BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2015, 11:49

Christofi nece igrati protiv nas. Sjecamo ga se dobro.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 okt 2015, 11:51

Celtic je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:evo maloprije bas pogledao, kvota na nas opet narasla sa 1,8 -> 1,85 :(......hmmmm......znate vec sta mislim o ovoj kvoti, al cudi me da je narasla, jer kako sam cuo, mnogi uplacuju na nas?!?!?!? kako to!??!?!?!

Vjerovatno je ta kvota jer znaju da ce pjevac igrati :lol:

neznam za vas, al po mom misljenju je odradio solidno utakmicu protiv velsa.....da nije neki talenat, to je svima jasno, al trenutno nemamo boljeg rijesenja.....a kod mene momak ima bonus sto kao jedini igrac pjeva himnu!!!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 okt 2015, 11:57

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
Celtic je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:evo maloprije bas pogledao, kvota na nas opet narasla sa 1,8 -> 1,85 :(......hmmmm......znate vec sta mislim o ovoj kvoti, al cudi me da je narasla, jer kako sam cuo, mnogi uplacuju na nas?!?!?!? kako to!??!?!?!

Vjerovatno je ta kvota jer znaju da ce pjevac igrati :lol:

neznam za vas, al po mom misljenju je odradio solidno utakmicu protiv velsa.....da nije neki talenat, to je svima jasno, al trenutno nemamo boljeg rijesenja.....a kod mene momak ima bonus sto kao jedini igrac pjeva himnu!!!
Hocel bit i ovdje X, jel 1,85?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 okt 2015, 12:02

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:1. izvinjajem se raji na mojoj prognozi da ce biti X, jer je kvota bila 1,85.....ali u medjuvremenu ta kvota je bila porasla na 2,10 -> a ta kvota cesto dolazi kod domacina! tako da nisam toliko kriv za prognozu, jer je kvota dan-dva kasnije bila sasvim drugacija hehe

2. sto se utakmice tice, katastrofa, i kao sto sam rekao bez dzeke smo 70% slabiji

3. posto je sad kvota 1,8 na nas protiv kipra, tvrdim da cemo dobiti s jednim golom razlike - jer kad je kvota 1,7 ili 1,8, - uvijek dodje, a cesto samo s golom razlike!

4. razmisljam, da li da stavim 500€ na pobjedu, jer sam to donekle duzan raji zbog mojih prognoza u poslednje vrijeme hehehe

5. koliko ce biti nasih navijaca dole - 15.000-20.000 ?- jer ovo je historijska utakmica!!!
Nemoj gringonja majke ti prognozirati pobjedu. Zadnje dvije si dobro falio pa da ne bi i ovu.
ovu necu faliti prijatelju moj hehehe.....ovu dobijamo 100% - zivi bili pa vidjeli!!!!!!! idemo u baraz!!!!
Prvi put se slazem sa tobom iako bi ja stavio dvoznak.
X-2. Vjerujem u prolaz u baraz i mislim da to nece doci u pitanje. U stvari ne vidim nacin na koji oni nas mogu dobiti kad Mesa postavi onako defanzivan sastav. Nadam se da ce proci koja kontra i goodbye. Isreal i Belgija bi trebala biti jednosmjerna utakmica. Prvi put se slazem sa tobom u zadnje 3 prognoze. Belgija, Wales i Cipar.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 okt 2015, 12:02

Goalgetter je napisao/la:Christofi nece igrati protiv nas. Sjecamo ga se dobro.
Prijateljska Hrvatska- Kipar, tri- cetiri dana prije nase u Zenici. Christofi dva puta bjezi hrvatskoj odbrani u konta napadu, jednom brani golman, a jednom stativa, koliko se mogu sjetiti. I sad ja kontam, ako nasi ovo gledaju znaju sta da rade da ih potpuno neutralisemo... Kad ono... :facepalm:

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 12 okt 2015, 12:02

fakat nisam zlonamjeran prema Anelu, ali ne znam na osnovu čega se zaključuje da je odigrao solidno i da nemamo boljeg od njega?

A sutra će biti lakše nego što mislimo, 0:1 na poluvremenu ...

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 okt 2015, 12:08

ovu necu faliti prijatelju moj hehehe.....ovu dobijamo 100% - zivi bili pa vidjeli!!!!!!! idemo u baraz!!!![/quote]
Prvi put se slazem sa tobom iako bi ja stavio dvoznak.
X-2. Vjerujem u prolaz u baraz i mislim da to nece doci u pitanje. U stvari ne vidim nacin na koji oni nas mogu dobiti kad Mesa postavi onako defanzivan sastav. Nadam se da ce proci koja kontra i goodbye. Isreal i Belgija bi trebala biti jednosmjerna utakmica. Prvi put se slazem sa tobom u zadnje 3 prognoze. Belgija, Wales i Cipar.[/quote][/quote]

hvala ;).....sutra svi skupa slavimo!! abd!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 okt 2015, 12:09

Kumar je napisao/la:fakat nisam zlonamjeran prema Anelu, ali ne znam na osnovu čega se zaključuje da je odigrao solidno i da nemamo boljeg od njega?

A sutra će biti lakše nego što mislimo, 0:1 na poluvremenu ...
Nije zabio autogol ili upisao asistenciju Baleu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 okt 2015, 12:09

Što se tiče meča BiH - Wales više to neću komentarisat, rek'o sam ono što sam mislio jučer.

Ali stvarno ne vidim kako nas oni to mogu dobit dva puta zaredom? Mislim da je to jedino za rukom pošlom Španiji i Francuskoj, govoreći o periodu 2002. i dalje, prije ono je bio sami početak i dok se sve stabilizovalo.
Najgora stvar koja nam se može desit je da ih podcjenimo, mi navijači smo tu manje bitni. Jači smo, iskusniji i ako odigramo maksimalno ozbiljno bez onog našeg "lako ćemo", dobivamo 100%.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 okt 2015, 12:16

Samo da Begovic bude na nivou. Ovaj ciklus je imao nekoliko velikih oscilacija. Spasavao cuda a onda primao
bezvezne golove. Ne daj boze kakvog kiksa. Iako mislim da Cipar nece puno ni prijetiti. Blok ce biti Grcka style. Naprijed trebaju brzanci za kontre. Jedna Pjaniceva sa ocima i caos Ciprani. Treba spasiti kljucne igrace za baraz. Ipak Spaha more krenuti. On zna iznijeti loptu a vidjeli smo da nam to moze biti problem.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 okt 2015, 12:20

dubrovnik je napisao/la:Jedna Pjaniceva sa ocima i caos Ciprani.
Na tacnu Ibisevicu, Dzeki/Djuric sto bi se reklo. :bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 12 okt 2015, 12:20

ne budite naivni, utakmica će biti jako teška, od atmosfere do rivala. treba se dobro spremiti prije svega psihički. Inače sve er yu ekipe znaju da se kao spreme pa ih rival slisti za 30 minuta. zato se nadam da baždarević zna šta radi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2015, 12:21

Samo uzmite u obzir kako su Wales i Belgija prosli u gostima protiv Kipra i sve cete vidjeti. Golovi u zadnjih 10 min su ih oboje iscupali.

Bice napeto i tesko, jednako sa ovom tekmom protiv Velsa.

Btw. niko da spomene da smo pobjedili 7. reprezentaciju svijeta. :D Da li se ovo i racuna u pobjede protiv velikih timova :P

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 okt 2015, 12:23

Goalgetter je napisao/la:Samo uzmite u obzir kako su Wales i Belgija prosli u gostima protiv Kipra i sve cete vidjeti. Golovi u zadnjih 10 min su ih oboje iscupali.

Bice napeto i tesko, jednako sa ovom tekmom protiv Velsa.

Btw. niko da spomene da smo pobjedili 7. reprezentaciju svijeta. :D Da li se ovo i racuna u pobjede protiv velikih timova :P
Oni su na prevaru sedmi, ne računa se to :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 okt 2015, 12:23

Momci šta mislite može li nas biti jedno 30 000 na Kipru? :bih: :bih:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 12 okt 2015, 12:25

Ohladit ce ih neko od nasih ko nas Jesper Gronkjer 2003 na Kosevu :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 okt 2015, 12:25

Sheyi je napisao/la:Momci šta mislite može li nas biti jedno 30 000 na Kipru? :bih: :bih:
- 29.000. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 okt 2015, 12:27

DANTES je napisao/la:ne budite naivni, utakmica će biti jako teška, od atmosfere do rivala. treba se dobro spremiti prije svega psihički. Inače sve er yu ekipe znaju da se kao spreme pa ih rival slisti za 30 minuta. zato se nadam da baždarević zna šta radi
U zivotu sam 10 puta usao u kladionicu ali na ovu utakmicu bi se kladio da ne bi trepnuo okom. Izgubit necemo. BiH vodi trener koji je zanat ucio u Francuskoj i kojem je kredo ne primiti a koliko ce dati to mu je sekundarno. Cipar ovu utakmicu ne moze dobiti izuzev neke tragicne pogreske. Razbijanja nece biti i na to i ne polazem nade. Nije da mi se Bazdarevicev stil nesto ludo svidja ali niko ga nije slistio za 30 minuta u ovu godinu dana. Doduse nije ni on nikog koji profesionalno igra nogomet. Svaka pobjeda je patnja ali ipak ih on redovno slaze.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 okt 2015, 12:29

Sheyi je napisao/la:Momci šta mislite može li nas biti jedno 30 000 na Kipru? :bih: :bih:
NEce nas biti ni 1.000, toliko smo i dobili karti. S obzirom da i oni love baraž sumnjam da ce se preprodavat ulaznice.
A i ovo je borba za baraz, ne za direktan prolaz...

Nego da pitam nekog ko zna, sta nam donosi to sto smo nosioci u barazu. Koje to "lakse" repke mozemo dobiti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 okt 2015, 12:30

Siguran sam da igraci nece podcijeniti Kiprane jer su nas vec jednom dobili, uzeli Izrael u gostima i poprilicno nesretno izgubili obije utakmice od Walesa i Belgije kod kuce.

Ako imamo na umu da im je ovo historijska utakmica, sansa (njima prva, nama deseta do sada :D ), i fanaticnost njihovih navijaca, uz nikad vecu borbu njihovih igraca...ovo bi itekako mogla biti teska utakmica koja ce vjerovatno zavrsiti remijem, osim ako ranije povedemo tada mozemo rijesiti tekmu vecom razlikom jer bi Kipar morao napasti...Litvaniji nista nije trebalo pa smo jedva s njima...

Ovako, domacin nece srljati, cuvat ce svoj gol i igrati na kontre, jer ima treba samo jedan pogodak a oni se uzdaju da ce ga nekako postici za 90 minuta...
Ono u sto se ja uzdam jeste nas mnogo veci kvalitet, posjed lopte, i nada da ce ipak uci neka na vrijeme...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Coolpanda24, GoldenLilies, Honorar, Proximic i 47 gostiju.