PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

let3
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la let3 » 12 okt 2015, 01:41

eki "avlijanera" :rol: :rol:

što bolan vrijeđaš odmah na licnoj bazi :facepalm: ja sam te samo podsjetio šta ste pjevali i kako ste se ofirali sa parolama. Kao vaše pjesme su bezazlene i sa puno ukusa :urnebes: a naše su uvrijedljive i otrovne :urnebes: ne brukaj se

znam, istina boli jbg

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 01:46

let3 je napisao/la:eki "avlijanera" :rol: :rol:

što bolan vrijeđaš odmah na licnoj bazi :facepalm: ja sam te samo podsjetio šta ste pjevali i kako ste se ofirali sa parolama. Kao vaše pjesme su bezazlene i sa puno ukusa :urnebes: a naše su uvrijedljive i otrovne :urnebes: ne brukaj se

znam, istina boli jbg
Cuj vrijedjam. Sto bi to radio? Avlijaner je pametno pasce!
Nego ovaj, jesu nam i sad parole bile bez ukusa tj jesmo se i sada provalili kao u one dane zvane "Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas"? :opaopa:

A de realno avlijaneru, gdje ces porediti dubokoumne pjesme Juga kad golman ispucava loptu ili one poput (po Islamu odabrana) sa nasim?
Ipak treba biti intelektualac poput vlasnika Kiborga pa smisliti sve tako! Cuo sam tri fakulteta ima zavrsena? :mrgreen:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 okt 2015, 01:48

@let rekoh ti davno da si mi na ignore listi, pa ne citiraj mi postove.. Ne citam, al evo sad te i oni citiraju pa moram gledati. Provokacije su ti na nivou amebe majke mi, ne da mi se fakat pricati tebi o zelenim kartama za sjever i sta je sve bilo, jer s tobom diskusija se svodi na sto smajlija i pisanje gluposti..
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 12 okt 2015, 01:50

Manijak ne može biti svako... :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 okt 2015, 01:50

Mojne biti papak i vrijeđati sa tim "avlijaner", izdini se nekako iznad toga, ako vec nisi u stanju normalno gradski komunicirati

Citava vam se država smijala na vaše parole "bolje treci uz Allaha" i pjesme posvecene familiji Osim. A predsjednik Blekić predvodio navijanje krda i psovao tadašnjem predsjedniku Želje Žuji :rol: :facepalm: :facepalm:

šta ja mogu kad je to tako, istina živa, nemoj vrijeđati radi istine jbg ;)

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 01:52

High je napisao/la:Manijak ne može biti svako... :kafa:
Svak' brate, svak' :bow:
@Let3, a shvatas li da ne vrijedjam brate. Avlijaner je bas simpa opis tebe. Sta je ljepse Avlijaner ili Bilecko magare?

Haj ne brini se, eto Zuje za predsjednika. A mozda i novi milion duga nikne u dolini cupova. A sponzori su tu, pred vratima. Cekaju u redu da ih Greda zvani Ajfel (haj da malo razvalimo usta, nemoze citav uci) primi u kancelariju. A ja i taj prevarant je otisao od vas. A u pm, nemate vise nikoga.

Brm brm, idu bageri zajedno uz Zuju.
Haj u zdravlje, potrebno ti je.

Laku noc drugovi.
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 12 okt 2015, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 okt 2015, 01:53

Daj nosi TE se odoh spavati, svako dobro.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 okt 2015, 01:54

joker90 je napisao/la:@let rekoh ti davno da si mi na ignore listi, pa ne citiraj mi postove.. Ne citam, al evo sad te i oni citiraju pa moram gledati. Provokacije su ti na nivou amebe majke mi, ne da mi se fakat pricati tebi o zelenim kartama za sjever i sta je sve bilo, jer s tobom diskusija se svodi na sto smajlija i pisanje gluposti..
ma ti si meni simpa jarane :thumbup: nemoj mi se ljutiti i stavljati na ignore :mrgreen:

preozbiljno shvataš ovaj forum :P skuliraj se slijedeci put i pogodi pravu navijacku stranu :wave:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 okt 2015, 02:03

RuleHz je napisao/la:
High je napisao/la:Manijak ne može biti svako... :kafa:
Svak' brate, svak' :bow:
@Let3, a shvatas li da ne vrijedjam brate. Avlijaner je bas simpa opis tebe. Sta je ljepse Avlijaner ili Bilecko magare?

Haj ne brini se, eto Zuje za predsjednika. A mozda i novi milion duga nikne u dolini cupova. A sponzori su tu, pred vratima. Cekaju u redu da ih Greda zvani Ajfel (haj da malo razvalimo usta, nemoze citav uci) primi u kancelariju. A ja i taj prevarant je otisao od vas. A u pm, nemate vise nikoga.

Brm brm, idu bageri zajedno uz Zuju.
Haj u zdravlje, potrebno ti je.

Laku noc drugovi.
Mah, ja mislim da je seljacka opcija to vrijeđanje avlijaner, magare i slicno etiketiranje na licnoj bazi

ali eto, ako ti je takav kucni odgoj, onda pici po svom brate i ne daj se omesti :salut: :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 okt 2015, 02:03

Bolanos je napisao/la:Daj nosi TE se odoh spavati, svako dobro.
Idi lechi brate laku noć.

@Rule

Sve je počelo od tvog posta koji je bio u fazon "Manijaci psuju Vedrana, Haseta... Sa kim mi dijelimo grad..."

Dakle ti si čuo par pojedinaca al generalizuješ i odmah stavljaš sve Manijake u isti koš a svaka budala zna da to nije tako, imaš dosta jakih dokaza i argumenta samo ako želiš da ih prihvatiš.

Što se tiče Jokera nemam ništa protiv toga što je rekao da su kreteni, i jesu kreteni. Al' onda poslije tog napiše rečenicu u fazonu "Kakav respect sa njima, oni vaki naki" što znači da i on navijače Želje gleda kroz prizmu tih budala. Razumiješ?

Ja ti još dadnem primjer sa vaše strane, dadne ti ga i @let i sad i ja mogu reći isto kakvi su navijači Sarajeva psuju Osima, Anera... Al' zašto tako površno i glupo gledati? Na osnovu par pojedinaca trebam gledati hiljade pitara? Ne brate nema logike stvarno, nisam ograničen toliko.

I ako nakon ovog posta nisi shvatio poentu onoga što želim da ti kažem onda mi je stvarno žao. Yebiga misli kako misliš k'o ti je kriv što ne vidiš dalje od nosa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 02:10

FaraonTM je napisao/la:

@Rule

Sve je počelo od tvog posta koji je bio u fazon "Manijaci psuju Vedrana, Haseta... Sa kim mi dijelimo grad..."

Dakle ti si čuo par pojedinaca al generalizuješ i odmah stavljaš sve Manijake u isti koš a svaka budala zna da to nije tako, imaš dosta jakih dokaza i argumenta samo ako želiš da ih prihvatiš.

Što se tiče Jokera nemam ništa protiv toga što je rekao da su kreteni, i jesu kreteni. Al' onda poslije tog napiše rečenicu u fazonu "Kakav respect sa njima, oni vaki naki" što znači da i on navijače Želje gleda kroz prizmu tih budala. Razumiješ?

Ja ti još dadnem primjer sa vaše strane, dadne ti ga i @let i sad i ja mogu reći isto kakvi su navijači Sarajeva psuju Osima, Anera... Al' zašto tako površno i glupo gledati? Na osnovu par pojedinaca trebam gledati hiljade pitara? Ne brate nema logike stvarno, nisam ograničen toliko.

I ako nakon ovog posta nisi shvatio poentu onoga što želim da ti kažem onda mi je stvarno žao. Yebiga misli kako misliš k'o ti je kriv što ne vidiš dalje od nosa.
Ne generalizujem sve. Daleko od toga. Ali kad osoba koja vas hrani lazima i kojoj najvise vjerujete u virtualnom svijetu kaze ono za Delaca, kako vas sve ne svrstati u isti kos?
Sve u svemu sutra brate. Trenutno se presavijam od smijeha,let3 i njegovog ponosa Ajfela (ne idem cesto u Pariz, al kad odem stalno Pulsiram). Ponos i dika Piletova! :guz:

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 12 okt 2015, 02:11

FaraonTM je napisao/la:

@Rule

Mora se, ponedeljkom standardno od 8 predavanja jos nesto vezano za metalurgiju.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 okt 2015, 02:16

RuleHz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

@Rule

Ne generalizujem sve. Daleko od toga. Ali kad osoba koja vas hrani lazima i kojoj najvise vjerujete u virtualnom svijetu kaze ono za Delaca, kako vas sve ne svrstati u isti kos?
Sve u svemu sutra brate. Trenutno se presavijam od smijeha,let3 i njegovog ponosa Ajfela (ne idem cesto u Pariz, al kad odem stalno Pulsiram). Ponos i dika Piletova! :guz:
A što bi ja imao ikakve veze sa Piletom? Ko je Pile? Neki lik koji se nalazi iza svog nicka o kojem ne znaš ništa al' i mene stavljaš u isti koš sa njim, jarane to je do tebe. Izvini al' sa tobom nešto nije uredu.

@Bolanos

Nije ti lako, al yebiga mora se neko i edukovati :tralala:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 12 okt 2015, 07:53

Ovo su ciste pitarske lazi pa gdje ce vam dusa? U pakao zna se :roll:
Nikad nisam cuo od nasih da neko psuje Haseta I Puljica, zato sam cuo vasih da porodici Osim zelite smrt. Osim Ivica zvani slagirani itd . To za mene nije normalno ko god kome tako zlo zelio je bolestan insan I treba ga vaspitat.
Licno sam vidio kako saka jada pitarskog uzima od nekog dede I unuka mu sal pa to treba odma u vugla maljom....

1 bolji smo od vas,titule su tu
2 duplo skuplji ste a mi bez vode vas handrimo.
3 hejbet ostale raje nas voli zato sto je Željo golem :rol:
4 jednostavno ste mali malipacni I cast pojedincima ali ste lazovi I dronjci zesci.

Uvijek neke lazi sirite I osjecste se ko nebeski narod I svi su ko bajagi protiv vas . Nemate ni stadion a Grbavicu zovete sugavicom.
Kad je neko spomeno kosevo ko groblje pogledaj koliko nas se nije slozilo sa tim.

rip, Vedran Rip Mirza, rip Aner .
Pokazite malo respekta pa nismo drazini ebem mu lipu. Pozz.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 okt 2015, 07:59

Joj sta oni pisu. Ja nikad nisam cuo da je neko psovao Vedrana a mnogo smo puta skandirali njegovo ime i trazili pravdu.
Oni jos nisu nadosli od derbija, fakat ih ubilo u pojam da li rezultat ili ono hajmo debili. Sta ces kad jesu, onaj spominje dugove, benju, stadion nije nas oj majko. Ocistili dug, imaju para a sljam isti ostali jeb.es i to.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 12 okt 2015, 10:29

[youtube][/youtube]

Ko je Dino Dvornik ? Ta ce on, sta on zna sta je svak
Željeznicar za život cijeli !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 okt 2015, 11:08

Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 okt 2015, 11:20

Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Grbavicu su napustili i manijaci, samo se cuje hajmo debiiili
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 12 okt 2015, 11:34

Ajzea je napisao/la:Osmi dan derbija donio nam je mnogo uzbuđenja. Igrači Zeljezničara su se solidarisali sa igračima Sarajeva te se povukli sa terena i na taj način im olakšali u namjeri da upute šut u okvir gola. Zanimljivo je da je Marijan Antolović, nakon prespavane noći i doručka ipak stao između dvije stative ali i objavio status na društvenoj mrezi Facebook: "Neko chat, dosadno". Za to vrijeme su igrači Sarajeva, koji su inače jedini preostali na terenu, uputili par šuteva ali je sve to završilo daleko iznad gola.
Ne odgovori ti meni "prijatelju"?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 12 okt 2015, 11:40

RuleHz je napisao/la:
Ne odgovori ti meni "prijatelju"?
Odgovor si mogao pročitati u postu koji sam sinoć objavio. Ako i dalje ne shvataš, ja ću ti opet odgovoriti ali malo kasnije, obaveze zovu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.