicu u fazonu "Kakav respect sa njima, oni vaki naki" što znači da i on navijače Želje gleda kroz prizmu tih budala. Razumiješ?
Ja ti još dadnem primjer sa vaše strane, dadne ti ga i @let i sad i ja mogu reći isto kakvi su navijači Sarajeva psuju Osima, Anera... Al' zašto tako površno i glupo gledati? Na osnovu par pojedinaca trebam gledati hiljade pitara? Ne brate nema logike stvarno, nisam ograničen toliko.
I ako nakon ovog posta nisi shvatio poentu onoga što želim da ti kažem onda mi je stvarno žao. Yebiga misli kako misliš k'o ti je kriv što ne vidiš dalje od nosa.
A što bi ja imao ikakve veze sa Piletom? Ko je Pile? Neki lik koji se nalazi iza svog nicka o kojem ne znaš ništa al' i mene stavljaš u isti koš sa njim, jarane to je do tebe. Izvini al' sa tobom nešto nije uredu.RuleHz je napisao/la:Ne generalizujem sve. Daleko od toga. Ali kad osoba koja vas hrani lazima i kojoj najvise vjerujete u virtualnom svijetu kaze ono za Delaca, kako vas sve ne svrstati u isti kos?FaraonTM je napisao/la:Idi lechi brate laku noć.Bolanos je napisao/la:Daj nosi TE se odoh spavati, svako dobro.
@Rule
Sve u svemu sutra brate. Trenutno se presavijam od smijeha,let3 i njegovog ponosa Ajfela (ne idem cesto u Pariz, al kad odem stalno Pulsiram). Ponos i dika Piletova!
Grbavicu su napustili i manijaci, samo se cuje hajmo debiiiliAjzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Ne odgovori ti meni "prijatelju"?Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Odgovor si mogao pročitati u postu koji sam sinoć objavio. Ako i dalje ne shvataš, ja ću ti opet odgovoriti ali malo kasnije, obaveze zovu..RuleHz je napisao/la:Ne odgovori ti meni "prijatelju"?Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.