BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Unofficialpage » 12 okt 2015, 12:32

pinoglavi je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Samo uzmite u obzir kako su Wales i Belgija prosli u gostima protiv Kipra i sve cete vidjeti. Golovi u zadnjih 10 min su ih oboje iscupali.

Bice napeto i tesko, jednako sa ovom tekmom protiv Velsa.

Btw. niko da spomene da smo pobjedili 7. reprezentaciju svijeta. :D Da li se ovo i racuna u pobjede protiv velikih timova :P
Oni su na prevaru sedmi, ne računa se to :D
Sama lista je prevara. Ko slabije prati te liste, bi vjerovatno Wales tražio između 20-40. pozicije. Mislim da bi nikome naumpalo da ih traži među TOP 10 ekipa. :mrgreen:

Tačno ne volim ovaj osječaj što imam. Kad se osječam napeto, nervozno kao pred meč sa Walesom, u večini slučajeva dobijemo meč ali kad se ovako osječam, kad sam uvjeren da ih možemo dobit, bez straha, nervoze ne bude dobro po nas. :thumbdown: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Babayaro
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Babayaro » 12 okt 2015, 12:39

Ne pretjerujte, igramo protiv ekipe od koje sam Lulić vrijedi više.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 okt 2015, 12:41

Unofficialpage je napisao/la:Što se tiče meča BiH - Wales više to neću komentarisat, rek'o sam ono što sam mislio jučer.

Ali stvarno ne vidim kako nas oni to mogu dobit dva puta zaredom? Mislim da je to jedino za rukom pošlom Španiji i Francuskoj, govoreći o periodu 2002. i dalje, prije ono je bio sami početak i dok se sve stabilizovalo.
Najgora stvar koja nam se može desit je da ih podcjenimo, mi navijači smo tu manje bitni. Jači smo, iskusniji i ako odigramo maksimalno ozbiljno bez onog našeg "lako ćemo", dobivamo 100%.
Po meni su sanse 25%-30%-45% otprilike. Da igraju Dzeko i Besic bile bi otprilike 20%-20%-60%.
Znaci Kipar ima svoje sanse samo mi smo svakako favoriti.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 okt 2015, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 okt 2015, 12:42

Nisam gledao utakmicu sa Israelom ali pretpostavljam da je to bila utakmica u kojoj se jurisalo na gol sa obje strane. Vise sa Israelske i u takvim uvjetima Cipar ima sansu za pobjediti jer se njihova igra bazira na kontre. Sada je situacija potpuno obrnuta. Oni moraju jurisati a to otvara neke druge price. Sjetite se Irana na SP i kako su samo dobro izgledali kad je u igri bila obrana i kontra. Ali kad su oni morali napasti ukazao se Avdija Vrsajevic.
Nesto slicno ocekivam i protiv Cipra. Sve drugo bi bila senzacija prve klase. Nama ce biti dovoljan i x.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 okt 2015, 12:42

Babayaro je napisao/la:Ne pretjerujte, igramo protiv ekipe od koje sam Lulić vrijedi više.
E da se to gleda fudbal se ne bi trebao niti igrati..

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 12 okt 2015, 12:47

Sve se gleda.
Trebamo dokazati da smo ozbiljna reprezentacija i odraditi zadnju utakmicu kako priliči. I mi smo imali pun stadion i volju i želju protiv Portugala dva puta, pa kurko dokoljenko...

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 okt 2015, 12:50

JavierBosnia je napisao/la:Nego da pitam nekog ko zna, sta nam donosi to sto smo nosioci u barazu. Koje to "lakse" repke mozemo dobiti
Donosi nam dobra pozicija na Uefinom rankingu, tačnije, jer smo bolje plasirani od Norveške, Turske, Irske i Slovenije.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 12 okt 2015, 12:52

Momci ako udju sa onakvom dozom ozbiljnoscu i borbenosti onda nece biti problema
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 okt 2015, 12:56

Strahujemo od Kipra :rol:

Uz sve okolnosti sutra ide 2 u hendikepu :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 okt 2015, 12:58

FaraonTM je napisao/la:Strahujemo od Kipra :rol:
Druze, nije to strah vec oprez. Treba biti pametan, a ne naivan. ;)

Ma, i mi i Belgija zabijamo u prvih 20 minuta i time ce sva prica biti gotova. Zapamtite! :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 12 okt 2015, 13:04

SlevinKelevra je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Strahujemo od Kipra :rol:
Druze, nije to strah vec oprez. Treba biti pametan, a ne naivan. ;)

Ma, i mi i Belgija zabijamo u prvih 20 minuta i time ce sva prica biti gotova. Zapamtite! :mrgreen:
Sve OK al' ovdje atmosfera ista kao prije Walesa, čuj Kipar nam prijetnja, pa yebite me ako iko odavde zna jednog igrača Kipra i gdje igra :crazy:

Mi ako sutra ne izborimo baraž onda definitivno ni nezaslužujemo Euro. Igrali bi protiv najjačih selekcija Europe a gaće nam se tresu od Kipra.. :yawn:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 okt 2015, 13:06

Ovaj sudija sutra brzo dijeli kartone, mogao bi nas ostetiti za baraz itekako. Nadam se da ce Mesa upozoriti igrace na to. A kroz Kipar cemo kao kroz plitak potok. Posebno ako Dzeko bude igrao. Pocjepacemo ih kao siroce napolitanku ili ti nepismen novine.

Ah sto volim podcijenjivati protivnika. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 12 okt 2015, 13:12

Kako mozete ovako podcjenjivati Kipar? Zar vam nije dosta od proslog puta?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 okt 2015, 13:12

FaraonTM je napisao/la:
Sve OK al' ovdje atmosfera ista kao prije Walesa, čuj Kipar nam prijetnja, pa yebite me ako iko odavde zna jednog igrača Kipra i gdje igra :crazy:

Mi ako sutra ne izborimo baraž onda definitivno ni nezaslužujemo Euro. Igrali bi protiv najjačih selekcija Europe a gaće nam se tresu od Kipra.. :yawn:
Ta prica je meni smijesna :roll: Sta da nam je Mesa od pocetka selektor, da imamo dovoljno bodova i da nam je, recimo, remi na Kipru dovoljan za drugo mjesto. I mi taj remi ostvarimo, i neko dodje i kaze, ako nismo Kipra pobijedili, ne zasluzujemo Euro :crazy: Jedina mjera su bodovi. Ko ih ima vise, taj ide dalje i to je to. Glupa je prica 'ako ovog ne dobijemo, nesto ne zasluzujemo' i sl.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 okt 2015, 13:19

Goalgetter je napisao/la:Kako mozete ovako podcjenjivati Kipar? Zar vam nije dosta od proslog puta?
Ne interesuje me Kipar, nisam gledao njihovu utakmicu... Rece jednom jedan strucnjak.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 12 okt 2015, 13:19

ma momci, kad vam vas GRINGONJA kaze - NO SIKIRIKI !!!!! - ubicemo ih sutra njihovim oruzjem i balkanskim stilom igre!!!!!!! sutra slavimo svi skupa, a cuo sam da "Sheyi", "Goalgetter", "Dreamer" i "SlevinKelevra" caste forumase!!!!!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 12 okt 2015, 13:20

Naravno da se bojimo Cipra,ljudi su nas jednom dobili i to u Zenici,tako treba biti oprezan i uci utakmicu oprezno i igrati sto pametnije i da sto manje gubimo loptu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 okt 2015, 13:26

Babayaro je napisao/la:Ne pretjerujte, igramo protiv ekipe od koje sam Lulić vrijedi više.
I koja nas je vec jednom dobila u ovim kvalama, a sada imaju i ogroman motiv a izgubiti ne mogu puno. Takve ekipe su opasne i po mnoge jace reprezentacije. Mogu do velikog rezultata ali im niko ziv nece zamjeriti ako to ne ostvare na kraju.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 12 okt 2015, 13:33

Rooney88 je napisao/la:
I koja nas je vec jednom dobila u ovim kvalama, a sada imaju i ogroman motiv a izgubiti ne mogu puno. Takve ekipe su opasne i po mnoge jace reprezentacije. Mogu do velikog rezultata ali im niko ziv nece zamjeriti ako to ne ostvare na kraju.
Kako ne mogu izgubiti puno, prvi put u baraž ? Imaju izgubiti puno više od nas.
Naš poraz u Zenici od Kipra je senzacija prve klase, i najveći razlog zbog kojeg je bivši selektor "bivši". Treba stvari staviti u pravu perspektivu.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 okt 2015, 13:38

Babayaro je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
Kako ne mogu izgubiti puno, prvi put u baraž ? Imaju izgubiti puno više od nas.
Naš poraz u Zenici od Kipra je senzacija prve klase, i najveći razlog zbog kojeg je bivši selektor "bivši". Treba stvari staviti u pravu perspektivu.
Ne mogu izgubiti puno jer od njih tamosnja javnost nikada nije ocekivala neke zapazene rezultate, tako ni ovaj put. Hoce li im se srusiti svijt ako nas ne dobiju? Naravno da nece, cestitat ce ljudi jedni drugima na dobrim kvalama i pokusati u iducim isto. Na nama je cak i veci pritisak jer mi eventualnim porazom gubimo mnogo vise.

Senzacija jeste ali da si ih gledao vise od tada vidio bi da mogu biti itekako opasni. Jedina tekma u ovim kvalama je gostujuca u Belgiji gdje su debelo podbacili dok su ostalo odigrali, za njihov nivo, odlicno. Ako udjemo u utakmicu s takvim razmisljanjem baraza sigurno necemo vidjeti, tako selektor sigurno ne razmislja a ne trebamo ni mi.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 12 okt 2015, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, edvaE2, Goalgetter i 50 gostiju.